Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Koja glupost ja ne verujem! Noćas me je probudio telefon 3,4 puta, poludeo sam. Kako bre da spavam, a ne gasim signal, wifi itd?!
Moraću da vratim 4.4.2, ovo je *****no.
Jel može preko Kies ili mora Odin?
Valjda ne mora da se rootuje za to?

Šta mislite kad bi mogao taj 5.1 da se pojavi preko Kies?
Preko Odina. Skineš prethodni i zduvas ga preko Odina. Samo sačuvaj podatke. Ne treba rutovanje, traje cirka 5 min sve.

Ok hvala.
Ne radi ni D3GO aplikacija, neće da pusti ništa. Bug fest je ovaj Lollipop
Gori su od M$

Ok hvala.
Ne radi ni D3GO aplikacija, neće da pusti ništa. Bug fest je ovaj Lollipop
Gori su od M$
Sto se tice D3go to je do SBB-a. Trebalo bi da je ažuriraju, mada kakvi su lopovi, verovatno ce to biti za dve godine. Generalno ta aplikacija ne sljaka na 5.0 ni na jednom telefonu.

Koliko ja vidim ne moze.

f2659fac6f8ed6e387ea39354544c93d.jpg
Cudi me da nema ni jedna aplikacija widget da prebaci na silent, ipak je android otvoren sistem i pogodan je za modovanje
Po meni je to dovoljan razlog za ne prelazak na L koliko god on bio brzi, lepsi i sa boljim performansama baterije

Poslednja izmena:
AnH7PjY.png

neće raditi alarm pa stavite shush da uključite zvono koji min pre nego što treba da zvoni
Pod Shush nisam odma skontao da misliš na aplikaciju.
Uglavnom ako sam te dobro razumeo upalim ovaj no interruptions mod i onda sa volume down do min I onda Shush aplikacija sama se pojavi da se podesi na koliko da ugasi silent mod? I naravno alarm posle toga?
Probao sam večeras to, mislim da radi, ali ipak ne bi da se uspavam.

Al opet ostaje vibracija. Jedini način ti je da ugasis zvona osim prioriteta ali moraš i internet ugasiti jer zvoni viber. Sve u svemu neviđena glupost

Ovako ne radi vibracija ni zvono.
E sad za Viber poruke ne znam, moram to još da probam.
13795e7d0b120c6ceaf31aa9d477f72d.jpg

da li gasite aplikacije koje su pokrenute?

Poslednja izmena:
To je no-no na androidu.

Da li neko ima problem sa kamerom posle prelaska na 5.0? Cesto se zacrni i blokira, moram da restartujem tel. :/

Viber ti pravi problem.

Da, sa kamerom.

Probaj sa starijom verzijom.

Prešao sam na 5.0 preko Kies-a i manje više sve deluje ok, mada mi stvarno nije jasno zašto po defaultu ne mogu da ponude i light i dark temu.
Ali........ ja sam zaista koristio blocking mode još od kada sam kupio telefon i baš su ga sa tim zasrali. Od 23h do 07h sam oduvek imao setovano da samo pozivi mogu da se čuju. Sada moram da stavim da su pozivi prioritetni i da ručno uveče i ujutru palim i gasim Priority interruptions only!

Ja ću morati da vratim 4.4.2, smara me da sve ovo nameštam pred spavanje.
Amaterska greška, ovo je toliko osnovna i jednostavna stvar koju svi koristimo od prvih cigla telefona.

kakav fail, pa meni je ovo jedna od bitnijih stavki jer radim u smenama dan/noć pa tako i odmaram. "Shush" je jedna od prvih 5 app koje instaliram. Bela pozadina je prvo što me odbija od lizalice, katastrofa. To je garant smišljeno da bi korisnici smanjivali osvetljenje ekrana,ako hoće da sačuvaju vid.Samim tim, baterija automatski duže traje,manje pritužbi i kukanja na autonomiju :)

Prebacio sam na poslu dve S5-ice na 5.0 i na oba telefona je prekinula da radi sinhronizacija na stock email aplikaciji kada je telefon povezan preko 802.1x wireless AP-a, dok preko GPRS-a i dalje radi... čudno, posebno to što preko Nine - Exchange ActiveSync aplikacije radi sinhronizacija i preko wireless-a i preko GPRS-a. Znači da je problem u stock mail aplikaciji, a ima još ljudi problema. Inače na starom Androidu je sve radilo bez ikakvih problema.

Kakva je situacija sa viberom na 5.0 ?
Pitam jer mi Camera Block ne radi na 5.0 pa da ne poludi kao sto se desavalo

Radi ok viber na španskoj verziji.
Marko ima 20 por pisanih u ovoj temi o tome kako nema mute :)

Prebacio sam na poslu dve S5-ice na 5.0 i na oba telefona je prekinula da radi sinhronizacija na stock email aplikaciji kada je telefon povezan preko 802.1x wireless AP-a, dok preko GPRS-a i dalje radi... čudno, posebno to što preko Nine - Exchange ActiveSync aplikacije radi sinhronizacija i preko wireless-a i preko GPRS-a. Znači da je problem u stock mail aplikaciji, a ima još ljudi problema. Inače na starom Androidu je sve radilo bez ikakvih problema.

Aplikacija ne radi, Ja sam imao isti problem, svi parametri se unesu ali se ne može uraditi sinhronizacija sa serverom. Rešenje je da instaliraš podršku za exchange za Gmail i da sinhronizaciju radiš preko njega. Link je http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/exchange-services-6-5-1520254-apk/,posle instalacije restartuj telefon, u Gmail opcijama idi na dodavanje naloga i videćeš Exchange pa unesi potrebne parametre.
Drugo rešenje je neka nezavisna aplikacija sa podrškom za Exchange.
Žao mi je što stock aplikacija ne radi ali šta je tu je ...

Sada na Androidu 5.0 kada odem u kontakte telefona, kontaktima koji nemaju sliku (a imaju Viber) ne dodaje automatski Viber sliku. Da li je tako i kod vas?

Veoma sa prijatno iznenađen kako lepo radi Exchange u Gmail aplikaciji. Link ti ne radi, ali ukoliko nekom treba neka traži Exchange Services 6.5-1533254 apk.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno