PredatorRS
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.11.2012
- Poena
- 170
Nije tačno da mu nešto jede bateriju. Pogledaj bolje pa ces videti da je skinut da punjača pre 08:35 h i da ima 1h SOT-a uz sve to.Nesto ti jede bateriju. Meni je na 90% bio SOT 1h. Sve sinhronizacije, 3G, automatsko osvetljenje itd.
Nije tačno da mu nešto jede bateriju. Pogledaj bolje pa ces videti da je skinut da punjača pre 08:35 h i da ima 1h SOT-a uz sve to.
Ja sam jednom imala taj problem, samo sam restartovala telefon i do sada se nije ponovilo. Viber nisam dirala^ Kako da se resim tog demona a da ne diram viber?
Azimuth po tvojoj priči baterija ti traje 48h kad meni ovako izdrži do 15h
Prvu put sam imao problem pre oko 2 meseca,nakon toga ubacio camera block koji malo smara ali vrsi posao i taman se ponadao da prelaskom na 5.0 vise nece da se desava kad ON prvi dan se pojavi.Ja sam jednom imala taj problem, samo sam restartovala telefon i do sada se nije ponovilo. Viber nisam dirala
Moj drugar je dobio juče, 9xx MB je update
Ima li ikakve naznake kada će 5.0.1?
Nisam skapirao post.Tesko da ce skoro... Prvo da dodju ispravke za 5.0 pa onda... Jos ni ovaj nisu ispeglali... Negde sam procitao da su ispravke krenule u poljskoj...
Ima li neko resenje za moj prosli post?
Nisam skapirao post.
Pa 5.0.1 su ispravke kao i 5.0.2
On je to pitao kada ce, a ti si mu odgovorio tesko da ce skoro. Wtf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari