Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

e8290bc028e0233287558851d32730aa.jpg

Vidim da je stizalo nesto oko 270mb, šta je sad ovo?

Mozda 5.1.1....moguce...

ljudi imam problem kada pricam sa nekim mnogo se slabo cujem,da li zna neko sta bi to moglo da bude,da li je mikrfon stradao ili moze da bude nesto drugo..?

Moze biti do mreze, ali ako si se ranije dobro cuo, a sada stalno te slabo cuju, svi, onda je skoro sigurno mikrofon.

ljudi imam problem kada pricam sa nekim mnogo se slabo cujem,da li zna neko sta bi to moglo da bude,da li je mikrfon stradao ili moze da bude nesto drugo..?
zapusen ti je mikrofon...iz dzepa udje prljavština...isčačkaj ili odnesi da ti serviser očisti....na dnu s5 imas tu malu rupicu..,desilo se svima nama na raznim telefonima...i onda te cuju bez ostrine ..kao iz bureta

Poslednja izmena:
Da li se još nekom desilo da više ne može da aktivira onaj smanjeni ekran za upravljanje jednom rukom?
Ne mogu da se setim da li je počelo posle nekog apdejta, ali već mesec, dva telefon nikako ne može da registruje pokret koji treba da aktivira smanjeni ekran ("one handed operation" je ime funkcije, ako se ne varam).
Pokušavao sam da isključim/uključim funkciju, restartujem telefon... bez rezultata.

Ја успем само док разговарам, а фон не угаси екран. Намерно, нема шансе :D

Proradilo mi danas, kao da se telefon uplašio kad sam ga prozvao! :d
Mislim da je problem rešen kada sam isključio opciju, restartovao telefon, pa uključio opciju (one-handed operation).

ima li neko iskustva sa onom pojacanom verzijom S5 mislim da ima oznaku + G901F

Poslednja izmena:
Imam ga ja,odlican je.ima jaci procesor i graficki cip.Brze radi od obicnog i kamera mu je bolje odradjena softverski.Ostalo je isto kao na G900F.

Šta bre telefon radi na 99% i 100% kad je napunjen? Nikad da završi, čini mi se da to traje bar pola sata. Nikad da se upali zelena dioda.
O 0-100 napuni za malo više od sat vremena

Tako i kod mene.Dosta brzo napuni od praznog do 99 a onda se ceka 100 full jos dvadeaetak minuta.

Jel menjao neko frejm i koliko izadje zamena?sve sam ga ogulio

Ima li neko sa foruma S5 Neo?Zanima me njegova kamera,navodno je solidno poboljsana u odnosu na S5,pogotovo u nocnim fotkama.

An TuTu Benchmark test:
34820 pre otprilike 5-6 meseci,kad je baterija drzala dan ipo i kad je tel bio mnogo bolji..
28457 danas..
Screenshot_2015-06-28-15-47-52.png
Screenshot_2015-11-12-23-16-21.png

i jedno i drugo je malo. da ti nije uključen power saver?

Da, pregreje se i throttluje. Nemoj to raditi :)

uploadfromtaptalk1447407616170.png

^^^ Isto .

Ја ништа нисам гасио, нити икад гасим. 2гб рама раде свој посао солидно. Фон стар три месеца ако је то битно.

Nemojte ja da okacim ss da vam nabijem komplekse svima [emoji14]
:D

Poslednja izmena:
Vrh Dno