Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Isto je to kao kad bih ja sad rekao, sta njih briga sto tebi krace traje, nisi vrsio nikakve testove, imas jedan telefon.

Isto je to kao kad bih ja sad rekao, sta njih briga sto tebi krace traje, nisi vrsio nikakve testove, imas jedan telefon.
Pa ti si napisao post u fazonu "toliko o tome da vam baterije traju krace, evo ovaj test dokazuje da niste u pravu."

Gde naći stariju i koju verziju Vibera?
Opet na 5.0 imam battery drain sa onim šugavim camera demon bagom!

Viber je imao update juče, čini mi se, pa me bas zanima da li i dalje pravi problem sa kamerom?

Ja sam tako i našla, na Google ukucala Viber 4.3 download I skinula. Jedino što sad kada razgovaram preko Vibera ne isključuje ekran [emoji86]

Jelenac,

Mislim da imam slican problem kao i ti. Mislim na kameru, nakon instalacije loplipopa fokus na kameri je nestao a slike su ocajne... uradio sam reset na fabricki ali se nista nije promenilo. Neko rece da je mozda viber taj koji pravi problem, ja ipak mislim da je lolipop.
Jel si nasla neko resenje??

Poslednja izmena:
Za sada sam ubacila Viber verziju 4.3 (tako nešto) , pa ćemo videti kako će se ponašati.

Sinoć slučajno update-ovah telenor s5 na Lolipop (greškom pritisnuo install, nebitno ...) Pročitah ovde o prioritetima modu i nedoumicama oko alarma pa reko' da ga testiram ... interruption je na all, ali alarmi neki zvone, neki ne, nekad sa zakašnjenjem itd. Do čega bi to moglo da bude? Da li bi pomoglo clear cache i data na clock aplikaciji ili mora factory ili ni to ne pomaže? Ostalo za sada radi ok. Nisam siguran za onu prvu reč, izgleda da postoji problem, moraću još da proverim

Sada primetih jos jedu stvar za 5.0... Kada mi se ekran zakljuca, a u toku je azuriranje neke aplikacije, wi-fi kao da se ugasi, stopira azuriranje i izbaci obavestenje doslo je do greske... Po igrama koje su online tipa sam prmetio da sa zuriranjem na L wi-fi signal malo oslabi...
Ima li neko takav problem? (inace online obavestenja rade)

Poslednja izmena:
Dva puta sam instalirao L i dva puta se vraćam na 4.4.2. Razlog zbog koga se vraćam je podrška za Exchange, namestio sam da se senhronizuje E-mail preko Google-a ali daleko je to od stock aplikacije na androidu 4.4.2. Takođe sam primetio da mi se stranice kada čitam npr.Blic, B92 itd mnogo sporije učitavaju, kada otvorim neki link ekran je (uglavnom) prazan pa moram da idem na opciju Refresh i tada se učita. Problem sa fotoaparatom nisam imao kao ni sa razgovorima - kada se ne čuje prva izgovorena reč.
Razlog zbog koga pišem ovo je taj što mi je telefon preuzeo ažiriranje na Android L, i sada čeka da Ja to pustim, ubih se preturajući po opcijama nikako ne mogu da pronađem kako se "ubija" ažuriranje, stalno mi stoji obaveštenje da je "Ažuriranje odloženo". Kada kliknem na obaveštenje imam samo opciju "Instaliraj".

Poslednja izmena:

Sta hoces da kazes? Da svi lazu, osim GSM Arene?

Moguce je da klot telefon bez aplikacija drzi duze na 5.0. A ima li smisla pricati da li nekome treba telefon bez apliakcija?

Baterija jutros od 8 na 46% što ma 5.0 nisam vidjeo od prvih par dana korišćenja. Vratio sam na 4.4.2 juče tako da ne mislim na 5.0 opet dok svi ne napišete da radi bez greške. Wifi signal 10x bolji i bolje radi nego na 5.0

Ja sam ubacio 5.0 prvu verziju tj poljsku čim je izašla. Posle toga špansku. Jednostavno posle korišćenje par dana baterija se brže prazni A i Wifi je očajan kao da je dr telefon u pitanju. Da ne pričam o zvonu i bijeloj i narandžastoj temi koja ubi u oči.

Telenor 5.0, potvrdjujem da se baterija prazni užasno brzinom. Samo se telefon greje i prazni :-(
Sporo radi itd, jednom rečju užas. Ne razumem kako je ovo moglo da se pusti kao zvaničan update.

Jel ima neko jos osim mene problem sa alarmom? Ovo je užas, svaki 7 alarm zvoni. Uglavnom samo dobijam notifikacije o propuštenim alarmima bez ikakvog zvuka

I ja sam imao problem sa brzim praznjenjem baterije i bas je se grejao ustanovio sam da je problem u senzorima ugasio sam ih i sve je bilo ok.
Da li neko koristi Clener Master?

@batat
Koji senzori?

Pametni ostanak i pametna pauza!

Skinuo ti je update na 5.0 i sada ti traži da ga instaliraš. Imala sam isti problem i ne možeš ga ukloniti nikako. Ili da pokušaš da ga ignorišeš ili da instaliraš. Ja nisam htela da ga instaliram, ali sam greškom ipak to uradila . Sad guram tako kako je, sa starijom verzijom Vibera, pa ćemo videti kako je.
Inače, danas je bio 2 dan na bateriji i došao je do 50%, znači izgurao bi i sutra, ali sam ga ipak dopunila. Jeste da sam ga malo slabije koristila, ali sve u svemu je super. Za sada zadovoljna što se tiče baterije

Vrh Dno