Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Sto ne uzmes nesto od ovoga? :)

https://slickwraps.com/devices/phones/android/samsung-galaxy-s5-wraps-skins.html

Ja sam to furao na Nexus 4 mahagoniju npr, a i drugovi su kupili za ostale telefone, jedan za Nexus 5, jedan za HTC One itd itd.
Ovo lepo izgleda ali je kamera i dalje "starija" od telefona, pa ne bih da se razmišljam da li će se izgrebati sočivo ili neće.. zato tražim nešto gde će kamera biti "uvučena" u odnosu na ostatak.

Da se uključim i ja, ovo je prilično interesantno. Koji je fazon? Dobiješ zadnju masku i neki screen protector za prednju stranu koji je u tom stilu, jel? A zanima me i jesu li kožne stvarno kožne, metalne - metalne itd ili je samo takva textura na plastici? :)
Nisu, samo tako izgledaju imas u Q&A tamo na sajtu sta je to, ali drvo bas podseca na "drvo" i koza bas podseca na "kozu"...

What is a Slickwrap?

Slickwraps are low-profile, composite vinyls designed to protect and stylize portable electronic devices. Slickwraps provide protection against scratches and everyday wear-and-tear. The adhesive is repositionable, and will not leave any residue upon removal. Air channels in the material aid in applying skins to any device by allowing air bubbles to smooth out easily.o Slickwraps are low-profile, composite vinyls designed to protect and stylize portable electronic devices. Slickwraps provide protection against scratches and everyday wear-and-tear. The adhesive is repositionable, and will not leave any residue upon removal. Air channels in the material aid in applying skins to any device by allowing air bubbles to smooth out easily.

Ovo lepo izgleda ali je kamera i dalje "starija" od telefona, pa ne bih da se razmišljam da li će se izgrebati sočivo ili neće.. zato tražim nešto gde će kamera biti "uvučena" u odnosu na ostatak.

Ako se toliko brines za kameru, otidji na ebay kupi camera protector jedno 5 komada i lepi na socivo i resen posao :)

Kupi neku mugen ili zerolemon bateriju poveceg kapaciteta i resices i autonomiju i strcanje kamere ;)

Jel treba otkljucavati bootloader ili sta?zena ima stock s5 nista pipano nije hoce hteti ovako preko odina ili treba nesto pre toga?

Не треба ништа (осим драјвера наравно) и преко одина убациш firmwire.

Ne moraš da ga rutuješ, postoji aplikacija pod nazivom APK Permission pomoću koje možeš da onemogućiš aplikacije da koriste tj imaju pristup ovom ili onom na telefonu.
Javi ako ne možeš da je nađeš pa ću ti ostaviti link.
Sad je ponovo počelo da mi se dešava to sa kamerom i instalirao sam tvoj apk permission, i sad sklonim dozvolu viberu da pristupi kameri, i ono traži da reinstaliram viber pomoću modifikovanog apk fajla koji je ta aplikacija napravila, uradim to, ali taj novi viber neće da se pokrene :( crni ekran i kraj...jos neka slična aplikacija bez root-a?

Zar nije lakše instalirati stariju verziju vibera?
Koju verziju preporučuješ? Trenutna mi je 5.2.1.26...koja verzija nije imala probleme sa kamerom?

Sad moraš da uradiš factory reset tj bilo bi vrlo poželjno. Čisto da budeš miran, da se ne razmišljaš da li će ti telefon zabosti.

Izasao novi update za Poljski L.
U opisu stoji samo da se odnosi na poboljsanje performansi.

Radi se update:

Mute tj silent kao opcija će doći u februaru sa 5.1
Sada imaš NONE i tako utišaš skroz, isto kao mute ;)

Zvoni li alarm? Telefon radi brže i ne izbacuje iz aplikacija sa ovim zadnjim update

^ probaj pa nam reci :)

Performanse jesu popravili, telefon radi brže, sve je brže. Ako ovako nastave... svaka čast.

Može li mi neko pomoći u nabavci iGo Primo za ovaj telefon na PM?

Meni je HERE Beta odlična, detaljna. baš sam zadovoljan.

Drugari, verujem ja preporukama ali meni je potreban link konkeetno za iGo :).

Nazad
Vrh Dno