Kod mene super radi. Ne laguje, čini mi se dosta bolji u odnosu na prethodnu verziju. FR ili preko Odina ako se pojavio FW za download.a factory reset?
Kod mene super radi. Ne laguje, čini mi se dosta bolji u odnosu na prethodnu verziju. FR ili preko Odina ako se pojavio FW za download.a factory reset?
Za S health idi u podešavanja, zaključan ekran pa dodatne informacije. Tamo uključujes pedometar.Sto sad na 5.0 na lock screenu vise ne pokazuje podatke sa S heatha? I notifikacije npr iz whats up-a pise "content hidden"?
U cemu je fora? Ima li ovo u podesavanjima da se promeni?
Jeste, to je 5.0.Pozdrav... Posto nemam pristup ota update zbog root-a, jedno pitanje: da li je poslednja verzija G900FXXU1BNL9?
Nema na čemuOdlicno. Hvala. Posto vidim da ima modovana verzija na androidhostu od kraja decembra, a izgleda da je za Telekom (TSR) ista, pa samo da proverim.... Hvala jos jednom... ;-)
Stock rom. Mislim ovo je forsirano, puštao sam YT klipove za redom. Zanimalo me koliko možeš screen time da izgura. Pola vremena je bio airplane mod upaljen.Marko, jel to custom rom? Kod mene nema šanse toliko SOT
To sam i ja gledao...ne moze izgleda, ludilo od gluposti da ne mozes utisati phone bez vibracije.Stock rom. Mislim ovo je forsirano, puštao sam YT klipove za redom. Zanimalo me koliko možeš screen time da izgura. Pola vremena je bio airplane mod upaljen.
Btw jel moguće da u Lollipop ne može da se ugasi i zvono i vibracija?! Koja glupost neverovatno!
Koliko ja vidim ne moze.Meni je to neverovatno, jel ni u podesavanjima nije moguce iskljuciti i zvono i vibraciju?
Nema. Kad utisas sve, automatski uključi vibraciju.A kad stisneš volume taster jel imaš da biraš modove ispod slajdera?
Shabani. Kakvi carevi!Kako glasine iz decembra vele za pravi silent valja sačekati android 5.1
http://forums.androidcentral.com/an...-silent-mode-improved-battery-management.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari