Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Evo i meni je dao update preko Kies-a Telenor mreza.
Meni se svidja ovaj 5.0 sistem dosta je brzi telefon kolko vama zauzima memorije meni se vrti od 1gb do 1.2gb.

TW launcher generalno opasno laguje koji god sistem da je u pitanju... Cim stavim Novu, nebitno je sta je ispod haube.

ubacio 5.0 preko kiesa .. nisam radio factory reset.. sve radi super kod mene.. koristim NOVA launcher, nema nikakvih problema.. sve leti

Evo vidim da je izašao 5.0 i za Baltic. Ako je neko na tom romu, da zna da ga iza ćoška čeka Lizalica ;)

Sto sad na 5.0 na lock screenu vise ne pokazuje podatke sa S heatha? I notifikacije npr iz whats up-a pise "content hidden"?
U cemu je fora? Ima li ovo u podesavanjima da se promeni?

trebalo bi da ima opcija da izabereš show all ili hide sensitive content

Sto sad na 5.0 na lock screenu vise ne pokazuje podatke sa S heatha? I notifikacije npr iz whats up-a pise "content hidden"?
U cemu je fora? Ima li ovo u podesavanjima da se promeni?
Za S health idi u podešavanja, zaključan ekran pa dodatne informacije. Tamo uključujes pedometar.

Za hidden content ides u podesavanja, pa na zvukove i obaveštenja i skroz dole imas da podesis sta da prikazuje.

Pozdrav... Posto nemam pristup ota update zbog root-a, jedno pitanje: da li je poslednja verzija G900FXXU1BNL9?

Odlicno. Hvala. Posto vidim da ima modovana verzija na androidhostu od kraja decembra, a izgleda da je za Telekom (TSR) ista, pa samo da proverim.... Hvala jos jednom... ;-)

Opet ja :-( da li je neko ubacio G900FXXU1BOA3 od pre 4 dana. Kernel je isti ali kao ima nekih izmena na fw, pa me interesuje ima li potrebe da jurim taj.... izvinjavam se na dosadjivanju ;-)

Izgleda da je baterija još bolja sa 5.0 Lollipop om. :)
82d61f0c323237fc1253f7152ddade91.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421675890159.png
    uploadfromtaptalk1421675890159.png
    115.8 KB · Pregleda: 160
Uradio facrory reset, sad radi dosta bolje, mislim da je baterija bolja. Memory usage sa non stop kreće od 1,27 do 1,34. Nisam video ispod 1,2 u životu.

Marko, jel to custom rom? Kod mene nema šanse toliko SOT

Oficijelni je. Ja sam sa onim poljskim izvlačio toliko ako ne i nešto više ;)

Marko, jel to custom rom? Kod mene nema šanse toliko SOT
Stock rom. Mislim ovo je forsirano, puštao sam YT klipove za redom. Zanimalo me koliko možeš screen time da izgura. Pola vremena je bio airplane mod upaljen.

Btw jel moguće da u Lollipop ne može da se ugasi i zvono i vibracija?! Koja glupost neverovatno!

Stock rom. Mislim ovo je forsirano, puštao sam YT klipove za redom. Zanimalo me koliko možeš screen time da izgura. Pola vremena je bio airplane mod upaljen.

Btw jel moguće da u Lollipop ne može da se ugasi i zvono i vibracija?! Koja glupost neverovatno!
To sam i ja gledao...ne moze izgleda, ludilo od gluposti da ne mozes utisati phone bez vibracije.

Meni je to neverovatno, jel ni u podesavanjima nije moguce iskljuciti i zvono i vibraciju?

A kad stisneš volume taster jel imaš da biraš modove ispod slajdera?

Google shebao stvar. Nije Sammy kriv. Bune se milioni ljudi, ali to je to sto se tice silent moda. Otisao je u vecna lovista. Ne da Google silent, ne sme se spavati.

Ne znam kako je htc to rešio? Niko u m8 temi nije ništa napisao o tome..

Pa otkud njima LP? :D

Što se silent moda tiče... None za notifikacije + shush da uključi zvono posle x sati (pred alarm), ako na S5 nema all/priority/none to onda jeste Samsung zeznuo ali koliko se sećam ranije je ovde pisano da to postoji u romu.

Poslednja izmena:
Koja glupost ja ne verujem! Noćas me je probudio telefon 3,4 puta, poludeo sam. Kako bre da spavam, a ne gasim signal, wifi itd?!
Moraću da vratim 4.4.2, ovo je *****no.
Jel može preko Kies ili mora Odin?
Valjda ne mora da se rootuje za to?

Šta mislite kad bi mogao taj 5.1 da se pojavi preko Kies?

Poslednja izmena:
AnH7PjY.png

neće raditi alarm pa stavite shush da uključite zvono koji min pre nego što treba da zvoni

Nazad
Vrh Dno