Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Cekaj S6, neces se pokajati.
Ovi koji kupuju iphone da bi ga izvadili na sto, ni to im vise nece ici za rukom kad ti izvadis sljasteci s6 :D o s5 nemoj ni da razmisljas.

Mozda puste i s6 na 24 rate zbog pot. velike potraznje..

Znači i tome dođe kraj :(

Onda zolee vidi ujuri taj popust, a telefon za keš, ako možeš to je najisplativija varijanta za sve osim iPhonea.

Možeš 3 meseca pre isteka da potpišeš novi.

Poslednja izmena:
^ Пише на њиховом сајту: http://www.mts.telekom.rs/index.php...tems/id-50-niza-naknada-i-za-nove-tarife.html
A posle? Meni ugovor istice 24og aprila.

Мислим да је то то, али за сваки случај се распитај код њих, најбоље би било до краја месеца да продужиш уговор и тако добијеш попуст, без обзира на то што ти уговор истиче у априлу.

Poslednja izmena:
@Vojkan
Da, taj "detalj" nisam primetio. Samo je Iphone na 24 meseca :(
Puno mi je da iskeshiram tolko para za telefon. Ubila bi me zena :)
Ovako na dve god po 2500-3000 mesecno ne bi bio problem ni sa lovom ni sa njom hehehe.

Kad bi makar pustili neku najavu pa da znamo sta planiraju.
Osecacu se krajnje glupo ako uzmem S5 i za mesec dana bude S6 sa slicnim uslovima kao Iphone6.
A isto tako cu se osecati ako budem cekao S6 i ispadne da su mnogo losiji uslovi a u medjuvremenu S5 nestane iz ponude.
:trust:

kupi iphone za 500€ na 24 rate, prodaj ga odmah i onda kupi S6 za keš kada se on pojavi na oglasima :)

Neverovatno je kako se taj iPhone prodaje. Danas u mtsu, dok sam cackao note 4 i Huawei ascend mate 7, u roku od 20 minuta koliko sam bio u radnji, prodali su 4 komada. Kao da su džabe.

Meni je 5s najljepši u kanadi oko 250e polovan pa cu vidjeti jedan ljetos da nabavim kad bude ko dolazio. S5 preskoči da je tek izašao pa Ajde al sad kad izlazi s6 još ima više memorije i ako bude ista bolja lajsna i kućište nemaš se šta razmišljati.

Trebalo bi od s5 da i exynos ima lte podrsku. Proveri na gsmareni za svaki slucaj

Octa core nema 4G.
U MTS-u je Quad core i kontam da bi trebalo da podrzava 4G. Ali nigde nisu postavili oznaku telefona. Ne znam da li ima varijanta quad core a bez 4G?

Jel G900F nema 4G. Svašta. Na gsm areni piše da ima.

Poslednja izmena:
Evo ovaj moj g900f je iz mt:s-auploadfromtaptalk1426204029095.jpg

Dakle ima pidršku za LTE a da li je to 4G ili ja nisam upućen

Vidim da se verzija 4G LTE razlikuje od osnovne verzije pa da li verziju za USA 4G LTE vredi kupiti kod nas za malo manju cifru od cene G900F?Na kutiji mislim da pise G900VZKV.

Da to i pise pozadi na masci ali da li ga vredi uzimati,koliko je bolji t.j gori od g900f?

Uzmi ga ako ces ga koristiti u Americi na Verizon mrezi, u suprotnom nemoj, i ako ne bi trebalo da bude problema sa koriscenjem na drugim gsm mrezama, ja ne bi rizikovao.

Edit: ima verizon bloata na njemu. Izbegni ga ako mozes, bolji je samo za verizon mrezu.

Poslednja izmena:
Octa core nema 4G.
U MTS-u je Quad core i kontam da bi trebalo da podrzava 4G. Ali nigde nisu postavili oznaku telefona. Ne znam da li ima varijanta quad core a bez 4G?

Trebalo bi od s5 da i exynos ima lte podrsku. Proveri na gsmareni za svaki slucaj

Jel G900F nema 4G. Svašta. Na gsm areni piše da ima.

Evo ovaj moj g900f je iz mt:s-aPogledajte prilog 164924

Dakle ima pidršku za LTE a da li je to 4G ili ja nisam upućen

Pa u MT:S-u je G900F, koji je Quad core i ima LTE.

Ljudi izvinjavam se sto upadam ,ali zainteresovan sam da kupim ovaj fon,medjutim,stvarno nisam imao pojma dokle su kinezi napredovali i vidim da je na limundu/kupindu svaki drugi fon kopija ... Ono sto mene zanina ako bi neko bio ljubaza da objasni kako da najlakse prepoznam kineza ? Jesu li uspeli da skinu merac pulsa ili ??? Postoji li jos neki trik ? A nisam drzao kineza u rukama pa iskreno i ne znam koliko zaista lici na org,a ovako sa slika su mi bukvalno identicni ...

Ako znaš kako izgleda amoled to je prilično siguran pokazatelj.
Možeš i serijski broj da ukucaš na sndeep.info i vidiš šta kaže. Taman vidiš koliko je star itd.

Jos bolje da ne kupujes na kupindu. Nego samo licno i preko mobilnogs....... sajta. Male su sanse da ce neko rizikovati da ti uvalja kineza ako se nalazis sa njim

Vrh Dno