Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

ja imam greenify vidget koji zaključava i gasi app koje izabereš

Izasao N5 port, uskoro ce srediti i kameru(sva podesavanja koje s6 nema). Verovatno su sredili multitasking.

Ja sam to imao na Z3 ali sam odustao jer mi se otkljucavao sam od sebe u dzepu, jednom mi se cak i desilo da je sam tako zvao neki random broj iz imenika...
Meni se to desava u dzepu jedino kad trcim, redovno moram da gasim double tap :( ...ostalo bez problema

Onda Sony nije odradio dobro softver, ne bi smeo da registruje double tap ukoliko je prekriven senzor za blizinu. Meni na LG-ju nikad u džepu nije otključao ekran

Ne radi na soniju proximity kad je uključen double tap, velika glupost po meni.

Meni se desavalo da sam zove i salje poruke i budali kad je bilo ukljuceno da Viber pali ekran. Stigne poruka na viber i on se otkljuca i ojhaaa :)))

Lababo i kod mene, ali nista strasno definitivno ;)

Posle jedno mesec dana koriscenja rastao sam se od s6 :) Dosta je bilo.
Neke stvari su me nervirale pa je otisao na dobos.

Prvo negativno:
Ona aluminijumska lajsna mu je kilava kao da je od putera napravljena. mazio sam ga i pazio u silikonskoj futroli maksimalno. Skoro da ga nisam po dzepovima nosio, i uspeo je da zaradi par pecki od prasine koja se uvuce pod silokon i nagrdi kilavu lajsnu.
To mi se ni na jednom telefonu nije desavalo. Staklo zadnje nista, ali lajsna je ocaj. Kakva li ce biti posle godinu dana?
Greje se kao furuna. Alu ram to savrseno prenosi do ruku i bas se oseti kako se usija. Kad je na punjacu nisam ga ni koristio, nije bilo podnosljivo. Plasio sam se da mi ekran ne dobije zute fleke od tolikog grejanja.
Signal mu je dosta kilav. Kad uhvati signal komunikacija je ok,ali na mestu gde mi je g2 imao signal s6 je uvek nedostupan.
Baterija je ocaj zivi, dzaba brzo punjenje i diza bidze bezicne itd. Malo losiji 3g signal je pojede za 2h surfa ako moze i toliko. Nekad mi sastavi 3.5h Sot-a, a nekad oko 2h. Kako mu se cefne. Pitam se koliko ce trajati baterija tempom 2x punjenje dnevno.
Sto se izrade tice meni je zapao model kome je prednje staklo u donjem delu malo vise uvuceno od gornjeg dela, pa je lajsna malo strcala, mada nista strasno.

Sto se tice pozitivnih stvari (ima i toga :) tu spadaju kamera i ekran. Ekran je super, i odlicno se vidi po jakom svetlu. Kamera moze da uslika i neku lepu sliku uvece.
Sto se tice sistema, samsung ko samsung. Sve lepo i sareno ali svaku aplikaciju ponovo pokrece, sistem pojede 1.3 gb rama. Ostaje malo za aplikacije i oko 0.8 zvrji prazno uvek. Nisam imao nekih vecih primedbi na brzinu.

Mozda uzmem note 4 od samsunga. Svidja mi se sto je baterija promenljiva i sto ima sd slot. Sto se mene tice s6 nikad.

edit. sad sam nagrabusio od samsungovaca :)

Poslednja izmena:
Lep review. Iskren. Znaci signal uzas.. Valjda su makar to popravili na note5.

P.s. na amoledu ne mozes da dobijes zute mrlje

Ne kazem da je uzas, ali na poslu gde je inace los signal (debeli betoski zidovi) gde sam inace drzao g2 sa samsungom skoro uvek nedostupan. Nije ocaj ali je malo losiji od g2. Na otvorenom je ok.

Jos nesto, ne mogu da verujem da mu se onoliko ugreje usb konektor tokom punjenja, ugreje i kablic poprilicno.

Poslednja izmena:
Taj fast charge je prevara veka,pogotovu u telefonima koji bateriju mogu da menjaju samo u servisu.
Pa posle godinu dana punjenja osecam da baterija oslabi valjano,i sta onda.. Kupiti s7 ?

Kapiram da zu zato to sve tako i odradili

Poslednja izmena:
Ajde sto se menja u servisu, nego sto su je ******i zalepili za zadnji deo ekrana. Gledao sam malo na netu dok ga rasklapaju, i ladno polome ekran odlepljujuci bateriju. Nigde logike.

Jos jedna stvar sto me nervirala. Onaj senzor otiska prsta radi dosta dobro, ali dzaba mu sve kad mu treba vremena da ukapira da si stisnuo home i da se probudi. Pa, onda imas utisak da sporo ucitava otisak, a ustvari je drugi problem.

Poslednja izmena:
Nije vezano za telefon nego za Exinos da li to Samsung pravi? Šta mislite biće li bolji od Sd 820? Koliko se Ex greje?

Slazem se, lep i iskren tekst :) note 4 je po meni tel u prednosti. Nema tolikog grejanja, performanse su slicne, mozda je s6 malo brzi i to je to. Mada su to svakako dva vrhunska tel :)

Ajde sto se menja u servisu, nego sto su je ******i zalepili za zadnji deo ekrana. Gledao sam malo na netu dok ga rasklapaju, i ladno polome ekran odlepljujuci bateriju. Nigde logike.

Jos jedna stvar sto me nervirala. Onaj senzor otiska prsta radi dosta dobro, ali dzaba mu sve kad mu treba vremena da ukapira da si stisnuo home i da se probudi. Pa, onda imas utisak da sporo ucitava otisak, a ustvari je drugi problem.

Ako ti nisi imao faličan primerak ubiješ me... pola ovih stvari nisam primetio, signal, baterija (ajde jeste slabija, ali 2 puta dnevno da ga punim nikako, ok ja nisam neko ko igra igre i surfuje čitav dan na 3G slažem se), ovo za otisak prsta sam evo probao 50 puta, ne traje od stiskanja do otključavanja više od, pa ne znam petinu sekunde lupam...

Ja sam prešao sa IP6, Samsung je kvalitetnije izrađen po pitanju metalne lajsne. Generalno telefon zaista daje taj premium osećaj i pri držanju i korišćenju, daleko je od savršenog ali ko još želi da napravi savršen telefon :) Mana je zaista ta baterija koja ne može da se menja za onoga ko želi duže da koristi telefon, ja lično nikad nisam imao telefon duže od 7-8 meseci pa mi ne smeta.

Ovde izgleda samo kad neko opljuje telefon kažu ljudi lep, realan review :) A u suštini to je trenutno najbolji telefon, sa nekim manama koje su evidentne ali ovako čitajući ispade đubre...

I sad zato sto ga ti imas to znaci da je najbolji telefon?! Dokle bre vise ovo generalizovanje na forumu?

Sve, sve ali lajsna se izgrebala od prasine i greje se kao furuna?! Baterija ocaj zivi, punjenje 2 puta dnevno?? lol

Znaci novo pravilo na forumu, kad neko nagrdi Samsung telefon, lep i iskren review, koma.

Mora da se nagradi kada je u ovim temama 99% hvalospeva na mob koji se trenutno koristi,pogotovu ako je taj mob lg ,samsung ili apple.

Ja sam pohvalio coveka jer cenim da bih sve isto napisao da sam kupio s6 :)

Ako ti nisi imao faličan primerak ubiješ me... pola ovih stvari nisam primetio, signal, baterija (ajde jeste slabija, ali 2 puta dnevno da ga punim nikako, ok ja nisam neko ko igra igre i surfuje čitav dan na 3G slažem se), ovo za otisak prsta sam evo probao 50 puta, ne traje od stiskanja do otključavanja više od, pa ne znam petinu sekunde lupam...

Ja sam prešao sa IP6, Samsung je kvalitetnije izrađen po pitanju metalne lajsne. Generalno telefon zaista daje taj premium osećaj i pri držanju i korišćenju, daleko je od savršenog ali ko još želi da napravi savršen telefon :) Mana je zaista ta baterija koja ne može da se menja za onoga ko želi duže da koristi telefon, ja lično nikad nisam imao telefon duže od 7-8 meseci pa mi ne smeta.

Ovde izgleda samo kad neko opljuje telefon kažu ljudi lep, realan review :) A u suštini to je trenutno najbolji telefon, sa nekim manama koje su evidentne ali ovako čitajući ispade đubre...
S6 kvalitetnije izradjen od iP6?! Sta cu jos ovde da procitam.
A sto se tice baterije, malo jace koriscenje i eto ga 2x dnevno punjenje.

Kakvi ste vi smaraci postali, čast izuzecima, kako ne poludite od svakodnevnog istog prepucavanja, ne može više da se pročita ništa o telefonu a da se ne javi lik sa ajfonom da popljuje, i onda poklapaca od trojice njemu i u krug, ostavite ljude da pišu o mobu, oni koji imaju, a svoje it znanje zadržite za sebe i momenat kad se i sami možda odlučite da kupite...

Poslednja izmena:
Vrh Dno