Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Moram da te pitam, kakve aplikacije? Sa marketa? Njih će sam povući. Na kraju onih početnih podešavanja imaš da uneseš samsung acc, pa u okviru njega i da uradi resore aplikacija sms i koječega. Tako da si miran. Jedino ako imaš aplikacije iz alternativno izvora, njih neće bekapovati.
A i zašto mora bas titanium? Imaš aplikaciju koja se zove Super Backup Pro, bekapuje sve što i titanium a ne traži rut.

Dosta dodatnih aplikacija kojih nema vise na marketu imam u telefonu backupovane sa podacima i raznim game saves tako da mi se ne isplati da radim sve to kad necu moci vise nikako da ih povratim posto pretpostavljam da nijedan program ne cita Titaniumove data fajlove iz aplikacija pa da njih posebno vracam... Knox nije okinut, sve mi je i dalje official.

Jedino ti podaci u aplikacijama jesu problem, ali same aplikacije možeš bekapovati sa ovim Super Backup Pro. Čak šta više, dobijaš ih kao zasebne apk fajlove.
U svakom slučaju preporuka za aplikaciju ;)

Koji browser preporucujete za android 5.0. do sada sam koristio dolphin kao neprikosnoveni (za mene) ali na 5.0 se tripujem da nesto laguje :),

Fabrički uglavnom koristim.

Ja koristim Chrome...navika verovatno :)

I ja na Chrome, ali ovaj poslednji update mi je nekako...gde su nestali tabovi tj kako se ide sa jednog na drugi?

Možeš da prevučeš po address baru levo desno i da pređeš sa jednog na drugi, a ti bi na 5.0 trebalo da imas tabove i u task menageru androida, znaci levi taster pored home tastera i tu bi trebalo da ti prikazuje tabove otvorene u chrome-u...makar je takvih najava bilo...

Sada sam probao fabricki, nije lose, ali ne mogu da koristim onu opciju desktop view, na dolphinu je to radilo savrseno, da li jos neko koristi tu opciju a da to radi kako treba na nekom browseru?

Radi odlično ma fabričkom:
87bf80c6a8a5e7ac561ad1fae88e5139.jpg

Za sada nema battery drain ni memory leak.

Ovakav sistem obaveštenja mi je odličan, znatiželjni pogledi mogu da lutaju dalje po sobi:

Može da se podesi šta se prikazuje:

Poslednja izmena:
Uptime ti je sat i po?

Azimuth kako je kod tebe ako nisi restartovao tel do sad?

Da, nisam uspeo juče da ga ispraznim, ostavio igricu da vrti sinoć dok se ne isprazni skroz, legao da spavam, nisam mogao da čekam. Jutros sam ga stavio na punjač, vidiš da se puni. Tako uvek uradim posle ubacivanja novg softvera, najbolje mi se pokazalo za bateriju. Sada ga ne gasim. App koje su bile pokrenute pre gašenja fona, sada su u memoriji posle paljenja, kao ne treba ponovo da se učitavaju? To je doneo art? Kao na ios.

pa ne možeš posle sat vremena ni da imaš leak...
nisu u memoriji, samo ih imaš u recents, opet se reloaduju kad ih pozoveš odatle. nema veze sa artom, to je feature lollipopa.

Ugasio mi se telefon, ispraznila se baKterija :/
Cek da obrnem koji dan pa cu postaviti SS.
Poslednji put kada sam proveravao, na sistem je otislo oko 470mb.

Clean Master :Klanjanje

@Vojkan, aha, hvala za info. Onda je ios i dalje bolji od androida, po tom pitanju.

@PredatorRS, Clean Master samo pravi problem, bolje ga izbriši. Topla preporuka. Slična app ali mnogo bolja za mene je SD maid (imaš i pro verziju).

00ac066a1cea4ed62290ebbd49ea0c1d.jpg

A za CM nzn instalirao sam bzv znam da je pre pravio probleme mislio sam da su popravili

Poslednja izmena:
@Vojkan, aha, hvala za info. Onda je ios i dalje bolji od androida, po tom pitanju.

@PredatorRS, Clean Master samo pravi problem, bolje ga izbriši. Topla preporuka. Slična app ali mnogo bolja za mene je SD maid (imaš i pro verziju).
Aj kad si već to pomenuo: izbaci sve aplikacije iz recents, zatvori ga pa otvori ponovo. Jel se pojavila neka nova random app?

@Vojkan, ne.

Jutros od 7 baterija na 40% čitavo vrijeme upaljena oba interneta, igrao igrice malo, čitao vijesti skidao i čitao neki seminarski sve u svemu nije loše. Samo cu da vidim dali ce sad da se desi nagli pad kao pre kad padne ispod 50% baterija.

Ja nisam primetio nagli pad, konstantno se ujednačeno smanjuju procenti.
Nije zgoreg odraditi ona 3 ciklusa skroz do pražnjenja pa onda punjenje dok se ne napuni +još jedno 15 tak minuta. Osetno bolje drži baterija tada.

Najezim se kad vidim clean master i antivirus neki :D takodje se najezim kad neko krene da ubija aplikacije stalno i krene da me ubedjuje da to treba raditi

Nazad
Vrh Dno