Da li neko zna zasto mail i kontakte nece da mi sinhronizuje preko wifi a na data network bez problema?? Pogotovo mi je to problem zbog microsoft exchange servises koji koristim za posao. Cim je na mrezi odma stize sve cim sam na wifi nista. Zna li neko resenje. Cak i kada sam podesavao nalog morao sam preko data.
Greskom pusteno.![]()
Koje su kartice, da nisu neke sa ebaya, alija itd?Imam S5 neo. Kupio sam nov. Imam problem sa sd karticom. Jedna je 16 a druga 32gb. Vidi obe ali posle odredjenog vremena prestane da snima slike na kartici i ne moze da se edituju i brisu fajlovi sa kartice. Na drugim telefonima rade normalno. Probao cam razne fix sd alate, kao i u win chkdisk..itd...ista prica prestane da rade posle nekog vremena. Da li neko zna sta da radim? Official rom lolipop.
Koje su kartice, da nisu neke sa ebaya, alija itd?
Ovo i mene zanima, da se podnovim posle Nove godine, ako je tako... Ali necu poredjenje samo po procesoru i ramu, hocu dobar zvuk u slusalici, stabilan prijem signala, da i mene sagovornik dobro cuje... Funkcije telefona na prvom mestu! ;-)Koji kinez od 100e je jaci od s5?Sta sve covek nece da procita.I zasto bi vracao na kitkat?To sa baterijom iz iskustva il samo kazes onako?
Izade 105e + carina i PDV oko 30e, znaci 135evra nov telefon, za klasu na papiru bolji od S5 koji je nov koliko 350evra?Pa ta letva nemoze da te izadje 100e nikako,a 2-3 sata sota znace da ti je baterija riknula ili nesti nije u redu,moj je star godinu ipo dana i drzi mi i dalje 4-5 bez problema...jedino sam mu lajsne sj...bo jer nisam pristalica futrola i silikona. Inace Sinda uzmi ti s5 neces pogresiti sigurno,ali probaj obori cenu malo
Ja ti pričam za ovde, ne za preko. Bolji je od S5... E sad ti kako hoćeš.Opet ga moram porucivati od preko...pa cekati na njega mesec dana...pa opet nedaj boze ako nesto nije u redu ili crkne posle nekog vremena,treba se ubiti dok izganjas garanciju!Zato bi najradije ganjao nesto sa domacom garancijom,tako da mi ovaj S5 ispade idealan. A i 250e mi je maximum maximuma za tel! Inace nisam zahtevan korisnik,net,yt,malo fotkanja,viber,tapatalk i to je to....
Koji ti sistem imas kad ti traje baterija 5 SoT? I na koji to vremenski period?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari