Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Ista cena kao i Iphone... Kako su onda *****ali sa cenama?

Nije mi jasno, kako jedan 6+ moze da kosta 800e i da to bude "ok" a da Galaxy S6 recimo ne moze 700?
Skupo je slazem se ali svaki je skup, i prosle godine S5 je toliko kostao i M9 ce da kosta mozda 50e jeftinije. Na kraju ovo nista ne znaci nama operateri ce svakako da nabiju nebulozne cene, zna se ko ne koristi postpaid kako se kupuje telefon.

700 evra u Nemackoj, 900 evra u Srbiji, 150000 dinara kod domacih lelekoma :d (uz super povoljni paket od 3000 mesecno dinara gde telefon kosta "samo" 100000 dinara)

Biće to u oglasima 500 evra za 3 meseca kao i uvek.

Uvek ista prica oko cena.. :) jedno je sigurno - operateri ce da deru sa M9/S6 cenama, mozda ce vip biti malo umereniji ali vecina ljudi sa foruma zna kako se kupuje flagship ili uopste telefon, sigurno ne u CT za 1000e :)

U Holandiji 700e GS6 32gb a GS6 edge 32gb 850e. Svako povećanje memorije košta između 100 i 150e

Apple recept :)

Poslednja izmena:
U Holandiji 700e GS6 32gb a GS6 edge 32gb 850e. Svako povećanje memorije košta između 100 i 150e :smash:

HTC M9 750e.

Izvor

Poslednja izmena:
Чекајте бре а IР заштита? Еџ нема. А обичан? Ако нема ни он крајње чудна одлука.

A look at the Galaxy S6's powerful TouchWiz Themes: http://youtu.be/WIa8JGIFubE

:)

U nemackoj isto. Osnovna verzija 700e,edge 850e. Htc nekim cudom 750e iako je usa jeftiniji od s6.

Poslednja izmena:
The flat-screened Galaxy S6, the 32GB model, is priced at €700. That's the same price that the Galaxy S5 (16GB) launched at last year. That was also the starting price of the Galaxy Note 4 late last year.

Kao sto sam rekao, nista cudno i novo.
A M9 750e, ocekivao sam nize, ispod 700e.

Edit: Svidjaju mi se teme, kome ikonice i ostalo ne odgovara eto izbora, svidja mi se sto developeri mogu da prave nove teme.
Mada su ove 2 default lose, andam se da ce dodati jos.

Poslednja izmena:
Biće to u oglasima 500 evra za 3 meseca kao i uvek.

Наравно, и ја тако мислим и врло је реално да се тако нешто и деси. С5 када се појавио био је скупљи од Н3, а погледајте сада цене. Ноте серија код Самсунга најбоље држи цену.

The flat-screened Galaxy S6, the 32GB model, is priced at €700. That's the same price that the Galaxy S5 (16GB) launched at last year. That was also the starting price of the Galaxy Note 4 late last year.

Kao sto sam rekao, nista cudno i novo.
A M9 750e, ocekivao sam nize, ispod 700e.

Edit: Svidjaju mi se teme, kome ikonice i ostalo ne odgovara eto izbora, svidja mi se sto developeri mogu da prave nove teme.
Mada su ove 2 default lose, andam se da ce dodati jos.
S5 je bio 650 a ne 700.

Things get even pricier for the Galaxy S6 edge - €1000 buys you a 64GB model, and €1100 gets you the top 128GB model.

Hahah važi :D

Carevi :)
Mozda ga i nekome prodaju po tim cenama..

Imam osecaj da 128gb edge nece ni izlaziti iz fabrike ;)

Pa to i nije namenjeno da se proda u velikim kolicinama.

770e je 32GB Edge u Ch. Mada uvek cene padnu do stvrane dostupnosti.

Poslednja izmena:
До сада сам виђао само позитивне коментаре везане за Еџ модел. Да је јефтинији од "обичног" С6, мислим да би га продали у рекордним бројкама. [emoji3]

Apple/Iphone nije klasa samsunga. Drugacije trziste,ljudi itd itd.
Apple sutra da izbaci ip7 od 1500e prodali bi opet 30mil komada

I da,stvarno steta sto je edge ovoliko skup.

Poslednja izmena:
Note 4 Edge je bio jos skuplji ako se ne varam. Pa im je poslo za rukom da prodaju preko pola miliona za 3-4m na samo par trzista. I ako je bio da tako kazem eksperiment.
Prodavace se i S6 Edge jos bolje, ko ima za S6 sigurno ima i za Edge ako mu se bas svidja.

Zato i treba da opale cenu preko iP6, rekoh da ih niko nece ozbiljno ceniti dok prvo sebe ne cene.
Kakvu poruku salju kupcima stavljajuci top model cenovno osetno ispod iP?

Ovako izbace neku egzotiku (Edge 128...), raspale cenu, prodaju 3 komada, ali bitni da se zna koji je najeksluzivniji velikoserijski tel na trzistu.
A za vecinu kupaca je namenje neki model 99% isti ali upola jeftiniji.

Poslednja izmena:
Ovde najvise kukaju i najvise se zale oni koji su se zalili i na 4. i 5. generaciju Galaxy uredjaja, isti oni koji su ga samo probali u nekom od prodajnih mesta mobilnih operatera. Geekovi ionako nisu ciljna grupa i njih je najmanje, ovaj telefon ce se, kao i sve druge Galaksije, prodavati u milionskom tirazu.

Sa druge strane, tolike godine, jos 2. generacije, kukali smo sto nema aluminijum. Dobijemo aluminijum i opet nekome nije dobro. Sad odjednom je problem to sto baterija ne moze da se menja (!?) i to sto nema SD slot. Mnogi telefoni to nemaju pa nisam primetio da je to neki minus, iskreno i ne secam se da mi je ikad u zivotu zatrebala mogucnost da sam zamenim bateriju za sve ove godine koliko koristim Android (i nemojte da mi kazete kako koristite vas telefon vise od mene i kako nikad nemate kabl pored sebe). SD card jeste koristan i mogli su da ga stave, tu izgovora nema, ali ako su zaista smanjili kolicinu bloata i ako od 32GB ne ostane 6 vec 25GB slobodnog prostora, onda to i nije toliko lose. Ja sam za 6 godina uspeo da skupim 24GB fotografija, sto je i dalje manje od prostorno najslabijeg modela 6. generacije (plus mi na pamet ne bi palo da to drzim u telefonu).

Meni se ovako sa slika ne dopada staklena poledjina jer ne zelim da robujem telefonu. Ako sam dao 600 EUR, mora da bude savrsen u svakom smislu (tj. onako kako ja zamisljam savrseno) i ne zelim da ga drzim u silikonu niti da mu lepim kojekakve zastite preko ekrana. Isto tako ne zelim da drzim daljinac od TV-a u kesi za zamrzivac, niti drzim celofan na sedistima kola koja sam kupio. Stvarima ne treba robovati, treba ih cuvati, ali ja sam kupio njih, a ne one mene. Stoga, staklena ledja - bogme u mom recniku to nije nesto sto bih ja kupio. Ali treba videti uzivo na sta to lici i kakakv je osecaj u rukama.

I treba sacekati testove, pre nego sto kolektivno krenemo da kukamo kako je ____________ (dopisati po zelji).

Poslednja izmena:
Galaxy S6 official accessories include covers, external battery pack and new colors for Level On headphones
Superb Camera: Galaxy S6 and Galaxy S6 edge
Forming Glass, Metal Frame – The Art of Craftsmanship in the Galaxy S6

samsung-display-infographic.jpg

Zanimljivo je kako su "preskocili" 2. generaciju :)

Nije donela nista revolucionarno sto se displeja tice u odnosu na Galaxy S.

Bogme kad je bio aktuelan nisu tako pricali :)

Nazad
Vrh Dno