Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
One handed mode opcija postoji još na LG G2, a postojala i na nekom LG telefonu pre njega...

Ukratko postoji godinama, a ajfon ima najgoru iskorišćenost ekrana što i ne čudi jer debituju na tom polju...

Note serija je to npr usavršila, dok nexus telefoni tek treba da je dobiju...

Nije loše, mada je iskreno nisam mnogo koristio 🙂

Poslednja izmena:
Slazem se,isto nosim Note 4 bez ikakvih silikona i folija i nema tackicu,a stavljati silikone i folije na Note 4 a pogotovo kada izadje S6 je za mene besmisleno.
Note 4 je nov oko 520 eura sto je odlicna cena a telefon je odlican,i baterija i izrada.Za S6 se nista jos ne moze reci dok se ne kupi i stavi u ruku i vidi kakvo je staklo pozadi,kakav je ekran,baterija koliko drzi,ali sigurno nece toliko ostajati otisci po masci kako neki tvrde,nedovoljno upuceni u model.A bela sampanj boja S6 modela je izuzetna,i tek na njoj nikakvi otisci se nece videti sigurno,a cena pocetna ce biti oko 700-750 eura jer kada su prosle godine mogli ostali da stave tu pa i jacu cenu za svoje vodece modela zasto ne bi i Samsung sa svojoj novom i perfektnom perjanicom S6 modelom.Ko ima Note 4 mislim da je suludo kupovati bolji telefon,jer razlike su u promilima,jeste da pratim tehniku ali ne bas u toj meri.

Vidi se da nisi imao stakleni telefon.
Nikakve veze nema boja s tim dal se vide ili ne otisci prstiju na staklu. Telefon bez folija ce uvek izgledati kao musava svinja, kao da ga je neko sazvakao i pljunuo, uzas.
Al to je mnogo manji problem u odnosu na krtost stakla, ako vam padne na beton cao zdravo zadnja strana.
*ebem ja njihovu fensi lepotu kad treba da pazis na telefon ko oci u glavi.
Note 4 je ce ostati sveukupno najbolji telefon na trzistu do izlaska Note 5, ako ne useru stvar i stave i tu staklo pozadi.

Ja ne znam o kojim ljudima vi pricate da ce kupovati S6 kao ludi? 99% ljudi koje ja znam ni ne znaju za S6, sta, kako izgleda itd. 90% njih nema pare za taj telefon, imaju neke modele do 200 evrica.

Sto se tice prodaje iPhone 6 kao blesavih kod nas, sve je to smesno u odnosu na drzave sa jacim standardom, vecina ljudi koji ga uzmu ili imaju po 10 i vise brojeva kod operatera ili imaju neke najace pakete pa uzimaju na rate.
Poznajem neke bas jake ljude (telefon im dodje ko kutija zvaki za nas vecinu), niko nema iPhone, svi imaju Samsung S5, Note 4.
iPhone setaju 90% fensi ribice pacenice da se slikaju svaih 2 min i 10% normalni ljudi koji godinama imaju Apple tehniku i vole taj nacin upotrebe, izrade, ceo eko sistem takozvani.

Poslednja izmena:
marko..vrlo si realan,ja isto tako znam neke veoma bogate ljude koji samsung,lg...ne smatraju telefonima...ili koriste iphone ili blackberry

Sony Z2 mi je pao par puta direktno na beton i sa prednje i sa zadnje strane i nije mu ništa bilo. I Z3c mi je ispao par puta, doduše ne na beton, nego na parket, takodje mu nije ništa puklo, tako da ta priča da su telefoni sa staklom kilavi ne pije vodu.

Nikakve veze nema boja s tim dal se vide ili ne otisci prstiju na staklu. Telefon bez folija ce uvek izgledati kao musava svinja, kao da ga je neko sazvakao i pljunuo, uzas.

Nije ni tu baš sve crno belo. Određeni telefoni imaju premaze na ekranu pa se manje musave.

Koji određeni? Oleophobic "premaz" ima i moj gnex, a kada je izašao...

Sony Z2 mi je pao par puta direktno na beton i sa prednje i sa zadnje strane i nije mu ništa bilo. I Z3c mi je ispao par puta, doduše ne na beton, nego na parket, takodje mu nije ništa puklo, tako da ta priča da su telefoni sa staklom kilavi ne pije vodu.

Problem je sto je sad Samsung izbacio stakleni telefon, oni ce da pucaju nakon jednog pada i oni ce da se musave kao ludi.
Ostali manje. :d 😉

Poslednja izmena:
Note 4 i inace laguje, kao i svaki Samsung. Nece ni S6 biti izuzetak.

Opet ovaj sa iPhonom... :lupko:
Na sta lici ova tema, 120 stranica, kompleksi na sve strane...

Al to je mnogo manji problem u odnosu na krtost stakla, ako vam padne na beton cao zdravo zadnja strana.
*ebem ja njihovu fensi lepotu kad treba da pazis na telefon ko oci u glavi.
Note 4 je ce ostati sveukupno najbolji telefon na trzistu do izlaska Note 5, ako ne useru stvar i stave i tu staklo pozadi.

Ja ne znam o kojim ljudima vi pricate da ce kupovati S6 kao ludi? 99% ljudi koje ja znam ni ne znaju za S6, sta, kako izgleda itd. 90% njih nema pare za taj telefon, imaju neke modele do 200 evrica.

Sto se tice prodaje iPhone 6 kao blesavih kod nas, sve je to smesno u odnosu na drzave sa jacim standardom, vecina ljudi koji ga uzmu ili imaju po 10 i vise brojeva kod operatera ili imaju neke najace pakete pa uzimaju na rate.
Poznajem neke bas jake ljude (telefon im dodje ko kutija zvaki za nas vecinu), niko nema iPhone, svi imaju Samsung S5, Note 4.
iPhone setaju 90% fensi ribice pacenice da se slikaju svaih 2 min i 10% normalni ljudi koji godinama imaju Apple tehniku i vole taj nacin upotrebe, izrade, ceo eko sistem takozvani.
U usa je tako da imao ti paket od 500$ ili 50$, telefon na ugovor ce imati istu cenu od 200$, nije kao u Srbiji da ti smanjuju cenu telefona ako ti je pretplata v3ca.

S5 je recimo 200$ finalna cena + ugovor uz bilo koji paket.
Ili imas foru ugovor + puna cena telefona na 24 rate s tim sto posle mesec dana ako otplatis 75% telefona mozes da ga zamenis za novi i da vratis rate na pocetak, i tako u krug.
Tako da prakticno menjanje telefona na godinu dana je najmanji problem sa ovim sistemom na rate.

Poslednja izmena:
Fino. Ja sam jednom davno gledao neki iPhone uz neki paket na nekom provajderu 😀 i ispalo je da moram da platim punu cenu telefona samo kroz rate a ne odmah.

U usa je tako da imao ti paket od 500$ ili 50$, telefon na ugovor ce imati istu cenu od 200$, nije kao u Srbiji da ti smanjuju cenu telefona ako ti je pretplata v3ca.

Nesto ne bi rekao da je tako.
Ne mozes ti sigurno dobiti iPhone 6 ili S5 ili Note 4 za 20-30$ mesecno pretplate.
Bas cu provetiti.
Znam da mi je drugar iz MIA rekao da su on i zena uzeli oboje Note 4, i da placaju po 60,70 $ mesecno, sve neograniceno.

edit

Evo primera za 2 godine ugovor
60$ mesecno - pozivi i sms neograniceno, net samo 300MB
Note 4 se placa 299$

Tako da nije bas sve tako tako sjajno bajno, jedino ako nema nekih drugacijih paketa

Prilozi

• note 4.webp
    note 4.webp
    47.4 KB · Pregleda: 278
Poslednja izmena:
Nesto ne bi rekao da je tako.
Ne mozes ti sigurno dobiti iPhone 6 ili S5 ili Note 4 za 20-30$ mesecno pretplate.
Bas cu provetiti.
Znam da mi je drugar iz MIA rekao da su on i zena uzeli oboje Note 4, i da placaju po 60,70 $ mesecno, sve neograniceno.

edit

Evo primera za 2 godine ugovor
60$ mesecno - pozivi i sms neograniceno, net samo 300MB
Note 4 se placa 299$

Tako da nije bas sve tako tako sjajno bajno, jedino ako nema nekih drugacijih paketa
Sta pricas ti? Je l vidis ti sta sam ja napisao?
Ja sam napisao ako ti je pretplata 50$ ili 500$ telefon ces platiti fiksno 200$(S5). Nece ti cena telefona zavisiti od pretplate paketa.
Gde vidis da sam napisao 20$ 30$ paket, najjeftiniji paket je 50$ u usa.
A telefon ako uzimas na 24 mesecne rate, Note 4 je 30$ mesecno plus pretplata.

Ja moji paket placam 150$ i cena telefona mi je bila 200$, S5.
A da sam uzeo na rate, placao bi ga 24 meseci po 20$
609daba912274726cbb55256e178b2ce.jpg

Shvatas da je ovde paket od 60$ kao u Srbiji od 10$. Najjeftiniji ili najskuplji paket nije bitno, telefon ima istu cenu.

U usa ti je gotovo kod svih provajdera osnova 40$ za neogranicno minuta i poruka, ostalo ti je cena interneta. Znaci ako neces net inas izbor samo neograniceno za 40$, ostatak cene ti zavisi koliko si gb uzeo

Poslednja izmena:
Видеообзор Samsung Galaxy S6 - внешний вид: https://youtu.be/yD_3IIz0M-4
Видеообзор Samsung Galaxy S6 дактилоскопический сенсор: https://youtu.be/ydxLXurLtto

Jeste da je na ruskom,ali...

Kakav car. Maze palac sa kremom za ruke i testira senzor za otisak 🙂

Edit: na drugom klipu malo testira zvuk i da li se mob moze iskriviti kao iphone.

Edit2: What's in the Samsung Galaxy S6 box - quick overview Part 1 of 2: https://youtu.be/F6Ocob1NoY8

Poslednja izmena:
Видеообзор Samsung Galaxy S6 тесты и игры: https://youtu.be/90p8mDZxDDs

Veoma zaninljiv test. Rusi su prava stvar,steta sto ne izbacuju klipove i na eng.

Za 20minuta na ovom klipu od kojih je 15ak min igranje igrica na verovatno max brajtnesu+wi fi baterija je pala za 10%. Sta znam ,nije lose.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno