Slazem se,isto nosim Note 4 bez ikakvih silikona i folija i nema tackicu,a stavljati silikone i folije na Note 4 a pogotovo kada izadje S6 je za mene besmisleno.
Note 4 je nov oko 520 eura sto je odlicna cena a telefon je odlican,i baterija i izrada.Za S6 se nista jos ne moze reci dok se ne kupi i stavi u ruku i vidi kakvo je staklo pozadi,kakav je ekran,baterija koliko drzi,ali sigurno nece toliko ostajati otisci po masci kako neki tvrde,nedovoljno upuceni u model.A bela sampanj boja S6 modela je izuzetna,i tek na njoj nikakvi otisci se nece videti sigurno,a cena pocetna ce biti oko 700-750 eura jer kada su prosle godine mogli ostali da stave tu pa i jacu cenu za svoje vodece modela zasto ne bi i Samsung sa svojoj novom i perfektnom perjanicom S6 modelom.Ko ima Note 4 mislim da je suludo kupovati bolji telefon,jer razlike su u promilima,jeste da pratim tehniku ali ne bas u toj meri.
Vidi se da nisi imao stakleni telefon.
Nikakve veze nema boja s tim dal se vide ili ne otisci prstiju na staklu. Telefon bez folija ce uvek izgledati kao musava svinja, kao da ga je neko sazvakao i pljunuo, uzas.
Sony Z2 mi je pao par puta direktno na beton i sa prednje i sa zadnje strane i nije mu ništa bilo. I Z3c mi je ispao par puta, doduše ne na beton, nego na parket, takodje mu nije ništa puklo, tako da ta priča da su telefoni sa staklom kilavi ne pije vodu.
U usa je tako da imao ti paket od 500$ ili 50$, telefon na ugovor ce imati istu cenu od 200$, nije kao u Srbiji da ti smanjuju cenu telefona ako ti je pretplata v3ca.Vidi se da nisi imao stakleni telefon.
Nikakve veze nema boja s tim dal se vide ili ne otisci prstiju na staklu. Telefon bez folija ce uvek izgledati kao musava svinja, kao da ga je neko sazvakao i pljunuo, uzas.
Al to je mnogo manji problem u odnosu na krtost stakla, ako vam padne na beton cao zdravo zadnja strana.
*ebem ja njihovu fensi lepotu kad treba da pazis na telefon ko oci u glavi.
Note 4 je ce ostati sveukupno najbolji telefon na trzistu do izlaska Note 5, ako ne useru stvar i stave i tu staklo pozadi.
Ja ne znam o kojim ljudima vi pricate da ce kupovati S6 kao ludi? 99% ljudi koje ja znam ni ne znaju za S6, sta, kako izgleda itd. 90% njih nema pare za taj telefon, imaju neke modele do 200 evrica.
Sto se tice prodaje iPhone 6 kao blesavih kod nas, sve je to smesno u odnosu na drzave sa jacim standardom, vecina ljudi koji ga uzmu ili imaju po 10 i vise brojeva kod operatera ili imaju neke najace pakete pa uzimaju na rate.
Poznajem neke bas jake ljude (telefon im dodje ko kutija zvaki za nas vecinu), niko nema iPhone, svi imaju Samsung S5, Note 4.
iPhone setaju 90% fensi ribice pacenice da se slikaju svaih 2 min i 10% normalni ljudi koji godinama imaju Apple tehniku i vole taj nacin upotrebe, izrade, ceo eko sistem takozvani.
ali stucaiPhone rijetko stuca. 😛
U usa je tako da imao ti paket od 500$ ili 50$, telefon na ugovor ce imati istu cenu od 200$, nije kao u Srbiji da ti smanjuju cenu telefona ako ti je pretplata v3ca.
U usa je tako da imao ti paket od 500$ ili 50$, telefon na ugovor ce imati istu cenu od 200$, nije kao u Srbiji da ti smanjuju cenu telefona ako ti je pretplata v3ca.
Sta pricas ti? Je l vidis ti sta sam ja napisao?Nesto ne bi rekao da je tako.
Ne mozes ti sigurno dobiti iPhone 6 ili S5 ili Note 4 za 20-30$ mesecno pretplate.
Bas cu provetiti.
Znam da mi je drugar iz MIA rekao da su on i zena uzeli oboje Note 4, i da placaju po 60,70 $ mesecno, sve neograniceno.
edit
Evo primera za 2 godine ugovor
60$ mesecno - pozivi i sms neograniceno, net samo 300MB
Note 4 se placa 299$
Tako da nije bas sve tako tako sjajno bajno, jedino ako nema nekih drugacijih paketa
Ma to je neka prevara...Na kp-u se pojavio oglas za s6 850€ za 32gb. Odakle mu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari