Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

+ prikaže datum proizvodnje. Phone info se zove app.
Za 2) pretpostavljam da hoćeš da bude meni? Ako je to onda držiš taj taster. 3 teška posla.

Mozes mi dati link prave app, jer ih ima milion slicnih?!
Ma mislio sam da ja stavim bilo sta da bude taj taster, al to i nije bitno uopste :)

Ok za galeriju. Bitno da nije samo meni tako..
Obrisao sam cache i opet nece, ovako mi stoji kada ubacim taj widget:
Pogledajte prilog 170934

Jel ovo znaci da nije rutovan:
Pogledajte prilog 170935

Izvinjavam se ako postavljam glupa pitanja, i dalje se ne razumem najbolje u androide, ni g2 nisam dugo imao..
Proguglaj malo za vidzet, sto se tice ruta, nije ti rutovan, ako ti nije trazio root pristup nemas root. Svakako to ti uopste nije bitno osim ako ima garanciju pa zbog toga.

@djordjesl Nemam garanciju, hteo sam cisto radi sebe da proverim. A za vidzet sam se nest osnasao za sada, videcu dal ce opet da mi pravi probleme..

@vojkan Hvala za aplikaciju, proverio sam sve sto sam hteo.

Jesi to od "Mikija" uzeo crni? :D

jel zna neko koja aplikacija daje info o slici, kada fotkas..npr. slikas auto i on poveze preko interneta koji auto je u pitanju? nesto kao Shazam za muziku..Imao sam to pre na nekim fonovima pa mi nedostaje povremeno...

Posti Xposed nece da radi na s5, ima li nesto slicno AppTask (ili jako se zvase?) sto moze aplikacije da napravi rezidentnim?
SystemPanel ne radi kaki treba taj deo. Rooted fon. Lollypop
AppSettings modul za Xposed sam mislio - ako neko zna nesto slicno tome, a da radi na Lollypop. Necu dugo zadrzati ovaj fon, ali ipak ce biti bitna stvar za Lollypop/Samsung uopsteno (vidim da Xposed uopste nece na Samsungu LP da radi)

Mozda nabavim ovih dana S5 Plus,pojacanu verziju sa S805 chipsetom.Predpostavljam da zbog drugacijeg chpseta nece raditi custom romovi sa obicnog S5 ili?

Ma znam,mada sam mislio da li mozda postoje neki portovi roma.Oznaka ovog Plus je SM-G901.

Mozda nabavim ovih dana S5 Plus,pojacanu verziju sa S805 chipsetom.Predpostavljam da zbog drugacijeg chpseta nece raditi custom romovi sa obicnog S5 ili?
Po cemu je on jaci, koliko vidim isti CPU, RAM? Sem sto je Krait400 naspram Krait450. Mada ja nisam vidjao razlike ni izmedju S4 9505 i 9506, a na njima je primetna razlika i u taktu.

Poslednja izmena:
Drugi procesor...
s805 vs s801 na "običnom" s5.

Pa jace su performanse procesora i grafike,grafika radi na vecoj brzini u odnosu na obican S5.Sem chipseta sve je isto kao na obicnom S5.

Neće ti raditi romovi sa s5 na s5 plus.

Не, исти је екран.
Она корејска верзија има 1440p.

Samo S5 G906 ima 2k ekran i 3GB RAM a ostali imaju 2GB i FHD. Posjedovao sam ga i odličan je telefon.

Korejski modeli su uvek bolji.

Nisam iz prve primetio da je Krati 400 vs. 450, ali ne verujem da ce to praviti neku razliku u performansama.

S5 G906 ima performanse Note 4 fableta.

Gde si video to za f2.6? Poslednji sa tim otvorom je bio S3

Na S5 G906 je isti proc kao na Note 4 kao i RAM, interna memorija, grafika. Kamera jeste lošija po spec ali je odlična. Antutu test daje slične rezultate za N4 i S5 G906. Što se tiče baterije sam kapacitet jeste manji ali uz njega dobijete dodatnu bateriju i eksterni punjač. Ekran ima veću oštrinu od Note 4 ali to nećete primjetiti.Sve u svemu odličan telefon

Po secanju nekom kad sam gledao na netu, gsm arena cini mi se. Kad sam imao s5 doduse, moguce je da sam pogresio. Uglavnom ekran ostriji ali dosta slabiji. Ostriji je samo zbog manje dijagonale.

Imao si oba pa tvrdiš da je ekran dosta slabiji?

Nazad
Vrh Dno