Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Klikni na ekran pa okači da vidimo koliko je bio upaljen.

Klikni na ekran pa okači da vidimo koliko je bio upaljen.
6c814185254c94b4aba336207395ba6f.jpg

To si u pravu, nije nešto mnogo bio upaljen po ovome, ali deluje mi da ga nisam samo tako malo koristio [emoji52]

Ako si bio na 3g onda je ok rezultat.

Koji fail!
Imam 600-700Mb free RAM-a a Viber i jos neke aplikacije restartuju ponekad #*@!&g!!
Pa nisam kupio dojucerasnji flagship da bi se ovo desavalo! Koji FAIL!!
Pa Xperia U sa 512Mb RAM-a i Pirkat-ovim Lolipopom mi nije restartovala aplikacije (skoro sve iste programe sam imao uključujući i Viber).
Još samo da počne tastatura da mi nestaje u brosweru ili da moram čekati da se uopšte pojavi.
Koji SMRDLJIVI FAIL!
Zar cu trebati da ga rutujem i da ga sredjujem da bi na 600Mb slobodne memorije mogao da drži aplikacije bez restartovanja njihovih procesa???
Gde im je mozak??? Imaju li ga uopšte? Gde je optimizacija? Sve bi na mišiće. Seststotinaplus free memorije!
Nikad (ne reci nikad) neću imati IP ali im skidam kapu! IP6 ima 1Gb RAM-a, Dual-core na 1.4MHz i cepa! To se u Android svetu jedva može smatrati za mid level.
Ovi bi samo da dodaju corove, memorije a ništa ne optimizuju. Programeri su im NULA! Ni do članaka momcima sa XDA. Treba ih sve najuriti da kopaju kanale i mlatiti ih po leđima sa ovim njihovim flagshipima.
Treba odraditi test koliko udaraca treba po glupavoj tintari ovih neandertalaca od programera da bi gorilla glas pukao.
Platiš nesto 400e da bi ti restartovao aplikacije na 600+ slobodne memorije. Ludilo.

Poslednja izmena:
Ja nemam te probleme
Koristim viber,skajp i line,nikada problem nisam imao
Ponekada se desi da se jedna online igrica zakuca ali to mi se desavalo i na Gpro2,Note 3,Note 2 itd
I naravno Blic i i B92 app,ali one bas bas retko takodje i na gore navedenim modelima su imale problem
Dok recimo tapatalk,benchmark app,viber ,skype i line nikakvi problemi,fb ne koristim niti mi treba
Vidi da promenis rom stavi neki drugi oficijalni,neces aktivirati knox a moguce je da ces srediti probleme

Poslednja izmena:
Idi ponekad baci pogled da li ti neki app restartuje u app manager/running. Nije da mi je to sad stalno. Al navikao sam da to držim na oku i već 2-3 puta sam naleteo na tu situaciju za ovih par nedelja. Koliko puta je nisam primetio (a i ti)?
Pa upravo se o tome radi. Imam stock rom pisan od samsungovih programera za Samsung fon. Sto bi trebalo ista da menjam? Sto za ovako nesto osnovno moram da fleshujem (makar i drugi stock) i zezam se?
Ma ne moz pošten ROM imati a da nije u slobodno vreme pravio neko sa XDA... a ovamo horda i timovi debelo plaćenih programera koji naprave šugavi neoptimizovani sh*t

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod toga...
Nisam jos stigao da iscitam S5 teme na XDA.
Da li ima neki prerutovan stock rom da ga fleshujem (sa stock recovery) a da mi ostane knox 0x0?

Kad smo vec kod toga...
Nisam jos stigao da iscitam S5 teme na XDA.
Da li ima neki prerutovan stock rom da ga fleshujem (sa stock recovery) a da mi ostane knox 0x0?
Alrxndr ili ambasadii romovi. Prvi je bas stock, a drugi imas da biras modifikacije koje hoces... Ja koristim drugi vec mesecima i prezadovoljan sam....

Meni sa ovim novim updateom koji je izasao telefon nije ni jednom zabagovao, a i baterija mi se bas popravila. Sve u svemu zadovoljan sam.. uploadfromtaptalk1429198760524.pnguploadfromtaptalk1429198768625.png

Poslednja izmena:
Ja upravo 1dan i 9sati baterije.
6h i 20min SOT, 20min razgovora, wifi i data uglavnom ON, Bluetooth 20min, location tako pola pola kako se secam.
Ostalo 10%
Viber restartovao (pre 12 sati zadnji put) a takodje i business calendar (pre 9 sati zadnji put)

Poslednja izmena:
Mreza posesena na 3G ili 2G?Osvetljenje ekrana na koliko je?Dosta je dobar rezultat.

Mreza na auto (3g je svuda) , osvetljenje uglavnom na 5 auto, sem par puta kad sam je stavio na 10 auto ili na manual oko 4

Poslednja izmena:
I telenor je izbacio novi BOC7 otkljucana je LTE mreza.

Naravno da je knox 0x0... covek me je i pitao za stock pre-rooted rom... ;-)

Naravno da je knox 0x0... covek me je i pitao za stock pre-rooted rom... ;-)
Izvini, ja moram još jednu stvar da pitam, jer se ne razumem 100% u to :) kada kažeš STOCK misliš na STOCK AOSP Android ili na STOCK TW? Izvini, gnjavim sad, ali nisam bas razumeo...hvala!

Edit: sad sam našao ambasadii i video da se radi o TouchWiz-u...shvatio sam :) kako radi taj ROM? :)

Poslednja izmena:
Od kad sam vratio na 4.4.2 i stariji viber tel radi bez greške. Uvijek sve uključeno i uvjek nesta cackam niti se šta restartuje niti šteka.

Ako nekom znači, radi i opcija poslednji viber + poslednji rom a u app ops viberu blokirana dozvola za kameru

Izvini, ja moram još jednu stvar da pitam, jer se ne razumem 100% u to :) kada kažeš STOCK misliš na STOCK AOSP Android ili na STOCK TW? Izvini, gnjavim sad, ali nisam bas razumeo...hvala!

Edit: sad sam našao ambasadii i video da se radi o TouchWiz-u...shvatio sam :) kako radi taj ROM? :)
Odlicno. Mnogo bolje i stabilnije nego stock. A ima i gomila modifikacija...

Ok. Znaci pratim uputstvo (ako se dobro secam u drugom postu ambasadii roma) dato za instalaciju za Knox 0x0 i kada instaliram po tom uputstvu Knox ostaje netaknut? Bez obzira ako u instaleru odaberem non stock opcije? Kontam da je tako ali da pitam, ova greška se samo jednom pravi i nema ispravke...

Evo danas flesnuh telenorov boc7,videcemo ima li neke razlike unodnosu na predhodni bocu

Jel se meni čini ili ovaj fon mnogo sporo pali wifi? Od trenutka kad pritisnem wifi toggle do konekcije sa ruterom prodje bar 10 sekundi, možda i jače...

I kod mene je tako oduvek!

Pa ajde sad, nećemo tako da se tešimo...

Upravo se konektovao za 6sec. Mislim da to zavisi i od rutera. Kod prijatelja se XU konektovao bash brzo a kod mene kući uvek veoma sporo.

Nije problem konektovanje, treba mu vreme dok se sam WiFi upali, konekcija je posle instant.

Vrh Dno