Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokazite vasu tvrdnju da S6 ima najgori signal medju novijim telefonima.
Cekam...
Ipak S6 nije za svakoga naravno.

Zuki duso, ako ne dobijas crvenu 'el ti daju makar sendvic i sok kao svakom malom vrednom botu za sav tvoj "PR i marketing" (da ne kazem zilotizam) o samsungu na ovom forumu? :d

Poslednja izmena:
Kupio danas Galaxy S6 u MTSu, javljam utiske za par dana kada ga malo istestiram.

Evo i par slika:

P4300359.webp

P4300360.webp

P4300361.webp

Obavezno uporedi prijem sa nekim drugim tel, to ispade najveće pitanje ovde 😀

Ovaj crni je prelep.
Ako prijem nije baš na nivou, nemoj ni da pišeš o tome, da ne rastužimo Zukija 🙂

stigao edge,signal je isti koliko vidim,po prvi put od dvojke tel ima wow efekat,jedina mana po meni sto jos nema kod operatera 64 gb pa mi je malo prostora na memoriji

Crni je stvarno prelep, neka te lepo sluzi. 🙂 Kakvo je stanje u mts-u? Za ip se cekalo nedeljama da stigne, mada bilo je onih prica da nam je stigla neka smesna kolicina. Pretpostastavljam da nas je Samsung uzeo ozbiljnije pa da nije bilo tih problema.. :d

Te price o signalu mogu biti tacne ali ne moraju, zivim u kraju gde je prijem slabiji i veliku promenu sam osetio prilikom prelaska sa S4 na S5. S4 skoro da nisam mogao koristiti a S5 mi ima znatno bolji signal, sve sam pokusavao ali ocigledno je do razlicitih antena u telefonu

Nastavak odlicne Avengers reklame:

I interaktivni video za S6 korisnike:

Ja moj prodao, nesto me je prebrzo smorio.
Na telefonu je sve ok, dtvarno su napravili zmaja, ali onaj srednji taster, kamera u nekim trenucima su me nesto nervirali, ne znam zašto.
Najviše me je nervirao multitasking, ne gasim nikad aplikacije, ali je umeo dosta aplikacija da učitava iz početka iz meni nepoznatog razloga.
Baterija, 4h sot samo na 3g, sa wifi kombinacijom oko nepunih 5h.
Meni neprihvatljivo za cenu koju nudi.
Šta znam, da je dobar, dobar je, ali sam ponovo uzeo nov MX4, meni daleko upotrebljivi i duplo jeftiniji fon koji mi zadovoljava potrebe. Razmišljao sam i o M9, ali ipak ne, bar za sada....

Na telefonu je sve ok, dtvarno su napravili zmaja, ali onaj srednji taster, kamera u nekim trenucima su me nesto nervirali, ne znam zašto.
Najviše me je nervirao multitasking, ne gasim nikad aplikacije, ali je umeo dosta aplikacija da učitava iz početka iz meni nepoznatog razloga.
Šta znam, da je dobar, dobar je, ali sam ponovo uzeo nov MX4, meni daleko upotrebljivi i duplo jeftiniji fon koji mi zadovoljava potrebe. Razmišljao sam i o M9, ali ipak ne, bar za sada....
sad kad te Zujkica čuje pa kad kaže kakav si ti to čovek kad si dozvolio da te smori s6 najbolji telefon u istoriji [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ne znam ko je zujkica, ali da je najbolji, mozda, meni nije 🙂
e tek si sad gotov posle ove izjave [emoji1] čekaj sad ce on da se javi jedino ako se nije napio-procitaj koju stranicu unazad pa će ti delimično biti jasno-to je samo deo repertoara [emoji1]
a inace meni je tel posle par minuta drndanja ok ali baterija me odbija od kupovine-videćemo šta će biti kad izbace active

Ha ha, a ja stalno pricam da je MX4 bolji, vi mi ne verujete. I na ovim slikam isti mx4 pro

da li je neko koristio Samsung pay? Da li je dovoljno da ubacim svoje kartice u telefon i mogu njanormalnije da placam na svim POS terminalima u bilo kojoj radnji u Srbiji?
takodje me zanima da li je neko vrsio prelazak sa s4 na s6 i da li je u opste vredno prelaska, obzirom da mi se cini da je UI veoma slican?

Nemoj tako, ima 3GB rama. Mora da je dobar multitasking.

Nadam se da si skapirao da je u pitanju sarkazam... Oh, wait... :d

Mislim da S6 ima problem sa menadžmentom memorije u softweru ili hardveru, brze otvara skoro sve od MX4 ali kada vracas aplikacije iz pozadine, kasni, nije to to, ucitava ponovo....

Sreca pa nisi naseo poput noob-a i odma' hteo da mu objasnis... 🙂

nego mogao bi neko ko ima tel da okači taj deo iz settings sa aplikacijama, running i cached, da vidimo kako izgleda

Ih bre, kakav si to co'ek odmah se ljutis... Opusteno, nemoj da nam se odmah trzas na prvu... 🙂 Mi ako se malo salimo ne znaci da ne zelimo da cujemo tvoje ekspertsko objasnjenje ovde, a i u svakoj drugoj android temi... 😀

Opet su u ustanovi ostavili wifi bez nadzora.... ima foruma za takve kao ti koji samo kao psiholog idu po forumu, dva posta vezana za tehniku nemas, samo ides i smaras po forumu sa svojim psiho sranjima. Nikada nisi pomogao nikome, samo tracaris kao neka babuskara..

Idi pa proveri da li je sarakazm ....

Poslednja izmena:
Ih sad, ne moras biti toliko infantilan, cak i da jesi klinac. 🙂 Kao sto rekoh, dobro je sto ima clanova na forumu, poput tebe, koji su uvek tu da uskoce i pomognu drugim clanovima, kapa dole za tako nesto, uopste nije problem.

Naravno sto ne bude bas uvek ljubazno sa tvoje strane i sto ocigledno imas problema u normalnoj komunikaciji sa drugim clanovima je vec neka druga stvar... Ako zelis nesto "licnije" da se izrazis, kao sto imas obicaj, tu je uvek PM, nema potrebe da se prepucavamo u temi koja nije predvidjena...

Nazad
Vrh Dno