Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

I nakon restarta, posle 3-4 sata rada telefona opet se pojavi i tako u krug,
A sta se konkretno pojavi brate, ako nije problem da uradiš SS kada se to desi...ja sam imao određenih problema sa kamerom, na foru da mi se desi da izadje toast poruka FAILED TO INITIALIZE CAMERA i kad uđem u kameru imam sve tastere ali crni ekran iza kao da sam nečim prekrio objektiv...taj problem sam rešavao nekom aplikacijom koja ima za cilj da zaključa kameru kako je neke third-party aplikacije ne bi šatro "zloupotrebljavale"...zaključaš kameru, kad ti treba otključaš, koristiš, opet zaključaš kad završiš i to je bio bypass za taj problem...e sad, nzm je li tvoj problem takav ili šta se dešava...ja taj problem više nemam od prošlog hard reseta telefona...dokad? Videćemo :)
Pa kad koristite viber.

Nema vibera = nema problema
Još i baterija duže traje, jer ga viber ljušti.
Meni je Viber esencijalna aplikacija :) bez svake druge mislim da bih mogao, a bez vibera nikako :)

Sta znaci ovaj mini wifi signal iznad dometa, nije mi wifi upaljen.
fe7e3d640e33d66a6cf4a292500976a8.jpg

9361e088c313a5ae0971fc5045a9d3d7.jpg

Auuu šta sve neću pročitati čuj šta će ti viber pa zaključavanje kamere...

Zar nije lakše po 100x napisano instalirati stariju verziju vibera?
Zar se mora 100x reci ako nekom lično nesta ne treba ili mu se ne sviđa da mozda tako ne misli ostatak planete?

Pa ni ne moraš biti na L, to je opcija koja je došla sa ovim telefonom kad je izbačen. Moraš imati tu opciju. Ja sam je imao i na 4.4.2 kada sam pre 7 meseci uzeo S5.

P.S. Sad tek vidim da kod tebe piše Verizon. Jel moguće da tvoja verzija telefona nema ovu opciju? [emoji15]

A sta se konkretno pojavi brate, ako nije problem da uradiš SS kada se to desi...ja sam imao određenih problema sa kamerom, na foru da mi se desi da izadje toast poruka FAILED TO INITIALIZE CAMERA i kad uđem u kameru imam sve tastere ali crni ekran iza kao da sam nečim prekrio objektiv...taj problem sam rešavao nekom aplikacijom koja ima za cilj da zaključa kameru kako je neke third-party aplikacije ne bi šatro "zloupotrebljavale"...zaključaš kameru, kad ti treba otključaš, koristiš, opet zaključaš kad završiš i to je bio bypass za taj problem...e sad, nzm je li tvoj problem takav ili šta se dešava...ja taj problem više nemam od prošlog hard reseta telefona...dokad? Videćemo :)

Meni je Viber esencijalna aplikacija :) bez svake druge mislim da bih mogao, a bez vibera nikako :)
Upravo to je problem, i ja ga na isti nacin resavam, kosistim Permision manager sa kojim viberu zabranim pristup kameri i problema vise nema. Takodje se slazem da je to jedna od najvaznijih aplikacija, i nije tacno da srce bateriju, to se moze videti u Battery statsu

Ne mora da znači da će se videti u statistici

Nemam to, kad imas lte realno to je bespotrebna stvar.
Iskljucili su da bi uzimali pare na internet.
Jer po gigabajtu uzmu 10$ u prevodu.
Satro su minuti i poruke neograniceni ali internet razvaljuje.
Ja recimo imam paket 15gb i mesecno placam 150$ plus je Verizon jeftiniji od ATT a najbolja je mreza.
T mobile i sprint su jeftiniji ali njihov 4G ne radi cim zakoracis iz velikog grada.

Poslednja izmena:
Auuu šta sve neću pročitati čuj šta će ti viber pa zaključavanje kamere...

Zar nije lakše po 100x napisano instalirati stariju verziju vibera?
Zar se mora 100x reci ako nekom lično nesta ne treba ili mu se ne sviđa da mozda tako ne misli ostatak planete?
Auuu, pa ti brate obriši nalog sa Benchmark foruma kako bi prestao da čitaš gluposti...ja msm da je to rešenje za tebe. Ja, prvo, nisam uopšte bio upućen da je to problem koji pravi viber, jer u momentu kada sam počeo da koristim S5 to nisam uspeo da nadjem ni na jednom forumu kao povezano...ni na domaćem ni na stranom...i ovde sam pitao jednom prilikom da li se još nekome dešava, svi su se čudili tom mom problemu i savetovali me da ga šaljem na reklamaciju što sam i uradio, međutim problem se vratio i nakon zamene kamere u servisu...zato sam i pitao juce da čovek uradi SS problema da bih video da li je taj tzv. Camera daemon upravo onaj problem koji sam ja imao...a to zaključavanje kamere je bilo rešenje do kog sam ja sam nekako došao jer, opet kažem, do juče nisam imao pojma da je to povezano sa Viber-om...
Upravo to je problem, i ja ga na isti nacin resavam, kosistim Permision manager sa kojim viberu zabranim pristup kameri i problema vise nema. Takodje se slazem da je to jedna od najvaznijih aplikacija, i nije tacno da srce bateriju, to se moze videti u Battery statsu
Jel taj Permision menager ne zahteva root?

Poslednja izmena:
Kako si tražio kad par stranica unazad ovde piše sra je problem? I to više puta napisano ne samo tad....

Pa kažem ti da otkad sam uradio hard reset prošli put a tome ima mesec dana nisam uopšte imao tih problema...sredilo se nekako :) a na tapatalku mi iz nekog razloga nisu stizala obaveštenja pa nisam ni viđao postove. ..

Pa kažem ti da otkad sam uradio hard reset prošli put a tome ima mesec dana nisam uopšte imao tih problema...sredilo se nekako :) a na tapatalku mi iz nekog razloga nisu stizala obaveštenja pa nisam ni viđao postove. ..
Ja sam uradio hard reset kao i flesovao razlicite romove ali taj problem je i dalje postojao, sad vidim da ga covek ima i na android L. Taj Permision manager ima u okviru Neat roma koji je stvarno fantastican, a postoji i vise aplikacija takve vrste na marketu, nisam siguran ali mislim da je potreban root

Ja sam uradio hard reset kao i flesovao razlicite romove ali taj problem je i dalje postojao, sad vidim da ga covek ima i na android L. Taj Permision manager ima u okviru Neat roma koji je stvarno fantastican, a postoji i vise aplikacija takve vrste na marketu, nisam siguran ali mislim da je potreban root
Neka mi ga ovako još neko vreme :) sad nema problema da kucnem u drvo...ne bih ga još root-ovao zbog garancije, i sa s3kom sam čekao nekih god dana pa sam onda krenuo da flashujem sve moguće :D

Ne moraš da ga rutuješ, postoji aplikacija pod nazivom APK Permission pomoću koje možeš da onemogućiš aplikacije da koriste tj imaju pristup ovom ili onom na telefonu.
Javi ako ne možeš da je nađeš pa ću ti ostaviti link.

Ne moraš da ga rutuješ, postoji aplikacija pod nazivom APK Permission pomoću koje možeš da onemogućiš aplikacije da koriste tj imaju pristup ovom ili onom na telefonu.
Javi ako ne možeš da je nađeš pa ću ti ostaviti link.
Vazi braticu, ako zatreba ja cu ti reći...hvala!

Molio bih te da pošalješ link za Permission. Da vidim šta tu traži koje dozvole. Mada sa viberom nemam problema na v5, niti sa kamerom (ni jednom nije izbacila).

Hvala :)

Nema na čemu druškane ;)
Zbog ovakvih stvari mi se ne menja s5 za ip6/6+... :/

Da, ali đavo ne da mira, vrti se mozgu da se menja. I ja bih ga zamenio, ali realno zadovoljan sam. Jedino note 4, razmišljam se.

Ne bih ja Note 4, ima nešto što me odbija od njega a ne znam to da opišem. Možda sledeću verziju da sačekam.
Sa S5 sam zaista prezadovoljan, sve radi bolje nego što sam mogao da pretpostavim kada sam ga uzimao.
Videću još, nije da me žuljaju pare :d
Sad vijam neki silikon/futrolu ili šta već, čisto da ima neke promene pa makar bila u izgledu :D ako neko ima neku preporuku neka se ne stidi da napiše :d
Gledao sam Spigen Neo Hybrid, pa ako ima nešto na tu foru, samo da kamera ne štrči..

Sto ne uzmes nesto od ovoga? :)

https://slickwraps.com/devices/phones/android/samsung-galaxy-s5-wraps-skins.html

Ja sam to furao na Nexus 4 mahagoniju npr, a i drugovi su kupili za ostale telefone, jedan za Nexus 5, jedan za HTC One itd itd.
Da se uključim i ja, ovo je prilično interesantno. Koji je fazon? Dobiješ zadnju masku i neki screen protector za prednju stranu koji je u tom stilu, jel? A zanima me i jesu li kožne stvarno kožne, metalne - metalne itd ili je samo takva textura na plastici? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno