Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Edge je bullshit.

S6 je velika greška što nema microSD, ili je trebalo da je najmanji model sa 64GB, Samsung ionako ima svoju proizvodnju, pa im je još jeftinije.
Za bateriju je potencijalno problem što je mala, još nisam video detaljan test.
I kao što je rečeno, kamera previše štrči, verovatno zbog OIS.
Generalno mrzim taj kamenčić dizajn od S3, takođe mislim da je trebalo da odustanu od hardverskih tastera i pređu on-screen.

Bio bi da je dobio KK, i da baterija nije krš.

Meni ovo deluje skroz dobro, boja pre svega. Ipak i dalje mislim da su trebali da zadrze taj malo ''coskastiji'' oblik koji ima Note 4.

b1ec3b9483e0671ec2e455eb0089b33a.jpg

Reko onaj lik sa ac da mnogo lepse u ruci lezi obican s nego edge. Kaze mnogo su mu uske ivice.

Nego bolje gizmo da se javi i napise sta kako iz prve ruke.. Valjda ima neta tamo u spaniji.

Poslednja izmena:
Reko onaj lik sa ac da mnogo lepse u ruci lezi obican s nego edge. Kaze mnogo su mu uske ivice.

Nego bolje gizmo da se javi i napise sta kako iz prve ruke.. Valjda ima neta tamo u spaniji.
Hvala bogu Nesto na stranu obicne verzije pored toga sto ima veci antutu skor.
Ne uzima mi se edge, ruzniji mi je i ne daju mi se tolike pare. Samo ga hvalite.

Dnevni broj pregleda odredjenih modela na gsmareni :)

uploadfromtaptalk1425331111893.png

Poslednja izmena:
Vise mi bode oci Grand prime nego Edge sa ~400k pregleda ;-)

To su 100% indusi.. :)

Cim se tamo predstavi neki mob,ili je neka akcija ,tabela poludi ;)

Ovo sada je ocekivano i verovatno tacno ali se desava da ta tabela i brojac baguju, vidjao sam neke stare ili generalno slabo popularne telefone koji su se nalazili pri vrhu te liste.

Inace nigde na netu nema podataka koji dac je u S6/Edge, ja se jos uvek nadam da je onaj ESS Sabre :smoke: ali su male sanse za to.

samsung-display-infographic.jpg

Jel se meni stvarno mnogo spava ili je u pitanju greska u rezoluciji S5-ice ? Otkud QHD ?

Odlucio sam se definitivno za obicnu verziju, jer edge jos uvek nema neku veliku svrhu i ne bi da ekperimentisem, mozda sl godine.
Sada me samo zanimaju boje i kako otisci prstiju izgledaju na njima, cekam neke slike u svim bojama, al me zanimaju samo crni i plavi.
Kada ce review neki jel se zna?
Zanima me brzina tw-a, baterija i kamera :D

Poslednja izmena:
700€ za najjeftiniji model S6, o edge necu ni pricam. Ovi su za*ebali Apple sa cijenama. Haha
Ljudi, 700 €, ma daj. Cena kostanja telefona je max 250 € a nama ga prodaju za 700 €.
Postoji tema jedna ovde, zove se Kineski manje poznati telefoni (clones-free) pa da vidite kakvu sandjamu mozete kupiti za 250-300 € max. Ako gore oba navedena telefona imaju tu cenu, pa iz principa ne kupujem vise ni Samsung n HTC. Za toliko para eto meni i iPhone.

Smaragdni edge mi je kako bi Sunder Pichai rekao state of art [emoji7]

Ali necu dati više para samo zbog boje i krivina... Tako da verovatno plavi će biti :)

Vi se salite da vam se svidja :d Kao "drasticno drugaciji od S5" lol :)

Jedino sto me odbija od S6 je velicina ekrana. Sve manje od note serije meni je korak nazad.

Jedino sto me odbija od S6 je velicina ekrana. Sve manje od note serije meni je korak nazad.

Ја сам са Н3 прешао на шестицу, дакле са 5.7 на 4.7. Искрено сам се мало плашио прелаза највише због величине екрана али сам убрзо схватио да то није толики проблем, брзо се човек навикне. Искрено и мало прија коришћење телефона једном руком, без проблема додирујеш сваки део екрана. Сада када узмем Н3 у руке делује ми огроман. :)
Али ја сам лично прилагодљив, фаблет или "обичан" телефон потпуно је свеједно, сваки са собим носи неке и предности и мане у коришћењу. :D
Тако да то не треба превише да те брине иако сам искрено и ја у почетку мислио то исто. ;)

Poslednja izmena:
Mozda si i u pravu, ovako se cesto dvoumim da li da pogledam nesto na note ili da izvlacim tablet. Mada dok izbace S6, pa dok malo padne cena u oglasima, bice predstavljen note 5 :D

Па док Н5 падне цена, изаћи ће С7 и тако све у круг. :)

Jezgra su mu brza to je svima jasno ali je gpu slabiji, sto je opet svima jasno..

I dalje je 2k na 5.1 incha teska glupost,da ne kazem nesto gore

Poslednja izmena:
Za Samsung nije. Zasto?

Zato sto je pentile, pa i ako je FHD jako ostar, tj. za mnoge i vise nego sto treba ovo je samo plus.
Zato sto ne utice drasticno na bateriju, recimo S5 za FHD i 2K ima isto trajanje baterije.

I HTC ce da predje na 2K za sledecu generaciju, samo da ne bude kasno tad.

Poslednja izmena:
Znaci hoces da mi kazes da na 5 inchnom ekranu covek moze da primeti razliku izmedju 410ppi i 570 ? Pentile ili rgb svejedno

Poslednja izmena:
Nisam siguran, mogu samo da lupam napamet.
Note 4 displej mi izgleda mnogo bolje kad uporedim sa S5. Razlika u PPI je manje od 100. Oko 70-80 mislim.

Nazad
Vrh Dno