HerbalKing
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2008
- Poena
- 320
Poceo lolipop u spaniji http://www.sammobile.com/2014/12/29...more-european-countries/#.VKEu34E2I2s.twitter
dakle uskoro kod nas
dakle uskoro kod nas
Ja sam im dao fore do BožićaPoceo lolipop u spaniji http://www.sammobile.com/2014/12/29...more-european-countries/#.VKEu34E2I2s.twitter
dakle uskoro kod nas![]()
Nestrpljiv si, ja nisamJa neznam zasto cekate skinite i flesujte preko odin ja ota nikad ne cekam
Kako se dolazi do tog foldera, gde je smesten?
Dok ne srede root na Lollipopu a da ne okida Knox ja ne prelazim.Vrlo nestrpliv nemogu ni pet min da izdrzim kad je izasao a ja da ga ne vlesujem i da ga cekam to za mene je samoubistvo![]()
To je aplikacija koja dolazi preinstalirana na S5-ici i koja se zove Geo News ili na našem Meteo Vesti a nema je među aplikacijama već je možeš naći samo u widget-imaKoja je to aplikacija taj donji widget?
Hahaha @Djilkosh_Ns, znamo se sa tema o trojciKao slucajno ovo ono... :-devil-:
Imam S3, mislio sam da je neka aplikacija sa play store-a. Videcu mozda je nadjem na xda![]()
Kao slucajno ovo ono... :-devil-:
Imam S3, mislio sam da je neka aplikacija sa play store-a. Videcu mozda je nadjem na xda![]()
HahahahaCekao momenat da uslika :-devil-:
Shumadiya :d
@Djilkosh_Ns, ako imaš ideju kako ovo da iščupam iz S5 i da ti pošaljem, reci. Na v5 sam.
Onda mu nije bio updejtovan botloader kad se jednom updejtue botloader nema na stari tako je bio i na s4 sa jb i kk samo sa costom romova moze da se vrati na postaru verziju posto nemaju modem i botloader u njima^ odakle ti to? Jesi probao pa zabo negde ili čitaš na netu? Pitam jer je na drugom forumu jedan momak stavljao sva 3 Poljska roma i vraćao se sa svih na 4.4.2 bez ikakvih problema.
A ovo za geo news, radi to i na Nova Prime. Jedino sto je sistemska aplikacija. Pokušaću da je izvučem pa ako uspem okačićuda mi je rutovan pa bih lako, ali nije
![]()
I ja samEto vidis meni je na primer poljski stucao dok ovaj spanski za sada radi super, ali sam pre i posle radio factory reset,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari