Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Posle resetovanja daleko bolja situacija
032ad92fcb5295b594bfedb7088a94ca.jpg

6035d1f7bda96a7fb6babf8ad29681b3.jpg

Odlično. Ne koristim štednju napajanja, slobodno ugasi i testiraj bez.

Ne, nije loš, ali ovo je samo pokazatelj da su ae ljudi smorili ovim dizajnom i unapređenjima na kašičicu u odnosu na prethodni model.

Pa vidi kao sto sam i ja ranije napisao, nije los zato sto si mozda presao sa s3 ili s4 ali meni sto sam presao sa nekog sa 300mega rama je ekstra. Da je babi k bila bi djed, stavi se u njihovu poziciju sto nebi sacekali par mjeseci i izbacili alfu sa metalnim okvirom i opet mlatili pare a s5 se prodaje i dalje...

Pa vidi, ako pričamo o stock varijantama, S5 je u svemu po malo bolji od Note 3. Imao oba pa sam se u to uverio lično.
Zašto ljudi pljuju po S5? Na stranu oni koji zavide jer prosto nisu u mogućnosti da ga sebi priušte, "mane" su mu materijali i to što nije drastično bolji od S4. Jeste bolji, mnogo lepše radi, ali opet su ljudi očekivali i alu i verovatno neke avione ili šta već.
Telefon prosto vredi ovoliko koliko košta. Ako izuzmemo Note 4 koji je celih 250€ skuplji, trenutni best buy za oko 400€ je upravo S5.

Slazem se da je najbolja kupovina sada a garantujem d anije mnogo losiji od iphonea 6.
Za one koji imaju beli S5-da li je po vama beli lepsi od crnog,i jer ne sljasti puno bela maska?

Ili za ~100eur manje, S4 (i9506)... :)

ili OnePlus One... šta će jadni s5 (a pogotovo taj S4 :D) pored njega :)
sporiji, ružniji, manji ekran, manje rama, slabija baterija, lošiji sotftver... možda kamera mrvicu bolja i to je to

Ne znam kako je nekome ruzan S5,ne razumem to zaista,telefon je prelep,ekran najbolji,bolji samo ima Note 4,bolji ekran ima nego iphone 6.
Kamera vrhunska,dizajn takodje.Meni se svidja sto je sa zadnje strane plastika nekako mekana pa ne klizi uopste i super lezi u ruci.
Samo me zanima od vlasnika belog S5 da li je lepsi od crnog.

Ma odlican je S5; odlican je i Note4, Note3, M8, iPhone...
Ali uglavnom ružno je i loše sve što se ne može priuštiti, pa se jure kineske alternative koje onda naravno imaju više megabajta, bolji ekran, bolju bateriju, domet, najbolji softver i šta sve ne... :D

То алудираш на Војканов пост?

Ne, već uopšteno za priče kako su ružni, spori i loši npr. S5 ili iPhone i sl. Velika većina ljudi baš tako razmišlja.

Bas to,S5 je odlican telefon a pljuju ga oni koji su ga videli na slikama ili ne mogu da ga kupe ili su kupili kinesku kopiju pa im lose radi.Onakav ekran na S5 jednostavno ne moze da bude los.

S5 jeste ružan, "spor" i jedan od većih promašaja u zadnjih 5,6 godina. To ne govorim samo ja, govore i cifre o prodaji.

Uglavnom ako ljudima radi posao onda je njima dobar.. Ne možeš svima ugoditi :)

Poslednja izmena:
Ма то причају они који не знају ни иконице да промене :)

Али опет ни цена није мерило квалитета, нпр не можеш meizu или xiaomi да поредиш са неким кинеским копијама.
Они иако су мало јефтинији нису ништа лошији од Самсунга и осталих "познатих" брендова :)

Или овај 1+1, кад се све сабере ипак испада боља куповина него с5.

Ekran i kamera na S5 su perfekcija,tu price nema.Po oglasima je oko 390 eura nov sto je super cena.Ili cu ga uzeti preko oglasa ili preko Telenora crni Note 4,to jos samo da odlucim i da vidim d ali imaju crni Note 4 u Telenoru.

Ne radi se samo o tome da li je procesor 2.3 ili 2.5Ghz i da li ima 13 ili 16mpix kameru... Onaj ko je kupio S5 ili M8 i sl. taj će telefon (ako ga sačuva) jako dobro i brzo prodati i za jednu i za dve godine. Xiaomi, OnePlus i na sličnim telefonima se uštedi nešto u startu, ali će se možda i duplo više izgubiti prilikom prodaje polovnog uređaja.

Upravu si. Ali ako ga kupuješ na duže staze i nemaš nameru da ga prodaš nego pokloniš nekome u porodici onda su kinezi ok izbor

otprilike 80€ je skuplji S5 od OPO. taj S5 će za godinu dana polovan da se prodaje za 220-240 (kao i S4 sad)
jel stvarno neko misli da za OPO neće moći da se uzme 140-160€ za godinu dana?

@fkloznica
Naravno. Hteo sam time da kazem da konkretno S5 ili slični top telefoni danas nikako nisu loši niti spori. Precenjeni su, kao novi i kao polovni. Kineske alternative imaju bolju cenu, i kao novi i kao polovni... Pa šta ko više voli i kako želi.
@vojkan
Naravno da ce moci, i za manje od tih 140-160eur. :)

Poslednja izmena:
Ja kupujem telefon na duze staze a kamera mi je prioritet kao i ekran naravno.jedino da dodje dan da moram da ga prodam jer sam dekintiran,sto je naravno uvek moguce u Srbiji.
Zato mislim da je S5 odlicna kupovina,naravno Note 4 je bolji ali njega jedino mogu preko Telenora da kupim pa cu videti za dan,maksimum 2 sta uzimam od ova dva.

otprilike 80€ je skuplji S5 od OPO. taj S5 će za godinu dana polovan da se prodaje za 220-240 (kao i S4 sad)
jel stvarno neko misli da za OPO neće moći da se uzme 140-160€ za godinu dana?
Pa gubitak je isti (oko 150-170 EUR od početne cene), samo je pitanje početnog ulaganja :D
Morao sam, sori!! :)

Ja sam trazio koji telefon da kupim, pre mesec dana, i svaki koji sam gledao je imao neke mane, tipa HTC M8 je odlican u svakom pogledu, ali kamera je toliko losa da je strasno, ko kaze da nije, moze samo da se tesi, video, koristio, probao :D

Uglavnom, da ne duzim pricu, od svih telefona, najkompletniji je galaxy S5, nije najlepsi dizajn, naprotiv sa ovom plasticnom lajsnom nikako, ali je kompletan i apsolutno funkcionalan ! Cak ni nesrecni TW nije uopste los, telefon radi perfektno ! Meni je pored kamere, zvuk jako bitan, na sluskama, pa su mi i tu govorili, kao nije dovoljno glasan, uzmi M8, ali opet i tu ne znam zasto lazu, telefon je prilicno glasan, cak kotistim njegove inear sluske, posto su mi zenhajzerice riknule, ali od kada sam probao njegove originalne sluske, nemam ni potrebu za drugim !
Muzikom se bavim od malena, i sviram nekoliko instrumenata, ako neko resi da me hejtuje !

Uglavnom, telefon je sjajan, i nema potrebe porediti ga sa kinezima, da se ne lazemo, koliko para toliko i muzike, vazda bilo !

Ne kontam kako je najlosiji u zadnjih 6god? Haj malo poslusaj i tudje misljenje razmisljanje isl? Jednostavno je doslo do zasicenja trzista i veceg izboqpa tako da mora pasti prodaja.
Dalje manji ekran? Pa ja bi volio da je s5 manji.
Slabija baterija? Zavisi kako i za sta koristis tel tako da baterija koja traje sat gore dole nije mjerilo.
Ruzniji? Ko si ti da sudis da li je nesta ruzno ili ne? Ni meni se ne svidja nesta posebno al necu reci da je ruzan kao ni za neki dr tel jer su ukusi razliciti.

Dakle druze nzn sto se opterecujes sa necim za sta imas lose misljenje, zivot je kratak da bi trosio vrijeme na gluposti.
Da napomenem iako imam ovaj tel meni sluzi svrsi i jos me nije izdao tako da je za mene najbolji al isto tako nebi imao nista protiv alphe ili 5s i oni su ekstra. Nervira me kad neko misli da je najpametniji i da sve zna. Ix

Da odg i za boju imam bijeli drug mi ima crni nekako bolje izgleda crni kad nema masku zbog lajsne. Kad bih opet uzimao uzeo bi crni.

Lepo rekose Mikelle i Predator,kome je ruzan S5 njegova stvar,i kome nije dobar,opet njegova stvar.

Nazad
Vrh Dno