Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

To je izgleda to, i mene je to stalno bunilo, kako to da ima 2 VIPa, a nema Telenora skoro svugde, ali ne bas svugde ;)

Jel se još nekom nudi update od cca 331 MB?
8a410c15060fc2f0e56feac4355de9d1.jpg

Poslednja izmena:
Problem je u vipovim karticama. U njima je upisan kod telenor mreže da prikazuje kao vip, iz perioda kada su koristili na nekim teritorijama njihovu mrežu.
A za update je najbolje ovde da proveriš http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/
meni od kada je ovaj update instaliran imam problem sa načinom prikaza mreža prilikom skeniranja

Jel se još nekom nudi update od cca 331 MB?

To je neka dopuna za tvoju verziju tj region,nema je za sve regione.Mozda je samo ispravka,mozda sotveri za druge regione vec sadzrze tu ispravku u ranijem izdanju.

Jel se šta brže puni telefon kad je ugašen?
Ne mogu da izvalim

Skroz ugasen? "Da", ali ne u smislu da se baterija brze puni, vec se manje trosi tokom punjenja ;) Ali nebitna razlika.

Skroz ugasen? "Da", ali ne u smislu da se baterija brze puni, vec se manje trosi tokom punjenja ;) Ali nebitna razlika.
Zavisi. Nemora da znači da je nebitna razlika. Od mnogo faktora zavisi ali iz mog iskustva razlika može da bude i dupla. Ako ti je naprimer slab signal a uključena sinhronizacija i photo upload onda se puni dugo.

Nisam sad merio, ali za skoro godinu dana mozda 2,3 sam punio ugasen telefon, mislim da je za nekih 60min dosao do 90%, a ovih 10% se vuce ko slina bio ugasen ili upaljen.
Kad dodje do 99% imam osecaj da traje 20min do 100%.
Bas moram da vidim na S6 taj superfast charge uzivo

Pablo, pa to ispasa da ti baterija traje 4h :D

A jel zna neko da li postoji neka aplikacija koja skenira mobilne mreže i prikazuje mi dostupne operatere i koje mreže imaju (2g,3g,4g) jer mi to telefon više ne pokazuje. Ne znam na koju drugu foru da provalim kod mene u gradu da li ima 4g mreže, a ovi dušmani u mts neće da daju 4g karticu.

nisam ljubitelj punjaca od 2A.to brzo punjenje oslabi bateriju za godinu dana.ja punim na 600mAh.

Juce ga stavih na punjac.Nisam znao da moze bat ovoliko na S5 da izdrzi mada sam 90 posto vremena bio na wifi :)

uploadfromtaptalk1437318480934.pnguploadfromtaptalk1437318498749.pnguploadfromtaptalk1437318516803.png

Odlični rezultati. Jel to stock rom?

Nema šanse... Ja na stock romu, ovaj zadnji E5, sam sa umerenim koriscenjem izgurao 2 dana i par sati, sa 4+h sati SOT...

Ovo bi bilo monstruozno da je stock ROM :)

Nevezano za bateriju, posto Xposed ne radi na S5 Lollypop-u, ima li neko ideja za alternativu za AppSettings kojim bi se ESFE mogao napraviti perma-resident app-om? (System Panel ne radi uopste za tu svrhu, igde).
Ili da se vratim lepo na KitKat (neki debloated Stock ROM za s5 Duos?), posto mi LTE vise ne znaci mnogo.

Radi xposed na lollipopu, imas temu na xda. Samo rom mora da bude deodexed....

26fcad71fb0c8923a708c54afc9fe704.jpg

Jel ovo od uvek ili je došlo sa nekim skorašnjim ažuriranjem?

To postoji ako se sećam još od S3

Moze li mi neko reci koja je razlika odnosnobsta znaci to odex\deodex?!

Da, samo nadji temu na xda sa xposed za samsung touchwiz i instaliraj crait verziju ;-)
Srecno fleshovanje ;-)

Kako se dekompajluje .jar i gde je? :D

Nazad
Vrh Dno