Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Pa jel tih 5 SoT izvuces npr za 15-20h, jedan dan?
Jel si radio zadnja 3,4 update-a? Od tad je baterija 50% slabija, ne samo meni vec i mnogim drugima sa foruma, pisano je u temi.

Da,izvucem za jedan dan,standardno je preko noci na punjacu.Samo update na 5.0,posle tog nikakav update.I napisao sam 4-5,zavisi kako ga koristim ali ispod 4 nisam nikad

Poslednja izmena:
Moram uraditi factory reset. Ako to ne pomogne vraćam neki stariji sistem

Meni S5 Plus izvlaci 2 dana i vise uz oko 4h Sot.Ocigledno je bolje odradjen firmver nego za G900F.

Ja imam S5 Duos na 5.0, i kada ga koristim kao telefon (znaci bez gledanja klipova preko wifi-a sto mi je primarna korist telefona inace, ali sada Note radi taj posao :)), ne mogu ispod jednog dana da traje baterija nikako (nemam toliko cega da gledam u Chrome-u). Sync za GMail je on, Skype, Viber, VIP 4G kada sam vani skoro 99% vremena.

Opet ga moram porucivati od preko...pa cekati na njega mesec dana...pa opet nedaj boze ako nesto nije u redu ili crkne posle nekog vremena,treba se ubiti dok izganjas garanciju!Zato bi najradije ganjao nesto sa domacom garancijom,tako da mi ovaj S5 ispade idealan. A i 250e mi je maximum maximuma za tel! Inace nisam zahtevan korisnik,net,yt,malo fotkanja,viber,tapatalk i to je to....
I sta uze na kraju?

Uradio sam factory reset telefona i čini mi se da je sad normalna baterija.
Neću više raditi update nikad. Očigledno tu nastane haos. Samo clean install ili ništa.

Predpostavljao sam da su kod tebe neki proces ili aplikacij/e pravila problem.Nemoguce da nijedna verzija sw nije valjala ;)
Jesi na 5.0.2 sad?Ako jesi,zamolio bih te ako imas neku fotk slikanu po danu,neki landcape ili tako nesto da postavis ovde u temi.Zanima me kvalitet kamere na obicnom S5,jer kazu da je od lolipopa dosta losija.

Noc
71a09d9c5a8189703c49aa7198436a32.jpg
dan
0545133f5fdd1678913b6aced199dea6.jpg

venom2 hvala ti za slike,ali meni treba u full rezuoluciji slika ubacena na neki hosting sajt da pogledam detalje.I treba mi neki udaljeni kadar,ne ovako blizu.

Јел може ово да послужи?
Коњарник by Somi303, on Flickr
Волим овај град.. by Somi303, on Flickr
По дану наравно сабија, али кад је облачно и кад је у питању пејзаш ја и не очекујем нешто пуно јер је пре свега телефон у питању.
"момци" by Somi303, on Flickr
Ништа од подешавања није мењано, само је на некима HDR упаљен.

Moze somi,hvala ti,sad cu bas da sednem za komp i da pogledam slike.

I sta uze na kraju?

Cekamo da drugaru stigne HUAWEI P8,pa ce mi onda predati svoj S5...*** nema covek nikakav telefon da koristi,a praznici uhvatili pa nikako da dobavi taj jbni tel....a ja nervozan i nestrpljiv ko konj :)

@marko_ns odlicna aplikacija, pisao sam vec u nekoj temi; koristim je od prvog dana kako sam pazario note 4. Odprilike pored nje nema potrebe za rutom i koriscenje titanium backapa (iskreno nije mi jasno skroz kako radi ali znam da radi i da mozes da ubijes sve sto pozelis)!

Jel si nasao neku listu procesa koje se sme ugasiti da se ne bi narusio normalan rad telefona?

Da li se nekome dešavalo kada je dosta hladno iskoči sim error kao da nema sim kartice ? Meni se dešaca često kada je telefon baš hladan,ne znam šta bi to moglo da bude,nešto ovako:

f12a911b3344e74c32512b43e19ebe9b.jpg

Nije mi se to desilo jos ove zime.

Da li se nekome dešavalo kada je dosta hladno iskoči sim error kao da nema sim kartice ? Meni se dešaca često kada je telefon baš hladan,ne znam šta bi to moglo da bude,nešto ovako:

f12a911b3344e74c32512b43e19ebe9b.jpg

imam dual sim ali nije nikada.jer ako nema signala ne izbacuje sim error... kod tebe je problem ili čitač ili kartica.

Kod mene juce iskocio iz dzepa i pao na asfalt sa nekih metar ipo visine,vec sam ga video u delicima ali desilo se bozicno cudo,preziveo je.

Meni se desila situacija da sam sedeo u kolima na suvozacevom mestu i fon mi bio zakacen na auto punjac i bio mi u torbici.I kad smo stali ja mahinalno izletim iz kola fon se otkaci sa kabla i direktno na beton i to licem.Ja reko gotov je sad,kad ono nista,ni najmanja ogrebotina :)

Mnogo je bitna stvar prilikom padova telefona da li je bio otvaran ranije u nekom servisu,jer ako jeste u 90 posto slucajeva bi se desilo neko ostecenje(najverovatnije bi puko displej).

Kod mene juce iskocio iz dzepa i pao na asfalt sa nekih metar ipo visine,vec sam ga video u delicima ali desilo se bozicno cudo,preziveo je.
Uh...za šlog. ..Ja sam kupio kopiju Spigena i mirna mi glava...

Meni se desila situacija da sam sedeo u kolima na suvozacevom mestu i fon mi bio zakacen na auto punjac i bio mi u torbici.I kad smo stali ja mahinalno izletim iz kola fon se otkaci sa kabla i direktno na beton i to licem.Ja reko gotov je sad,kad ono nista,ni najmanja ogrebotina :)

Mnogo je bitna stvar prilikom padova telefona da li je bio otvaran ranije u nekom servisu,jer ako jeste u 90 posto slucajeva bi se desilo neko ostecenje(najverovatnije bi puko displej).

Meni se dešavalo da me zeznu slušalice.... ali futrola je odradila..

Poslednja izmena:
Kako si to zaključio?
Ja mislim da to nikakve veze nema.

Mozda sam trebao da naglasim ako je nestrucno otvaran.
Mom drugaru je ranije puko ekran na S4 posle pada sa vrlo male visine,svega oko pola metra(pre toga bio u servisu)Inace cuo sam ranije jos slicnih primera.

Ovu kopiju Spigen a preporucujem..cena smena..odradila posao mnogo puta.slim armour..telefon je neogreban..uploadfromtaptalk1452164644487.jpguploadfromtaptalk1452164661400.jpg

Poslednja izmena:
Imalo je ranije tih kopija Spigena na KP,za oko 800 dindzi,mozda i sad ima.

Odgovara.Ono sto su cele razlike u fizickom izgledu izmedju S5 i S5 Nea je da Neo ima otvoren usb port a S5 i moj S5 Plus imaju poklopac koji zatvara usb ulaz.

Jel odgovara ta futrola i za neo?
Uh...ne znam...

Gde si uzeo ovaj spigen?

imaš tih futrola dzabalesku na KP...ja sam kupio u lokalnoj prodavnici.

Inače, dao sam oko 25 eu za original Spigen za moju Notu...iz Austrije stiglo.sve full trt mrt...Posle mesec dana se skinula farba sa lajsni...Nikakva razlika u odnosu na kineza...od tada vise ne bacam pare na futrole...China i mirna Bačka...to je neko moje iskustvo..ne mora da znaci da sam u pravu..A taj Spigen Neo mi je pukao odmah na prvi pad. ..lajsna se jednim delom rascepila..ma njesra..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno