Aj sad kad ima više vas sa Lollipopom, koliko rama troši system? Settings/more/application manager pa stavka system odmah na vrhu... Neka uptime bude bar 20ak sati.
I da li ste radili debloat roma ili je sve skroz stock?
Kolko kosta otkljucavanje telefona online? Ono da garancija vazi. Cuo sam da je oko 10e.
Skoro je neko otkljucao u temi, mislim da je bilo 20 i neki euro. Mislim da je cak i ostavljen link.
Znači ipak nije $40 nego $39.69...molim bez dezinformacija [emoji12]
Ja sam taj prostor dobio sa s3kom pre 2.5 godine i isteklo mi je pre 2 godine, nakon toga sam probao sa peticom da se prijavim istim nalogom i nisam ponovo dobio 50gb, pa sam im slao i e-mail i pitao ih a oni su rekli da je to jednokratna promocija. Naravno, otvorio sam novi nalog, sa drugim e-mailom i prijavio se sa njim na petici i ponovo dobio 50gb, ali sam sve podatke sa prethodnog naloga morao ručno da prebacujem na novi što je oduzelo dva danaJel ima neka fora sa S5 i 50GB na Dropboxu ili se to dobija samo jednom na 2 godine? Dobio sam taj prostor pre nesto malo manjeod 2 godine uz S3.
To su ti Euri, al' nema veze, to nije tema nase danasnje emisije.
Ja sam otkljucao svoj s5 za 20e u Novom Sadu. Ne znam odakle vam tolike cene otkljucavanja. U najgorem slucaju vas izadje 30e i to radi skoro svaki mobilni shop. Ima i na kupujem prodajem rade za 2000 dinara to je oko 15e mada ja njima bas ne verujem.
Ako S6 bude i 70000 za taj paket, to znaci da je doplata 2900din na 2 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari