najviše mi nedostaje knock on i off
Meni se to desava u dzepu jedino kad trcim, redovno moram da gasim double tapJa sam to imao na Z3 ali sam odustao jer mi se otkljucavao sam od sebe u dzepu, jednom mi se cak i desilo da je sam tako zvao neki random broj iz imenika...
isto takoOnda Sony nije odradio dobro softver, ne bi smeo da registruje double tap ukoliko je prekriven senzor za blizinu. Meni na LG-ju nikad u džepu nije otključao ekran
već smo pisali - s6 ima malo labavo a edge nemaDa li je i vama home dugme malo labavo?
Ali zato moze da popusti lepak od toplote i dobijes mrlju.Lep review. Iskren. Znaci signal uzas.. Valjda su makar to popravili na note5.
P.s. na amoledu ne mozes da dobijes zute mrlje
Ajde sto se menja u servisu, nego sto su je ******i zalepili za zadnji deo ekrana. Gledao sam malo na netu dok ga rasklapaju, i ladno polome ekran odlepljujuci bateriju. Nigde logike.
Jos jedna stvar sto me nervirala. Onaj senzor otiska prsta radi dosta dobro, ali dzaba mu sve kad mu treba vremena da ukapira da si stisnuo home i da se probudi. Pa, onda imas utisak da sporo ucitava otisak, a ustvari je drugi problem.
S6 kvalitetnije izradjen od iP6?! Sta cu jos ovde da procitam.Ako ti nisi imao faličan primerak ubiješ me... pola ovih stvari nisam primetio, signal, baterija (ajde jeste slabija, ali 2 puta dnevno da ga punim nikako, ok ja nisam neko ko igra igre i surfuje čitav dan na 3G slažem se), ovo za otisak prsta sam evo probao 50 puta, ne traje od stiskanja do otključavanja više od, pa ne znam petinu sekunde lupam...
Ja sam prešao sa IP6, Samsung je kvalitetnije izrađen po pitanju metalne lajsne. Generalno telefon zaista daje taj premium osećaj i pri držanju i korišćenju, daleko je od savršenog ali ko još želi da napravi savršen telefonMana je zaista ta baterija koja ne može da se menja za onoga ko želi duže da koristi telefon, ja lično nikad nisam imao telefon duže od 7-8 meseci pa mi ne smeta.
Ovde izgleda samo kad neko opljuje telefon kažu ljudi lep, realan reviewA u suštini to je trenutno najbolji telefon, sa nekim manama koje su evidentne ali ovako čitajući ispade đubre...
S6 kvalitetnije izradjen od iP6?! Sta cu jos ovde da procitam.
A sto se tice baterije, malo jace koriscenje i eto ga 2x dnevno punjenje.
Ima nejednako osvetljen ekran ahahahahahaJesi proverio refurbished i6 ima li ti mrtvih pixela??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari