Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

procitao sam negde da s5 ima problem zbog 5.0 androida sa tim ?

Poslednja izmena:
Da li neko zna zasto mail i kontakte nece da mi sinhronizuje preko wifi a na data network bez problema?? Pogotovo mi je to problem zbog microsoft exchange servises koji koristim za posao. Cim je na mrezi odma stize sve cim sam na wifi nista. Zna li neko resenje. Cak i kada sam podesavao nalog morao sam preko data.

Proveri da Exchange nalog ne koristi port 25 za SMTP.
Internet provajderi često blokiraju port 25, pa zbog toga može da se desi da ne možeš da kreiraš nalog dok si konektovan i ne možeš da šalješ poruke. Ali u tom slučaju bi, kada jednom kreiraš nalog, mogao da sinhronizuješ primljene poruke.
Meni je konkretno takva situacija sa poslovnim mailom (IMAP nalog) i kućnim ADSL-om.

Jel zna neko kako mogu da proverim mikrofon na s5 neo? Probao sam sa onim kodom *#0*# i tu nema test jedino za mikrofon...

Nema šta baterija je užas sa ovih zadnjih 5,6 update a, džabe im app optimisation i slične gluposti kad su namerno skenjali softver.
Vraćam na 4.4.2 ili koji je bio stock čim bude imao vremena za praznike. Nikad više me Samsung videti neće, samo kinezi.

sto ne ubacis neki custom rom,baziran na nekoj od poslednjih stock verzija?Ne verujem da je problem sa svakom verzijom.Ja na S5 PLus uz Nova Rom 1.5 baziran na zadnjem Bok2 mogu cak i facebook da koristim tj ne ostaje mi fon u budnom stanju kao pre.

Imam jako losa iskustva sa S3 i custom romovima, plus na ovaj S5 imam jos preko godinu dana garancije, prave.
Tako da ne verujem da bi radio root.

Greskom pusteno. :)

Greskom pusteno. :)

Samsung....:wall::wall::smash::smash::mad::mad: ...kao da nemamo bivsi flagship model nego nekog budjavog kineza. Mada verujem da i neki kinezi imaju bolju softversku podrsku.

Mislim da ce S5 dobiti 6.x verziju kada ostatak planete bude koristio neku buduću 11.x verziju sa hologramskim interfejsom :smoke:

Poslednja izmena:
Treba Samsung da propadne kao i ona Nokia, počeli su previše da pišaju po svojim kupcima.
Posle ovoga S5 me više neće videti. Samo kinezi bajo, za 200$ biraš koji hoćeš

Ja za Samsunga vise od 300 ne bi dao, zato i cekam ili da malkice normalizuje cene u oglasima ili ne kupujem :D A za 300 se sada bira skoro bilo koji odlican dual SIM.

Ali ponavljam - samo Appleom fascinirani ljudi mogu da brinu o OS updates... neka prvi/drugi (znaci na prestavljanju, eventualno jedan za mini bagove) rade dobro. Sve ostalo je truba kod svih, kao i Apple-a, nego je marketing cudo.

Samsungu treba 16 GB rama i 128 bitni 16jezgarni Exynos da bi mogao da im sazvace softver :) iako moj S5 Plus sad kad se normalizovalo trajanje baterije radi vrlo,vrlo solidno.

Imam S5 neo. Kupio sam nov. Imam problem sa sd karticom. Jedna je 16 a druga 32gb. Vidi obe ali posle odredjenog vremena prestane da snima slike na kartici i ne moze da se edituju i brisu fajlovi sa kartice. Na drugim telefonima rade normalno. Probao cam razne fix sd alate, kao i u win chkdisk..itd...ista prica prestane da rade posle nekog vremena. Da li neko zna sta da radim? Official rom lolipop.

Imam S5 neo. Kupio sam nov. Imam problem sa sd karticom. Jedna je 16 a druga 32gb. Vidi obe ali posle odredjenog vremena prestane da snima slike na kartici i ne moze da se edituju i brisu fajlovi sa kartice. Na drugim telefonima rade normalno. Probao cam razne fix sd alate, kao i u win chkdisk..itd...ista prica prestane da rade posle nekog vremena. Da li neko zna sta da radim? Official rom lolipop.
Koje su kartice, da nisu neke sa ebaya, alija itd?

Probaj na drugom telefonu kako se ponasaju kartice nakon nekog vremena,mozda je nesto do njih.Cisto sumnjam da moze da bude nesto so sofrvera telefona.

Imam varijantu da pazarim S5 16gb u extra stanju,sa jos godinu dana garancije domace,za nekih 250e....vredi li tih para? Ili je to malo jaca cena? Malo sam ga cackao,extra je fon,brz kao munja,displej fenomenalan.....

Kupi kineza za 100 evra, jači su od S5 već odavno.
S5 i ako uzmeš vrati na 4.4.2 inače baterija ništa ne valja

Koji kinez od 100e je jaci od s5?Sta sve covek nece da procita.I zasto bi vracao na kitkat?To sa baterijom iz iskustva il samo kazes onako?

To i mene zanima?Mozda kinezi do 200e,to da. Mene je na S5 odusevio displej i kamera!! Gledao sam u startu i neke kineze tu oko 200e,ali posle cackanja ovog S5,dvoumim se opasno...pogotovo sto je telefon perfektno ocuvan,bukvalno mint stanje,a i garancija domaca od jos godinu dana nije nikako za baciti!

Koji kinez od 100e je jaci od s5?Sta sve covek nece da procita.I zasto bi vracao na kitkat?To sa baterijom iz iskustva il samo kazes onako?
Ovo i mene zanima, da se podnovim posle Nove godine, ako je tako... Ali necu poredjenje samo po procesoru i ramu, hocu dobar zvuk u slusalici, stabilan prijem signala, da i mene sagovornik dobro cuje... Funkcije telefona na prvom mestu! ;-)

Nisam sad 100% siguran, ali koliko sam video svaki kinez sa X10 chipset om je jači od S5.
Ja sam npr naručio LeTv X600 i ako ispuni očekivanja S5 ide u oglase.
Baterija je uništena sa zadnja 3,4 update a, SoT jedva 2,3h. Telefon star ni godinu dana. Nije punjenjen da stoji celu noć na punjaču
Uostalom pogledajte X600 temu šta kažu ljudi koji imaju već telefon.
Plus tu je npr Xiaomi Redmi Note 3 itd.
To je to otprilike
http://www.gizchina.com/2015/08/29/antutu-shootout-letv-le-max-vs-oneplus-2-vs-meizu-mx5/

Poslednja izmena:
Pa ta letva nemoze da te izadje 100e nikako,a 2-3 sata sota znace da ti je baterija riknula ili nesti nije u redu,moj je star godinu ipo dana i drzi mi i dalje 4-5 bez problema...jedino sam mu lajsne sj...bo jer nisam pristalica futrola i silikona. Inace Sinda uzmi ti s5 neces pogresiti sigurno,ali probaj obori cenu malo

Sinda što ne bi uzeo novi Meizu mx5 on je tu negde oko 260/270, ali zato nov telefon. Ja bih pre njega nego S5. Imaš isto amoled, a radi bolje od S5 sigurno :)

Opet ga moram porucivati od preko...pa cekati na njega mesec dana...pa opet nedaj boze ako nesto nije u redu ili crkne posle nekog vremena,treba se ubiti dok izganjas garanciju!Zato bi najradije ganjao nesto sa domacom garancijom,tako da mi ovaj S5 ispade idealan. A i 250e mi je maximum maximuma za tel! Inace nisam zahtevan korisnik,net,yt,malo fotkanja,viber,tapatalk i to je to....

Pa ta letva nemoze da te izadje 100e nikako,a 2-3 sata sota znace da ti je baterija riknula ili nesti nije u redu,moj je star godinu ipo dana i drzi mi i dalje 4-5 bez problema...jedino sam mu lajsne sj...bo jer nisam pristalica futrola i silikona. Inace Sinda uzmi ti s5 neces pogresiti sigurno,ali probaj obori cenu malo
Izade 105e + carina i PDV oko 30e, znaci 135evra nov telefon, za klasu na papiru bolji od S5 koji je nov koliko 350evra?

Koji ti sistem imas kad ti traje baterija 5 SoT? I na koji to vremenski period?

Opet ga moram porucivati od preko...pa cekati na njega mesec dana...pa opet nedaj boze ako nesto nije u redu ili crkne posle nekog vremena,treba se ubiti dok izganjas garanciju!Zato bi najradije ganjao nesto sa domacom garancijom,tako da mi ovaj S5 ispade idealan. A i 250e mi je maximum maximuma za tel! Inace nisam zahtevan korisnik,net,yt,malo fotkanja,viber,tapatalk i to je to....
Ja ti pričam za ovde, ne za preko. Bolji je od S5... E sad ti kako hoćeš.

Vrh Dno