Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ja neznam zasto cekate skinite i flesujte preko odin ja ota nikad ne cekam

Ja neznam zasto cekate skinite i flesujte preko odin ja ota nikad ne cekam
Nestrpljiv si, ja nisam :) malo duže sačekam, izbegnem bagove eventualne, stigne OTA i ćao...ali i tvoja nestrpljivost nije loša, ranije dobiješ sva poboljšanja...to ti je kao kod vozača :) strpljivom vozaču u kolima iza tvojih se treba diviti, strpljivom vozaču u kolima ispred tvojih treba j*bati sve po spisku :D

Vrlo nestrpliv nemogu ni pet min da izdrzim kad je izasao a ja da ga ne vlesujem i da ga cekam to za mene je samoubistvo :)

Poslednja izmena:
To tesko ds ce da bude nema vise towelroot :) ili knox ili nista

Koja je to aplikacija taj donji widget?
To je aplikacija koja dolazi preinstalirana na S5-ici i koja se zove Geo News ili na našem Meteo Vesti a nema je među aplikacijama već je možeš naći samo u widget-ima
99a8501f793541a29e71d13575b82d00.jpg

Ima dva widget-a jedan kao polu providni i jedan kao na onoj slici...
39c04867942bf15e427191ffb7dca585.jpg

Edit: izvinjavam se na preview-u poruke sa Vibera :) promaklo mi je, da ne kažem Omaklo mi se :D

Poslednja izmena:
Kao slucajno ovo ono... :-devil-:

Imam S3, mislio sam da je neka aplikacija sa play store-a. Videcu mozda je nadjem na xda :)

Kao što je napisao @shoomyrovich.
Veoma korisna stvar, ima opcije: Saveti, Primarni kontakti u hitnim slučajevima, Treba mi pomoć, Ja sam OK.

^ šta to čujem? izadao si nexus? vraćaš se na iOS? Ccc :d

@Djilkosh_Ns, ako imaš ideju kako ovo da iščupam iz S5 i da ti pošaljem, reci. Na v5 sam.

Napisah vec da je kasno :d Da se prisetim malo dobrih, starih vremena :D
Uzeo nexusa zbog update i L-a, prodao ga zbog L-a :laugh::banana:

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns, ako imaš ideju kako ovo da iščupam iz S5 i da ti pošaljem, reci. Na v5 sam.

Ma, to bi moralo verovatno da se kompiluje za S3 posebno kad se portuju tako aplikacije, morao bi i da deodexujem, jer je odex sigurno + bi morao da koristim TW launcher sto mi ne odgovara, lepsa mi Nova + custom ikonice, tako i da odradim ovaj prvi deo, morao bih i da prelazim na TW launcher, ali mi ne odgovara, jer eto trazi tako je napravljeno :)

Hvala u svakom slucaju :)

Znao sam da si komplikovan, ali toliko... :D :p

Nego jel moze da se vrne sa 5.0 na 4.4.2 ili koji li je vec poslednji android za s5?!...znam da na 4.3 nije moglo sa 4.4

Može.

Nemoze,moze samo ako je leaik verzija cim vise je botloader updejtovan na lolipop nema nazat na kk

^ odakle ti to? Jesi probao pa zabo negde ili čitaš na netu? Pitam jer je na drugom forumu jedan momak stavljao sva 3 Poljska roma i vraćao se sa svih na 4.4.2 bez ikakvih problema.

A ovo za geo news, radi to i na Nova Prime. Jedino sto je sistemska aplikacija. Pokušaću da je izvučem pa ako uspem okačiću ;) da mi je rutovan pa bih lako, ali nije :)

Sto se tice vracanja ja sam se vracao sa prva dva poljska roma na 4.4.2 bez problema, sada sam na spanskom i sve radi savrseno i mislim da se vise necu vracati na 4.4.2 :)

^ odakle ti to? Jesi probao pa zabo negde ili čitaš na netu? Pitam jer je na drugom forumu jedan momak stavljao sva 3 Poljska roma i vraćao se sa svih na 4.4.2 bez ikakvih problema.

A ovo za geo news, radi to i na Nova Prime. Jedino sto je sistemska aplikacija. Pokušaću da je izvučem pa ako uspem okačiću ;) da mi je rutovan pa bih lako, ali nije :)
Onda mu nije bio updejtovan botloader kad se jednom updejtue botloader nema na stari tako je bio i na s4 sa jb i kk samo sa costom romova moze da se vrati na postaru verziju posto nemaju modem i botloader u njima

Evo skidam i ja špansku verziju sa poljskom nisam zadovoljan dobro je radila pa počela sve više da jede memoriju

Ja upravo instalirao špansku verziju i nešto i nisam prezadovoljan :( prvo mi se izgled ne sviđa, mislio sam na osnovu snimaka i SS-ova koje sam dosad viđao da nije to toliko strašno, ali ipak sam nekako razočaran izgledom. Mada manje više to, performanse i nisu toliko dobre koliko nekolicina vas kaže da jeste...štuca pomalo...ali dobro, šta je tu je sad :) navićiću se već :)

Eto vidis meni je na primer poljski stucao dok ovaj spanski za sada radi super, ali sam pre i posle radio factory reset,

Pa ne znam onda, viidim i na drugim forumima da su podeljena misljenja, mada generalno Lollipop ima problem sa ram memorijom,

Nazad
Vrh Dno