Ma radilo je kao zmaj. Dođem kući, odmah prebaci sa fingerprint-a na swipe to unlock...odlično je radilo. Ne znam zašto ga sada nemaMeni to nikad nije radilo kako treba. Kad skonta da je "kuci" kad ne.
Znam da nema veze sa tvojim pitanjem, sorry.
Meni se opasno sviđa ta opcija. I ako ga izgubim ispred zgrade ili u radijusu od 100m koliko pokriva smart lock, neko će ga odneti na drugu lokaciju misleći da ne postoji lockscreen security i smart lock će ubaciti fingerprint čim se izadje iz tog kruga...slažem se da je glupo sto nema Wifi, to je najbolja varijanta. Ali svakako, i kada postoji fingerprint svako može da restartuje telefon i boot-uje u recovery, uradi Hard reset i svaki security nestaje. To je bzvz...ali dobro...imam utisak da cu pre glavu izgubiti nego telefonSmartlock je obična glupost ako je vezan za geopoziciju a ne wifi. Čemu uopšte držite fingerprint lock kada ako izgubite telefon ispred zgrade ili u okolini on ostaje otključan. Nije mi jasno zašto nisu uradili wifi lock varijantu.
Ja imam telefon nekih 8 meseci i ekran mi nema ni najmanju ogrebotinu. Isto nisam ljubitelj folija. Zavisi kako ko cuva telefon.Kako se pokazalo staklo na ekranu posle dužeg korišćenja?
Imam telefon tek 3,4 meseca sem par mikro ogrebotina nema drugih tragova.
Nisam neki ljubitelj folija, kvare uvek utisak pri korišćenju.
Ne znam za smartlock ali naprimer Tasker-om kad zakljucas telefon za geopoziciju i kad dođeš do te pozicije on je i dalje zaključan odnosno prvi put ti moraš da ga odključaš pa tek posle postaje kompletno odkljucan dokle got je na toj poziciji.Smartlock je obična glupost ako je vezan za geopoziciju a ne wifi. Čemu uopšte držite fingerprint lock kada ako izgubite telefon ispred zgrade ili u okolini on ostaje otključan. Nije mi jasno zašto nisu uradili wifi lock varijantu.
Hvala.
A gde je to u podesavanjima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari