Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Počeo je da mi jede bateriju nenormalno, napunjen sinoc i preko noći pojeo preko 50%. Muzika radila pola sata i to je to. Kako da proverim sta jede toliko bateriju?

Koji da flesujem rom, posto update skoro necu dočekati sa ovim CSC kodom.

3949a85b9e56e76055ef34eb5e5d7b8e.jpg

aa9e8abcfd505ce9660b6142a4d48aa7.jpg

0f7f78cb7d4e3b0ba4f1026fed192229.jpg

Gledao sam, ali nema ga još [emoji20].

9a49097bd1c62a65b8c55ebce694afff.jpg

Jedno pitanje, ali samo ko je 100% siguran. Da li mogu da flesujem bilo koji 6.0.1, npr Telenor ili bilo koji drugi, da li bi u slučaju nekog problema garancija ostala, ili ne, mislim zbog promene CSC koda?

Da li flash official ROM-a preko Odin-a, sa istim ili drugim CSC kodom okida KNOX?

I treće pitanje, koji ROM preporučujete, spominjao se Francuski čini mi se, ili možda SEE?

Poslednja izmena:
Stavi bilo koji, a KNOX okida root. Ljudi su birali pojedine romove jer su imali manje bloatwarea koji svakako rootom možeš da pobiješ. Root je na tebi a možeš da staviš bilo koji ROM mislim da nema veze sa garancijom

Ok, kazi mi nesto ili neko ko zna i ko je koristio backup sa smart switch apk, kako backup-uje apk, "gole" kako dolaze i sa PS ili sa nalozima i data? Kontam da su gole i da je Titanium Backup tu neprikosnoven, ali posto mi nije root-avan tel, tražim neku zamenu, koja radi komplet Backup apk, sa data, postoji li neka?

Kako da se resim ovog ******, svako malo mi izbacuje, cak i kad telefon miruje?!

e154b2f89a7f8154ea98b78445dd99b6.jpg

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Kako da se resim ovog ******, svako malo mi izbacuje, cak i kad telefon miruje?!

e154b2f89a7f8154ea98b78445dd99b6.jpg

Zar sljamsung nema u browseru ad blocker? Bilo je price da moze da se instalira.

PS. otkud sada ostaje ovaj potpis od tapatalka?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znam da je do sada bench blokirao tapatalk "potpise", nista ugasio sam ga.

Zar sljamsung nema u browseru ad blocker? Bilo je price da moze da se instalira.

PS. otkud sada ostaje ovaj potpis od tapatalka?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne koristim sljamsungov, chrome koristim... Nema ni 24 sata da sam uzeo telefon i vec je ovo pokupio

Nisi ništa pokupio, onda jedino da rutuješ i instaliraš adblocker, ili da koristiš samsungov browser sa adblockerom. Ako nećeš ništa onda samo klikni back i nestaće ta reklama.

Rekoh ajd da probam antivirus i skinem AVG i pronadje kao neki malware i ponudo mi da obrisem aplilaciju, nigde nije pisalo koju, tako i odradim i za sad se nije pojavljivalo vise... E svasta od kad koristim android nilad se nisam susreo da je stvarno virus napao

Jao kakvi antivirusi i virusi 😀
Reklame za naivne ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Napisao ti već šta da uradiš:
Nisi ništa pokupio, onda jedino da rutuješ i instaliraš adblocker, ili da koristiš samsungov browser sa adblockerom. Ako nećeš ništa onda samo klikni back i nestaće ta reklama.

Ili ne posećuj takvo smeće od sajta što to izbacuje.

Imam jedno pitanje vezano za garanciju. Lik kaze da je telefon u garanciji jos godinu i nesto dana kod telenora ali garancija nije potpisana i kad bi ga uzeo, ja stavim svoj potpis i mogu najnormalnije da ostvarim garanciju. Zanima me da li to tako moze jer nikad nisam kupovao tako telefon ili nesto nije tu kako treba. Inace sim free je, nije zakljucan na telenor.

Garanciju kod operatera može da ostvari samo potpisnik ugovora, tako da ti sa tom garancijom ne možeš ništa

Znaci ipak hoce da me za****. Jos meni bilo cudno, kako bre dobio garanciju od telenora, a nije nigde potpisao...

EDIT: A sta ako ima fiskalni? Jel onda moze da se ostvari garancija? Trebalo bi da moze

Poslednja izmena:
Sad sam ga pitao da mi slika to sve i da mi posalje slike. Kaze ne moze nigde da se cima, morao bi ja da dodjem do njega, a necu dzabe da se cimam

MTS ne izdaje fiskalni.
Ako je garancija uredno overena i punjena telefon nosiš u servis, ne u telenor.

Evo sad mi kaze da je fiskalni bacio, a da mi za servis ne treba fiskalni i da ima "samo ono malo hhp sto pise kad je kupljen i gde"

Nista mi sad nije jasno

Sad ce slike da mi posalje na viber pa cu da ih postavim ovde

Evo slika:
image.webp
image.webp

Poslednja izmena:
Ne znam koji telefon kupujes ali ja koliko vidim na ovoj garanciji pise da je model sm-g900 ili ti S5

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Zato je tako namerno i slikao da se ne vidi imei i model na garanciji

Nazad
Vrh Dno