Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Meni brat ima neo,uzeo je neku obicnu silikonsku,kontam da je to od s5 zato sto je dole gde je otvor za usb mnogo veci otvor kao sto je na s5,pa bi trebalo da odgovara i ta...

Evo malo baterije na S5 Plus na Nova custom romu
Osvetljenje na 50 % auto,lokacija,sinhronizacije,45 minuta razgovora,50 min tapatalk,malo viber i telegram i fb

uploadfromtaptalk1452181359370.pnguploadfromtaptalk1452181392426.pnguploadfromtaptalk1452181399235.pnguploadfromtaptalk1452181405400.png

Kod mene dual sim i danas malo videa,fotkanja i sl...wifi stalno ..bez 3g...
Obicno izguram do 6 dati SOT...
6f87ad15881379a9bb5994e05d0565bc.jpg

b909f70c68d0bd1a8fd8c833d5f8cc7b.jpg

Poslednja izmena:
U februaru ili martu sad.

Jel koristi neko FB na telefonu?Tek od skoro koristim zvanicnu FB aplikaciju i desava mi se da kad je startujem,fon je otvori,ali onda zaledi se sve na 7/8 sekundi odprilike i ne mozes dok to ne prodje nista da radis u aplikaciji cak ni da vidis ko ti je online na chatu.

Koristim fb al nemam tih problema,otvara normalno mada ga nisam apdejtovao odavno,kod supruge na idolu se ponasa kao kod tebe.Koci,spor i bas je zeza

Ne desava se bas svaki put,ali mi smeta.Videcu ako nista ne resim da skinem neku stariju verziju aplikacije.

Jel koristi neko FB na telefonu?Tek od skoro koristim zvanicnu FB aplikaciju i desava mi se da kad je startujem,fon je otvori,ali onda zaledi se sve na 7/8 sekundi odprilike i ne mozes dok to ne prodje nista da radis u aplikaciji cak ni da vidis ko ti je online na chatu.
meni je fb radio na S5 duos.Nikada problemi.Medjutim kada sam video koji je to spijun,makao sam ga sa p605 i sa s5.Samo ga imam na Q10 BlackBerry, jer kod njega za svaku aplikaciju odredis sta moze i da li nesto moze da uzima sa telefona. Verujte mi BlackBerry je keva sto se tice toga.Jer FB uzima i tvoj ID telefona,pored fotki itd...
9d93da7b480493a596e67c93ea51a41d.jpg
43c0e2db33cbee96699ae8b33e238500.jpg

npr. evo whats up sta spijunira po defaultu...
de61da85ac5a3951309f8fc840e951c1.jpg

Poslednja izmena:
Koliko je realno dati za demo verziju? Nova ne koriscena. Iskoristio bih je da ekran prebacim na burazerov koji je polomljen?

meni je fb radio na S5 duos.Nikada problemi.Medjutim kada sam video koji je to spijun,makao sam ga sa p605 i sa s5.Samo ga imam na Q10 BlackBerry, jer kod njega za svaku aplikaciju odredis sta moze i da li nesto moze da uzima sa telefona. Verujte mi BlackBerry je keva sto se tice toga.Jer FB uzima i tvoj ID telefona,pored fotki itd...
Mozes i na androidu da editujes permissions

87cb7ab41c31a0075d736b12ff11a80a.jpg

Nemam ja to a permitions imam samo kao info..ne mogu da menjam

Na starijim verzijama androida moze pomocu app ops aplikacije (treba rut), jer opcije nisu dostupne korisniku. Od 6.0 je dostupno korisniku da menja

Ja sam na 4.4.2.nikad ne azuriram OS jer ga uvek upropaste...***..

Danas postadoh vlasnik jednog extra ocuvanog S5,utisci pozitivni,ja prezadovoljan! :) Jedino sto sam primetio,sto mi recimo bela boja nije bas onako "hladna" nego kao da po malo vuce na neku "topliju" nijansu....mada,kontam da cu se brzo navici na ovaj Amoled displej :)

Cestitam.Jel ti 5.0.2 u njemu?
Steta sto su toliko upropastili kameru od lolipopa pa cak mozda i od par zadnjih apdejta kitkata.

@Dark Side,koristis li ti kameru na Duosu?Kakve su dnevne slike,jesi zadovoljan?

Danas postadoh vlasnik jednog extra ocuvanog S5,utisci pozitivni,ja prezadovoljan! :) Jedino sto sam primetio,sto mi recimo bela boja nije bas onako "hladna" nego kao da po malo vuce na neku "topliju" nijansu....mada,kontam da cu se brzo navici na ovaj Amoled displej :)
Meni odgovaraju zuckasti..Smara mi oci plavicast ekran.. idi na opcije pa probaj ovde
01d059083bf955527d10d3159f93ff42.jpg

Steta sto su toliko upropastili kameru od lolipopa pa cak mozda i od par zadnjih apdejta kitkata.

@Dark Side,koristis li ti kameru na Duosu?Kakve su dnevne slike,jesi zadovoljan?

Pise da je 5.0 verzija androida...jel to ok ili ne?

@DARKSIDE
Probao sam te modove,i "Dynamic" po meni daje najbolju varijantu za sad...

Ah da,jos jedna stvar...imam micro-sim karticu,koja je bila regularna,pa sam je ja makazama prepravio na micro sim verziju,e sad....takva je radila u Meziu M1 note bez problema,medjutim sad u S5 nece,jel moguce? Msm idem svakako sutra u MTS da zamenim ovu za regularnu MicroSim.

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa SMS da mu nestizu?? Imam s5 duos na 5.0 . Jedino sta pomaze je restartovanje telefona , znaci radi slanje ali primanje jok. I bas mi pravi probleme jer na poslu uglavnom salju sms poruke

Kamera je ok.Fon je dosta sporiji od Z3.Kamera ume da se zbuni na auto modu noću, kada joj u objektiv ulaze dodatna svetla npr.od reflektora.Tako da noću nisam bas zadovoljan.Nemam vremena za manualna eksperimentisanja. kod mene je point and shoot fazon ... Generalno,fon je ok.. Baterija super..Video snimanje je izuzetno kvalitetno.Tu sam prezadovoljan.Uzasno je spor kada ulazim iz kamere u galeriju.tu me nervira mnogo..Ubacio sam mu QI wifi kartu pa ga punim wireless..jer Armour Spigen je glomazan pa je tesko isceprkati otvarac za punjenje na fonu .

Da li je neko imao problem sa SMS da mu nestizu?? Imam s5 duos na 5.0 . Jedino sta pomaze je restartovanje telefona , znaci radi slanje ali primanje jok. I bas mi pravi probleme jer na poslu uglavnom salju sms poruke

Nikada nisam imao nikakav problem sa fonom pa ni sa sms...Ali ja sam na 4.4.2... nikada ne azuriram software
NEgo da pitam i ja.. Jel neko ima ove turke u trusted?Ja ih imam otprilike 8...i sve sam rascekirao...Turcima ne verujem.. [emoji3]
6b9a79be896987e4ab4659d6e07aa415.jpg

Poslednja izmena:
Brancic da li je to na obe kartice ili na onoj koja NIJE za net?

@Dark imao sam i ja Z3,mada sad ovaj moj je S5 Plus koji ima Procesor i graficki cip kao Note 4 i nije ni malo sporiji u radu od Z3.Ono u cemu jeste losiji je Ram menadzment,multitasking,a inace u speed testu u otvaranju aplikacija bi bio verovatno nesto brzi od Z3.Ali zato za razliku od Z3 ima ovaj S5 moj ima neuporedivo bolju kameru(sto je meni mozda i najbitnija stavka kad kupujem telefon osim sto mora da je android)Takodje S5 ima odlican spoljni zvucnik i zvuk na slusalicama,a baterija je bolja na Z3 mada ono sto hocu da kazem da taj Z3 nije ostavio mnogo jak utisak na mene iako sam ga uzeo novog.Kad se setim samo kako je krckao ako ga pritisnes po sredini sa zadnje i prednje strane tj po displeju jeza me uhvati.Pa i tebi se cini mi se odlepio displej pa si ga prodao.
Z2 je mnogo jaci utisak ostavio na mene,da je robusniji fon,kvalitetnije napravljen/sadtavljen.Padao mi je X puta doduse u silikonu i nemam na na njemu gotovo ni tackicu.
Ne kliza u ruci kao Z3,ma lepsi zvuk preko zvucnika i sredjenu potpuno kameru na lolipopu pa je sad kvalitet fotki u rangu sa ovim S5 sto imam.

E drugari,jedno pitanjce....izgleda da imam jedan mali problemcic...danas sam skontao da imam onaj "burn in" efekat na displeju,tu negde ispod notification bar-a,ono,jeva sam skontao,ali ***,sta cu kad imam ostro oko :) jel se moze to nekako resiti? I dali takav fon podleze reklamaciji? Procitah da je to uopbicajena pojava kod super-amoled displeja...msm,nije nista strasno,toliko je mizerno kad sam tek posle 24h drndanja telefona skontao...

Нема исправљања ни гаранције, то ти је што ти је... :(
Баш ме чуди да ти се већ појавило,овај мој крш ће сад скоро 4 године и има нешто смешно мало...

Ma malo je nesto u pitanju,toliko malo kad sam tek posle jednog dana skontao...

@Dark imao sam i ja Z3,mada sad ovaj moj je S5 Plus koji ima Procesor i graficki cip kao Note 4 i nije ni malo sporiji u radu od Z3.Ono u cemu jeste losiji je Ram menadzment,multitasking,a inace u speed testu u otvaranju aplikacija bi bio verovatno nesto brzi od Z3.Ali zato za razliku od Z3 ima ovaj S5 moj ima neuporedivo bolju kameru(sto je meni mozda i najbitnija stavka kad kupujem telefon osim sto mora da je android)Takodje S5 ima odlican spoljni zvucnik i zvuk na slusalicama,a baterija je bolja na Z3 mada ono sto hocu da kazem da taj Z3 nije ostavio mnogo jak utisak na mene iako sam ga uzeo novog.Kad se setim samo kako je krckao ako ga pritisnes po sredini sa zadnje i prednje strane tj po displeju jeza me uhvati.Pa i tebi se cini mi se odlepio displej pa si ga prodao.
Z2 je mnogo jaci utisak ostavio na mene,da je robusniji fon,kvalitetnije napravljen/sadtavljen.Padao mi je X puta doduse u silikonu i nemam na na njemu gotovo ni tackicu.
Ne kliza u ruci kao Z3,ma lepsi zvuk preko zvucnika i sredjenu potpuno kameru na lolipopu pa je sad kvalitet fotki u rangu sa ovim S5 sto imam.
veruj mi da je ogromna razlika onda u s5 i s5 plus u fluidnosti...Ovaj moj je klasican Samsung,koji je ugusen bloatware om.... lagovit je.,,

Нема исправљања ни гаранције, то ти је што ти је... :(
Баш ме чуди да ти се већ појавило,овај мој крш ће сад скоро 4 године и има нешто смешно мало...
ja ne znam kako se vama javlja da sprzite ekran..,mada ja drzim na automatici...Nikada manualno ne otpanjujem na maksimum..

Nazad
Vrh Dno