Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juče je žena dobila ovaj telefon u beloj boji. Sve što je ovde rečeno o telefonu stoji. Prelep je, brz, baš brz, ekran fenomenalan, kamera sjajna. Ali ovaj telefon ima dva ozbiljna nedostatka. Prvi je baterija, ali ajde da kazem da je još rano za ozbiljniji zaključak, mada za sada je prilično loše. Druga stvar je po meni ozbiljnija. Telefon ima očajan prijem. Ne može da održi stabilnu vezu, signal stalno skače i pada. Tamo gde je imala pun 3g signal sa s4 sada ima 3-4 crte sa tendencijom pada i prelaska na 2g. Kako izgleda signal u poređenju sa mojim m8 na istom mestu u stanu možete videti u prilogu. Planirao sam da prodam m8 i kupim s6 kada malo padne cena, ali ako ovakav signal imaju svi primerci onda m8 ne ide nigde.

Pogledajte prilog 169004Pogledajte prilog 169005

Da li mozes da okacis Battery usage statistiku?

Mozda je neki felerican primerak? Razlika između -85 i -63dBm je ogromna. To znaci tamo gde je malo slabiji prijem, npr. -95dBm, na S6 ga onda neće ni biti?

Odradih root i uradih mod za kameru. Sta uradise od ovolikog senzora. Video je perfekcija. Cak su i ovaj slow motion uradili kako valja. Ima editor kao na sony z telefonima. Znaci snimak je 120fps uz 115mbps. Ludo burazere 🙂

Juče je žena dobila ovaj telefon u beloj boji. Sve što je ovde rečeno o telefonu stoji. Prelep je, brz, baš brz, ekran fenomenalan, kamera sjajna. Ali ovaj telefon ima dva ozbiljna nedostatka. Prvi je baterija, ali ajde da kazem da je još rano za ozbiljniji zaključak, mada za sada je prilično loše. Druga stvar je po meni ozbiljnija. Telefon ima očajan prijem. Ne može da održi stabilnu vezu, signal stalno skače i pada. Tamo gde je imala pun 3g signal sa s4 sada ima 3-4 crte sa tendencijom pada i prelaska na 2g. Kako izgleda signal u poređenju sa mojim m8 na istom mestu u stanu možete videti u prilogu. Planirao sam da prodam m8 i kupim s6 kada malo padne cena, ali ako ovakav signal imaju svi primerci onda m8 ne ide nigde.

Pogledajte prilog 169004Pogledajte prilog 169005
Ako ti kamera nije bitan faktor nemas ama bas nikakvih razloga da ga menjas za ovaj hype phone 🙂

Poslednja izmena:
Mozda je neki felerican primerak? Razlika između -85 i -63dBm je ogromna. To znaci tamo gde je malo slabiji prijem, npr. -95dBm, na S6 ga onda neće ni biti?

Mozda je felerican primerak. Videcemo jos par dana, mada zena kaze da se i kolega sa posla zali da je lošiji prijem u odnosu na prethodni telefon.

Taman da uporedi bateriju n5 vs s6 🙂

Da li si ga uzeo na paket+bubreg ili za kes ? 🙂

Poslednja izmena:
Ajde proveri koliko je slobodno gb na toj 32gb verziji. Ja uzeh demo da se zezam malo. Sve radi osim otiska prsta. Ne znam zasto su to izbacili. Zato gps po prvi put da je full. Cak radi i bez mreze kao sat.

😀

Kratko sam ga koristio, prvi utisci fenomenalni. S obzirom na to da nisam imao priliku da isprobam telefon pre kupovine, prvi "kontakt" je na mene ostavio jako pozitivan utisak, telefon izgleda dosta bolje nego sto to bilo koja slika ili video moze da prikaze. Odlicno lezi u ruci, kvalitet izrade i materijali... konacno taj wow efekat od Samsunga, mada probao sam A5 koji takodje ostavlja dosta dobar utisak sto se toga tice.
Svidja mi se kako je uradjen ram i kako doprinosi tome da telefon bas dobro lezi u ruci. Takodje tasteri koji imaju "klik" bas kakav treba da bude. ,)

O displeju nema potrebe da pisem, sve se vec zna. Sve u svemu veliki napredak u odnosu na S4/S5 sto se dizajna, kvaliteta izrade i svega ostalog tice.

Edge je jedini pravi samsung premium. Jedini koji je nesto novo i drugacije u moru monoblok konstrukcija. Nego jel neko provalio da se wallpaper pomera kako se naginje telefon sa svih strana. Kao da ikonice lebde.

Edge je jedini pravi samsung premium.

Jedini pravi premium zbog zakrivljenih ivica? Slazem se da telefon izgleda odlicno ali sem zakrivljenih ivica koje donose par funkcija (2-3) Edge ne nudi nista drugo i isti je telefon. A za to se ne daje +150e, u mom slucaju i vise. Da ne znam sta cu sa parama mozda bih i uzeo Edge ali bih i tad dobro razmislio o tome.

@TozABG Mozda zato sto je US verzija, tamo su uglavnom pakovanja drugacija i razlikuju se od Evropskih a cesto i svaki operater ima drugacije pakovanje.

Poslednja izmena:
Meni se obicni s6 ne svidja uopste. Aluminijum je uradjen kao bumper. Na edge je sve lepo zaobljeno. I ekran je ono sto me kupilo. Nebitno koje su mu funkcije. Jednostavno mu daje taj premium izgled. Kao da poredite jahtu i brodic.

Bilo bi glupo da kazem da Edge ne izgleda odlicno i bolje od standardnog S6 to je jasno ali ti ga brate bas pretera.
Jos kad bih kupovao telefon zbog izgleda...

Meni se obicni s6 ne svidja uopste. Aluminijum je uradjen kao bumper. Na edge je sve lepo zaobljeno. I ekran je ono sto me kupilo. Nebitno koje su mu funkcije. Jednostavno mu daje taj premium izgled. Kao da poredite jahtu i brodic.

Tako i meni izgleda obicni s6, kao da je od plastelina ram

Ono sto je meni bitno je da telefon ODLICNO lezi u ruci (Sto mnogi za Edge ne mogu da kazu) i pored velikog ekrana od 5.1" i uzivanje je za koriscenje. Za razliku od Z2 recimo koji ima 5.2" ali mi je bio dosta losiji po tom pitanju, cudan osecaj u ruci posebno nakon duzeg koriscenja.

Pa to je logicno. Z2 u sirini 73 a s6 oko 70. Plus je ovaj kockast a s6 zaobljen na coskovima.

[YOUTUBE]kBSaW_0YEmU[/YOUTUBE]

:d

Dzabe sve te prednosti koje ima S6/Edge kad ima jednu veliku manu i to najvecu a to je los signal..znaci telefon je neupotrebljiv i tezak fail.

Da
Dvoje kolega sa posla uzeli S6 i na poslu nemaju uopste signal..sa S4 su imali skoro pun signal na istom mestu.Kukaju ko mala deca 🙂

Evo moje kombinacije za najbolji signal.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1430332066264.webp
    uploadfromtaptalk1430332066264.webp
    126.9 KB · Pregleda: 265
Dzabe sve te prednosti koje ima S6/Edge kad ima jednu veliku manu i to najvecu a to je los signal..znaci telefon je neupotrebljiv i tezak fail.

Ne bih da ulazim u bilo kakvu vrstu rasprave sa tobom ali mislis li da bilo ko tvoje postove u ovoj temi uzima za ozbiljno?

Hoces da kazes da ovo nije istina sto sam napisao za signal?
Evo recimo ja na poslu najvise koristim telefon i sad predjem na S6 posto mi se svidja itd. i nemam signal tu gde mi najvise treba,zar to nije tezak fail i neupotrebljiv telefon?

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da ovo nije istina sto sam napisao za signal?
Evo recimo ja na poslu najvise koristim telefon i sad predjem na S6 posto mi se svidja itd. i nemam signal tu gde mi najvise treba,zar to nije tezak fail i neupotrebljiv telefon?
Evo je sa drugarom upravo sedim u parku. S6 pun signal, iP 6, 3 tacke.
Prekini da dosadjujes vise u ovoj temi.
Da li si dosao da kazes nesto pametno ili da kazes kako je telefon fail zato sto se dvoje ljudi zalilo na signal od ko zna koliko miliona prodatih. Moderacija molim vas, opet nastavlja istim tempom.

Nazad
Vrh Dno