Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

4b3b556ef2af55024e2e9fe82afd19b4.jpg

Nesto ti jede bateriju. Meni je na 90% bio SOT 1h. Sve sinhronizacije, 3G, automatsko osvetljenje itd.

Nesto ti jede bateriju. Meni je na 90% bio SOT 1h. Sve sinhronizacije, 3G, automatsko osvetljenje itd.
Nije tačno da mu nešto jede bateriju. Pogledaj bolje pa ces videti da je skinut da punjača pre 08:35 h i da ima 1h SOT-a uz sve to.

Prvi dan na 5.0

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422042939177.jpg
    uploadfromtaptalk1422042939177.jpg
    30.1 KB · Pregleda: 228
  • uploadfromtaptalk1422042949424.jpg
    uploadfromtaptalk1422042949424.jpg
    27.7 KB · Pregleda: 229
  • uploadfromtaptalk1422042954690.jpg
    uploadfromtaptalk1422042954690.jpg
    24.6 KB · Pregleda: 225
Konačno su sredili signal strength bar da je razumljiv. :)

Kako ga lepo pojeo camera daemon

Nikako...

Nije tačno da mu nešto jede bateriju. Pogledaj bolje pa ces videti da je skinut da punjača pre 08:35 h i da ima 1h SOT-a uz sve to.

Vidim ja dobro, al i dalje kazem da to moze bolje. Meni je S5 izvlacio vise. Daleko od toga da je los rezultat, ali sto ne bi i vise ukoliko moze.

Ne znam gdje drugo da postavim pitanje,valjda nije problem ako ovdje to uradim
GS5 ili Z3?
Najbitnije mi je baterija,ekran,muzika na slusalicama i sama fluidnost sistema.

Azimuth po tvojoj priči baterija ti traje 48h kad meni ovako izdrži do 15h

Da, baterija moze da izvuce i 48h. Negde sam postavljamo SS, da li ovde ili na drugom forumu. Ako nisi, ubijes sve te gluposti koje ne koristis. Ides na Turn off. Osetna je razlika bez tih aplikacija.
I @Ivan je takodje izvlacio nesto slicno kao ja.

I meni baterija obično izvuče 48h. WiFi ili 3g, synch 2 mail naloga, vremenska prognoza, FB, tapatalk, razgovori oko 10min i više, Viber, WhatsApp itd. Ja zadovoljna. Evo sad je na 64%, sinoć napunjen, tako da do sutra uveče izvlači.

Poslednja izmena:
Ja sam jednom imala taj problem, samo sam restartovala telefon i do sada se nije ponovilo. Viber nisam dirala
Prvu put sam imao problem pre oko 2 meseca,nakon toga ubacio camera block koji malo smara ali vrsi posao i taman se ponadao da prelaskom na 5.0 vise nece da se desava kad ON prvi dan se pojavi.
Problem mi je samo sto ja dok vidim da je aktivan on vec fino svukao bateriju

Meni se to desilo baš neposredno posle prelaska na 5.0, ali za sad se nije ponovilo. Nadam se da će tako i ostati

Meni se posle restarta nije vise javljao taj camera bug

Vidim da je blokiranjem u podesavanjima zvuka moguce napraviti silent mode. Da li postoji widget i kako da ga napravim za blokiranje kako ne bih svaki put morao u notification bar da podesim na "silent"?

Moj drugar je dobio juče, 9xx MB je update

Mislim da je za sada sve OK! Jedino, nikako da Antutu verifikuje rezultat... Probao sam 10-ak puta i uvek isto... WI-FI je bio svaki put ukljucen... Iznenadjujuci rezultati, a verifikacija nikako!

Da li je jos neko imao tih problema?

Screenshot_2015-01-27-04-00-58.png

Screenshot_2015-01-27-04-05-53.png

Poslednja izmena:
Tesko da ce skoro... Prvo da dodju ispravke za 5.0 pa onda... Jos ni ovaj nisu ispeglali... Negde sam procitao da su ispravke krenule u poljskoj...
Ima li neko resenje za moj prosli post?
Nisam skapirao post.
Pa 5.0.1 su ispravke kao i 5.0.2
On je to pitao kada ce, a ti si mu odgovorio tesko da ce skoro. Wtf

Nazad
Vrh Dno