Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Aha! Drugi thread sam nasao i oricaju o decompiliranju jar arhiva..
tnx isprobacu ovi!

Pih :( Install uspeo, ali AppSettings ne radi :( Appovi se izbace iz memorije ipak :(

Jel vama telefon blokira, baguje, tripuje kad izađete napolje po ovim vrućinama?
Meni unutra radi extra, kad izađem napolje stavim ga u Spigen Slim Armour I tu zna da krene šou gde nekad pomaže samo hard reset ili vađenje baterije.
Šta je problem, očigledno pregrevanje?

Hehe, stari Sony W902 isto tako ovih dana - radi unutra, poneo ga 2x bas ovih dana vani, jer mi je S5D bio pri kraju baterije... kad ono, nece W902 da radi :D Proradi kad se vrati kuci :)

Sa S5 nisam imao problema, a u dzepu mi je vani.

Jel vama telefon blokira, baguje, tripuje kad izađete napolje po ovim vrućinama?
Meni unutra radi extra, kad izađem napolje stavim ga u Spigen Slim Armour I tu zna da krene šou gde nekad pomaže samo hard reset ili vađenje baterije.
Šta je problem, očigledno pregrevanje?
Hoce da mlati touch ako pričaš napolju pa se oznojiš kao dundjer i znoj od uha zahvati touch pa tako polu-mokar fon zeza dok ga ne obrises :)

Pa dobro, nije baš mnooogo skuplji u Srbiji nego u drugim zemljama Evrope, tj istočne Evrope. A u zapadnoj, da ne pričam. Tričavih 200€

sgs5.jpg

Poslednja izmena:
Kako najjeftinije otkljucati S5 i sigurno? Zakljucan je na neku Svajcarsku mrezu.

Preko unlock cod-a...ja sam moj Note 2 otkljucao i bio sam skeptican ali 100% je najpouzdanija metoda!

Nekoliko interesantnih slika trajanja baterije. Prve dve su od istog punjenja, druge dve od istog (drugog) punjenja.

U oba slucaja je skor sve bilo vrtenje klipova sa SD kartice, i to cak i drugom slucaju ~2h 1080p snimaka (cak imam utisak da telefon mnogo manje trosi bateriju na 1080p nego ove obicne snimke serija).
Youtube trosi vise, jer u drugom slucaju baterija nije mogla izdrzati duplo vise od slike 4 (za SoT) kada je bacena YT lista za ostatak baterije.
Za prve dve slike je koriscenje Chrome-a bilo minimalno, inace on JEDE bateriju :( Iskljucio sam Data Saver da vidim da nije zbog toga slucajno toliko puno (nema sanse ni na WiFi-u da izdrzi telefon 3.5h SoT za Chrome, a mislim da ni 3h ne bi postigla)

U pitanju je telefon koji se iskljucivo na USB puni vec nedelju i nesto, i ako je indikator baterije dobar (ne prikazuje manje), primetno primetno vise izdrzi baterija kada se preko obicnog USBa puni!

Prilozi

• Screenshot_2015-07-28-01-38-09.png
    Screenshot_2015-07-28-01-38-09.png
    114.4 KB · Pregleda: 210
  • Screenshot_2015-07-28-01-38-15.png
    Screenshot_2015-07-28-01-38-15.png
    115.3 KB · Pregleda: 203
  • Screenshot_2015-07-25-23-44-40.png
    Screenshot_2015-07-25-23-44-40.png
    171 KB · Pregleda: 205
  • Screenshot_2015-07-25-23-44-43.png
    Screenshot_2015-07-25-23-44-43.png
    110.7 KB · Pregleda: 204
Poslednja izmena:
koji rom vi koristite?
Hteo bih da rutujem i zviznem mu neki custom al' nzm sa kojim da krenem u istrazivanje. Najbitnije mi je da ne okinem knox!!!

Telefon je zakljucan za Vip mrezu, da li se dekodiranjem gubi garancija? Pominju mi serviseri da se preko imei broja gubi a preko fabrickog koda ne gubi garancija?

Čovek je neupućen i pitao je da zna. Ne gubi se garancija kada otključaš telefon za sve mreže

Noćas sam punio telefon preko USB a i čini mi se da baterija već bolje drži.
Jel sam se ja istripovao ili stvarno to ima neke veze? Samo što se puni sigurno 4h.
1:34 sot, a baterija je na 77%

Rekoh ja vec, i postavio sam neke screenshotove nakon jedno nedelju dana punjenja, iskljucivo na USB. >7h SoT bez problema za video klipove, wifi ili sa fona direktno. Punjenjem na AC nisam prelazio 5h ni priblizno lako.

A u pitanju je Dual SIM model.

Extra baš ću i ja neko vreme da punim preko USB a.
To bi trebalo i da čuva bateriju jer se manje greje

Upravo, davno je meni prijatelj dokazao da je to najbolji vid punjenja i najbolju autonomiju daje.

brzo punjenje inače skraćuje vek baterije. preko usb se dobija 500mA.pa je zato sporo punjenje.

Јел 5.0 Лизалица последње што ће С5 добити? Синоћ сам добио на поклон и сав срећан ажурирао кад оно цврц, ништа озбиљно :D

5.0 nece biti poslednji android. Sigurno dobija 5.2(android m).

Кул, једва чекам. Фон је ок скроз, био ми је фуј раније, али поклону се у зубе не гледа :D

inace vise nije M... sada ima i puno ime naredni OS.... i narsvno, opet po slatkišu... marshmallow

Nazad
Vrh Dno