Klikni na ekran pa okači da vidimo koliko je bio upaljen.
Pa jesam bio na 3G deo vremena, možda na 3-4h dok sam bio u gostima ostatak na WIFI sve vreme...Ako si bio na 3g onda je ok rezultat.
Alrxndr ili ambasadii romovi. Prvi je bas stock, a drugi imas da biras modifikacije koje hoces... Ja koristim drugi vec mesecima i prezadovoljan sam....Kad smo vec kod toga...
Nisam jos stigao da iscitam S5 teme na XDA.
Da li ima neki prerutovan stock rom da ga fleshujem (sa stock recovery) a da mi ostane knox 0x0?
Je l' ti knox nije okinuo? I dalje 0x0? To je najvažnijeAlrxndr ili ambasadii romovi. Prvi je bas stock, a drugi imas da biras modifikacije koje hoces... Ja koristim drugi vec mesecima i prezadovoljan sam....
Izvini, ja moram još jednu stvar da pitam, jer se ne razumem 100% u toNaravno da je knox 0x0... covek me je i pitao za stock pre-rooted rom... ;-)
Odlicno. Mnogo bolje i stabilnije nego stock. A ima i gomila modifikacija...Izvini, ja moram još jednu stvar da pitam, jer se ne razumem 100% u tokada kažeš STOCK misliš na STOCK AOSP Android ili na STOCK TW? Izvini, gnjavim sad, ali nisam bas razumeo...hvala!
Edit: sad sam našao ambasadii i video da se radi o TouchWiz-u...shvatio samkako radi taj ROM?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari