Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

pozdrav, kupio sam galaxy s5 sm-g900f sa T-mobile Holandija bar je ta zemlja stajala kada sam odradio iz telefona hard reset i bio je na Lolipopu XXU1BNL9, stavio sam stock BOD3 sa Telenora i odradio root i recovery i instalirao custom alexndr rom pa se opet vratio na stock i krenuli su problemi sa signalom cas ga ima cas nema cas dostupan cas nedostupan, ne mogu uopste na 3g mrezi nista, pozivi rade samo na 2g, na 3g non stop sam nedostupan, posle toga sam probao da se vratim i na kitkat i lolipop i sve uvek isto nista se ne menja, da li je moguce da nisam smeo da to radim jer je na t-mobile ili zato sto je otkljucan sa te mreze? ima li neko resenje?

pozdrav, kupio sam galaxy s5 sm-g900f sa T-mobile Holandija bar je ta zemlja stajala kada sam odradio iz telefona hard reset i bio je na Lolipopu XXU1BNL9, stavio sam stock BOD3 sa Telenora i odradio root i recovery i instalirao custom alexndr rom pa se opet vratio na stock i krenuli su problemi sa signalom cas ga ima cas nema cas dostupan cas nedostupan, ne mogu uopste na 3g mrezi nista, pozivi rade samo na 2g, na 3g non stop sam nedostupan, posle toga sam probao da se vratim i na kitkat i lolipop i sve uvek isto nista se ne menja, da li je moguce da nisam smeo da to radim jer je na t-mobile ili zato sto je otkljucan sa te mreze? ima li neko resenje?

Probaj neki drugi modem da flesujes. Vrati taj telenor rom preko odina i flesuj odgovarajuci modem isto preko odina.

Nisu mi jasni ovi zaokruzeni pojmovi. Nisam kod drugih vidjao ove skroz crne andorid znakove..pa me samo zanima jel ovo okej ili mi neki virus ili nesto slicno upalo u telefon ?

batery.jpg

kako bese onaj kod da se vidi koliko je puta s5 bio prikacen na punjac?

Jesam ja, prvo pivom (slucajno) pa posle u lavabou dubinski, da se opere ;-) Sve je ok ;-)

Ja sam Sony telefone(vise njih i vise puta potapao sto slucajno sto namerno i sve je bilo ok) Za S5 se nekako ne bi usudio :)

To jeste,i ja sam na Z3 i Z2 imao taj problem,ali sam ja njih bas ljudski okupao pre toga,ali osusi se za pola sata/sat kompletno.

Evo već jedan dan ceo na KK 4.4.2... Pa ovaj fon leti... A što se neverovatno brže kači na WiFi, to mi nije jasno nikako... Brze otvara Google search app... Ma sve je brže... Lepše jeste mozda ponešto belo na LP, ali crno je za samoled, tačka... I sad se nameće pitanje : WTF Samsung??? Jel morao toliko da se osakati doskorasnji flagship???

Da nije zbog LTE-a ne bi ni imao smisla LP ni po meni :(

Evo već jedan dan ceo na KK 4.4.2... Pa ovaj fon leti... A što se neverovatno brže kači na WiFi, to mi nije jasno nikako... Brze otvara Google search app... Ma sve je brže... Lepše jeste mozda ponešto belo na LP, ali crno je za samoled, tačka... I sad se nameće pitanje : WTF Samsung??? Jel morao toliko da se osakati doskorasnji flagship???
Imam nov s5 na 4.4.2. Telefon ima lagove samo tako.kada se ulazi u galeriju pogotovo.brzina mu nije jaca strana inace u globalu.jer pre njega sam imao androide koji su daleko fluidnije radili. TW ga je debelo usporio.mada je u suštini dobar fon.

Fabricku galeriju ne koristim, koristim Quickpic... Ovo je moje zapazanje posle višemesecnog korišćenja S5ice na Lp-u, i evo vratio se na poslednji KK pre LP (ANG2)... Kao da imam Nexus, tako se ponaša u odnosu na S5 pod LP-om....

Meni svuda radi brzo(S5 Plus je verzija) u galeriju mi ulazi instant.E sad,cuo sam i ja to za S5 i galeriju,ali je to valjda ako imas previse fajlova tj slika na memorijskoj.

Situacija je da mi je Sistem Android uvek prvi medju potrosacima baterije,cak i pre ekrana koji je radio 4h i 20 min.Jel to normalno?Cini mi se da mi se baterija brze prazni u stand by rezimu,a nemam medju potrosacima nista posebno.sem Sisetm Android i OS android,ta dva mi vuku dosta.Stock je 4.4.4.Nemam root da vidim sa wakelock detektorom da nije neki proces?Sta li moze da bude u pitanju?

Što ne rutuješ, sumnjam da imaš validnu garanciju na taj 901f?

Nemam garanciju.Pravo da ti kazem, ovo mi je prvi Samsung posle S2 Plus posle 3 godine koriscenja samo Sonija :) Nisam upoznat sa tim knoxom,jel se nesto tu shebava kad se rutuje itd?
Bas nisam upoznat sa modovanjem i tim stvarima kod Samsunga.

Situacija je da mi je Sistem Android uvek prvi medju potrosacima baterije,cak i pre ekrana koji je radio 4h i 20 min.Jel to normalno?Cini mi se da mi se baterija brze prazni u stand by rezimu,a nemam medju potrosacima nista posebno.sem Sisetm Android i OS android,ta dva mi vuku dosta.Stock je 4.4.4.Nemam root da vidim sa wakelock detektorom da nije neki proces?Sta li moze da bude u pitanju?
Kod mene je prvi screen pa onda android system. Tako da to je isto.po meni je to ok ako se secam ranijih fonova.. baterija gura bez problema celi dan . barem za moje potrebe je ok.

Nemam garanciju.Pravo da ti kazem, ovo mi je prvi Samsung posle S2 Plus posle 3 godine koriscenja samo Sonija :) Nisam upoznat sa tim knoxom,jel se nesto tu shebava kad se rutuje itd?
Bas nisam upoznat sa modovanjem i tim stvarima kod Samsunga.

Ma jok, slobodno. Vidim da ima autoroot za tvoj model, možeš tako da odradiš, iz odina.

S3 Neo je bio pomak napred po pitanju performansi, ne znam da li su se zeznuli za njega, ili nesto drugo :) (a kazu obicno je Neo slabija varijanta)

S3 Neo je bolji od obicnog S3 ali ako gledamo varijantu kod Note 3 i Note 3 Neo onda je tu slabija varijanta.

Ovaj S5 Neo u najavi odlicno resenje izmedju S6 i S5.

Evo malo baterije.
Nije mi jasno da ekran iako je radio 5h i 20 min tek treci na listi medju potrosacima
uploadfromtaptalk1433459494746.pnguploadfromtaptalk1433459503235.pnguploadfromtaptalk1433459509754.png

Vrh Dno