Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

To je odlicno ako je sinhronizacija bila ukljucena sve vreme.

Sve uključeno kao i uvek, 2 mail, FB, Viber, Whattsapp itd itd

Jel s5 nema kao s4 onu funkciju skrolovanja pogledom? Kod mene ima samo "pametan ostanak".

Meni ovaj zadnji update BOA3 (Poljak) osim sto mi se cini da me i dalje ne cuju na prvu, radi extra... Ne bih se vraćao na KitKat

Desava li se jos nekome da mu na Lollipop budali default Email aplikacija tako da exchange nalog ne radi?

Nekoliko postova unazad sam napisao:

Aplikacija ne radi, Ja sam imao isti problem, svi parametri se unesu ali se ne može uraditi sinhronizacija sa serverom. Rešenje je da instaliraš podršku za exchange za Gmail i da sinhronizaciju radiš preko njega. Link je http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/exchange-services-6-5-1520254-apk/ , posle instalacije restartuj telefon, u Gmail opcijama idi na dodavanje naloga i videćeš Exchange pa unesi potrebne parametre.
Drugo rešenje je neka nezavisna aplikacija sa podrškom za Exchange.
Žao mi je što stock aplikacija ne radi ali šta je tu je .

Poslednja izmena:
Meni radi default aplikacija za exchange.

Zna li neko kad ce S5 duos dobiti update za Lollipop? Telefon mi je iz United Arab Emirates

Da odgovorim sam sebi na pitanje o alarmu. Problem je u aktivnoj futroli na preklop koju imam, ona kao kožna, dobio od telenora kad sam uzeo tel. Kad je zatvorena alarm ne radi kako treba. Kad poklopac ostavim otvoren ili preklopljen naopako, na leđa, za sad radi.

Desava li se jos nekome da mu na Lollipop budali default Email aplikacija tako da exchange nalog ne radi?

Sinoc sam se vratio s 5.0 na 4.4.2 upravo zbog bug-a na M$ Exchange Active|Sync

radio je email samo dok sam na 3G/HSDPA, dok na WiFi nije se sync niti j mogao da shalje emailove

ima na google vec treadova sa istim problemom

4.4.2 kick ass posle vise od 1.5 dana na poljskom Lollipop-u

Meni ekran ne reaguje posle završenog poziva na 5.0?
Jel još neko ima taj problem?

Da, ali kada?
Zar ne moguće da takva mega kompanija kao Google ne može da optimizuje sistem za 10-15 telefona? Ili je to do Šljamsunga?
Nervira me ovo sa vibracijom, sad još i ovo da ne možeš da prekineš vezu.

Da, ali kada?
Zar ne moguće da takva mega kompanija kao Google ne može da optimizuje sistem za 10-15 telefona? Ili je to do Šljamsunga?
Nervira me ovo sa vibracijom, sad još i ovo da ne možeš da prekineš vezu.
To je do Samsunga

Jel može da se flesuje FW na G900F preko Haimdall-a u OSX-u??? Nemam više ni jedan uredjaj u kući pod Windows-om... A iz virtuelne mashine verujem da i nije baš pametno???

Uf desilo mi se par puta da je hajmdal zaebao stvar. Odin mi je jedini siguran tool samsungov koji radi 100%.

Priča o ekranu posle poziva a to jeste do Samsunga.

I inače što ne bi mogao da ispravlja bagove? Ako može da ubaci tonu đubreta može valjda i neki bag da ispravi :D kao što su memory leak popravili. Ako ima bagova onda i ne izbacuješ sw, a ne "znamo ali nismo mi krivi nego Google".

Poslednja izmena:
Valjda imaju po neki s5 u kompaniji pa da testiraju sw pre pustanja na servere

Ima i google Nexus pa izbace ovo đubre :D

Pa ne mozes ti na 3 telefona da nadjes bagove. Nisu svi telefoni sa istim bagovima.
Pa onda imas razlicite modele, pa operatera pa milion stvari zavisi od toga.
Kao kad radis anketu, ne mozes da pitas 3 kineza na ulici sta dorucju i da ta anketa vazi za ceo svet.

Pa i nije bas.
Sam lolipop je pun bagova, ne moze samsung da sredjuje za njih.

Bitno da ima material desing!

Koji me djavo terao da se izlozim i stavim ovaj 5.0

Koliko traje procedura vracanja na 4.2.2 i jel ne mora root?
Moze i neki YT link.

5.0 je uzas zivi. Nadam se da ce 5.1 izaci pre pojave S6 ili da ga do maja izbace na S6, ne zelim da prozivljavam ove bagove opet

Pa ne mozes ti na 3 telefona da nadjes bagove. Nisu svi telefoni sa istim bagovima.
Pa onda imas razlicite modele, pa operatera pa milion stvari zavisi od toga.
Kao kad radis anketu, ne mozes da pitas 3 kineza na ulici sta dorucju i da ta anketa vazi za ceo svet.

Dovoljan je jedan da otkriju ove glavne bugove, ili bar ova dva najbitnija, kao sto su battery leak i prva rijec razgovora. Dva pomenuta buga su sramota za flagship device, ili generalno telefon od 500+ EUR.

Bilo bi zanimljivo odnijeti uredjaj u servis i reci da se ne cuje prvih 1-2-3 sekundi razgovora, da vidimo kako bi rijesili problem. :D Moj je sa Telekoma, a za njih nemam ni vremena ni zivaca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno