Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Google maps.
Po xemu se te navigacije bolje od google mapsa? Da li imaju real time saobracaj i da li su tacnije? Posto meni G maps resava sav posao, ne trosi ni internet jer ima da se sacuva offline mapa za grad.
Ja sam u Americi.

U Americi verujem da je svejedno šta se od navigacija koristi, kada tamo sve rade extra :)

Pa to, meni ovde G maps izbaci cim izadje neko zakrcenje u saobracaju, sudar i slicno. I uvek je u minut tacan. Pise lepo stici cu za 47minuta jer je guzva i bukvalno stignem za 47.
Cak i javni prevoz ima poptpuno implementiran i tacan u minut sa sve cenama.

Dodji ti ovde druze, pa koristi Gmaps :)

Da imamo takvu podrsku, sve da je tako i ja bih koristio Gmaps, ne bih se drndali sa iGo i ostalim navigacijama.

Google maps.
Po xemu se te navigacije bolje od google mapsa? Da li imaju real time saobracaj i da li su tacnije? Posto meni G maps resava sav posao, ne trosi ni internet jer ima da se sacuva offline mapa za grad.
Ja sam u Americi.
Ja sam skoro koristio GMaps idući od Kragujevca do aerodroma u Beogradu starim putem, stigli smo do aerodroma, a Google maps je prijavljivao da ima još 10 km do Mladenovca...totalna katastrofa je u Srbiji Maps...potom sam u povratku koristio navigator koji ima na Google play prodavnici da se skine i on je bio fenomenalan :)

@youthmc87 , vidiš na sici da skidam OTA :)

Kakvo poređenje sa nama i usa kod nas se još uvek internet plaća po nekoj tarifi koja je kod vas bila 92ge :D

Drugar je slomio display, pa ga zanima da li je u servisu moguće pristupiti private modu bez njegove šifre, ili kako on sam da ga nađe preko PC-a i obriše? Gde se ti podaci čuvaju na kartici ili u samom telefonu? Hvala unapred na odgovoru.

Poslednja izmena:
Postoji folder private, tu je sve što je privatno.... Samo ne znam da li je i zaštićeno ali je vidljivo preko pc-a.

Google maps.
Ja sam u Americi.

Problem je kad odes u inostranstvo i nemas mobilni net.

Pozdrav svima,ja sam nova ovde..da li neko zna kako da otkljucam Galaxy S5 SM-G900H, G900F sa mts mreze pomocu koda?gde se taj kod nalazi?Hvala unapred :)

Poslednja izmena:
To jedino na kupujem-prodajem da pogledaš. Vodi računa da kupuješ kod isključivo od onih koji imaju dosta pozitivnih ocena.

Ni moj sa mts-a nije zaključan, ali koliko vidim ovi kupljeni u poslednje vreme jesu zaključani ili barem većina.

Pozdrav svima,ja sam nova ovde..da li neko zna kako da otkljucam Galaxy S5 SM-G900H, G900F sa mts mreze pomocu koda?gde se taj kod nalazi?Hvala unapred :)

S5 uzet 10.12. u mtsu takođe zaključan. Kod servisera možeš da kupiš kod odo oko 20 do 30€.

Ispada da su Meteo vesti pouzdanije od naših izvora, tačno su pogodile sneg prvi sneg, led... sjajna stvar. A i lep im je widget.

Meteo vesti? Misliš na geo news ili ovu stock vremensku aplikaciju?

@azimuth, kada biraš widget, imaš dva, ovaj je levi. Geo news je drugačiji widget.

@Stig, sa rhmz? Rhmz nije pogodio u petak uveče, ovi jesu. Joja je razlika zaboravih, ali znam da je bila razlika, jer pratim i rhmz.

Nazad
Vrh Dno