Ja sam trazio koji telefon da kupim, pre mesec dana, i svaki koji sam gledao je imao neke mane, tipa HTC M8 je odlican u svakom pogledu, ali kamera je toliko losa da je strasno, ko kaze da nije, moze samo da se tesi, video, koristio, probao
Uglavnom, da ne duzim pricu, od svih telefona, najkompletniji je galaxy S5, nije najlepsi dizajn, naprotiv sa ovom plasticnom lajsnom nikako, ali je kompletan i apsolutno funkcionalan ! Cak ni nesrecni TW nije uopste los, telefon radi perfektno ! Meni je pored kamere, zvuk jako bitan, na sluskama, pa su mi i tu govorili, kao nije dovoljno glasan, uzmi M8, ali opet i tu ne znam zasto lazu, telefon je prilicno glasan, cak kotistim njegove inear sluske, posto su mi zenhajzerice riknule, ali od kada sam probao njegove originalne sluske, nemam ni potrebu za drugim !
Muzikom se bavim od malena, i sviram nekoliko instrumenata, ako neko resi da me hejtuje !
Uglavnom, telefon je sjajan, i nema potrebe porediti ga sa kinezima, da se ne lazemo, koliko para toliko i muzike, vazda bilo !