Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Pa jeste, kad si kuci i kad drndas, punis 3 puta dnevno :) inace, tel koji je drzao dva dana i ulazio u treci dan, uz gotovo intezivno koriscenje jeste Sony Xperia Z3 Compact :)

Ocigledno se tvoje vidjenje intezivnog koriscenja ne poklapa sa mojim, jel meni z3c u dosta slucajeva jedva doceka 20h istog dana sa 5% baterije ;)

Ne postoji covek na ovome svetu koji ima isto vidjenje intezivnog koriscenja kao ti :)

Ti moras da imas 10h sot-a na dan pa to ti je :)

Ako ima 10h sot to je sve samo ne intenzivno korišćenje :)

Evo danas 28. dan kako mi ne stize back tempered glass koji sam narucio preko Aliexpress-a. Sve sto sam do sada narucivao je stizalo za 14-15 dana, a ovo evo 28 i jos nista :/

Ovako to izgleda:

2015-08-21 13.34.28.png

2015-08-21 13.35.34.png

pa uradi restart
to ti se verovatno pojavljuje zbog geara
ili možeš i da isključis tu notifikacije tako što ćeš kad spustis notification bar držati malo tu gde ti piše threat i kad se pojavi malo slovo i (mislim da je slovo I) klikneš na njega i onda uđeš u podešavanja - tu ga isključis

Poslednja izmena:
Nije zbog gear-a njega sam jutros stavio.Probao sam i sa malim "i" ali opcija za notifikaciju stoji isključena ...
to je neki secure agent

jel ti se to dešava od kad si kupio ili je počelo posle?

Mislim da mi je prvi put upalio kad sam bekapovao poruke preko Kies-a ali nisam siguran 100%

kies više nije aktivan - sad je smart switch
nemam pojma šta je - možda se neko javi ko zna šta je u pitanju

@dejan1001

Da probam preko Odina da mu flešnem ovaj 5.1.1 (sad sam na 5.0.2) koji sam našao na samifirmware:

G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_TOP

Nisam siguran koji Odin, kako si ti uradio update na svom tel.?

Sto da ne, nema razloga da ne upucas isti ako ti region odgovara. Odin neki noviji skines i to je to.

@dejan1001

Da probam preko Odina da mu flešnem ovaj 5.1.1 (sad sam na 5.0.2) koji sam našao na samifirmware:

G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_TOP

Nisam siguran koji Odin, kako si ti uradio update na svom tel.?
ja sam dobio OTA
već si dobio odgovor [emoji1]
1c184f5a415eeb3ff061ead3a64acc46.jpg

Poslednja izmena:
Pa ovaj je doduše za VIP ali valjda to nema veze, bitno je da je Serbia ....

pa valjda može - nemam iskustva sa Samsung telefonima pa neću da lupam

Ne znam da li je do S6, ali me jako nervira jedna pojava, ne bitno da li je na TT, FB, Google+, Instagram-u i slicnim app gde ima da se skroluje, idem lagano da listam i par puta pomeri po malo kako treba i onda jedan put skroluje sto se kaze 10 metara dole, onda ga vracam gore, pa opet ide lagano par puta i jednom odleti u p.m. Provalio sam da se to ne desava ako skrolujem tako da zadrzim prst na ekranu, ako samo onako listam, tj gurnem, par puta ode po malo i onda jednom skroluje sve sto je ucitao. Moze li se negde u stelovanju ova pojava "smiriti" tj usporiti odziv?

Sve zavisi kako skrolujes, android prepoznaje koliko si jako skrolovao. Ako ga jagodicom malo zesce gurnes on ce prepoznati da si jace gurnuo i otici ce dalje. Ako sam dobro razumeo tvoj "problem".

Da li u Vip-u dolazi otkljucan za sve mreze S6?

Sve zavisi kako skrolujes, android prepoznaje koliko si jako skrolovao. Ako ga jagodicom malo zesce gurnes on ce prepoznati da si jace gurnuo i otici ce dalje. Ako sam dobro razumeo tvoj "problem".
Dobro si razumeo. Malo testiram sada, pa kad ga "ne gurnem" jace, onda ide ok :).

Samo da se upisem, uzeh edge 32gb, g2 otisao u penziju. Sigurno cu se smoriti sa baterijom ali bez obzira na to, fina promena. Cekam folija da stigne, mnogo mi pipavo deluje.

Samo da se upisem, uzeh edge 32gb, g2 otisao u penziju. Sigurno cu se smoriti sa baterijom ali bez obzira na to, fina promena. Cekam folija da stigne, mnogo mi pipavo deluje.
I ja isto tako prešao sa g2 - može dan ipo da izdrži bez problema ali najviše mi nedostaje knock on i off

Mogu misliti kako vam je bez toga...i ja na soniju navikao na tapkanje po ekranu.

Nece oni mnogo toga da ubace druze moj!!...eto ti cist primer i za manual/raw mod...sutra mogu da stave da bude kao sto je na edge+/note5 ali jok, samo bi dodatno smanjili prodaju velike brace!

Knock on ne fali toliko zbog prednjeg dugmeta, vise mi fali knock off :D

Pa to podesi u nova launcheru i imaces knock off,meni je vaznije paljenje na double tap.

I meni je paljenje važnije - tako dobra opcija i ima je na dosta telefona samo ovi talibani neće da ubace

Postavio sam widget za zakljucavanje ali ne mozes iz lock screena nikako zakljucati telefon kao sto si npr mogao na G2.

Vrh Dno