Ja sam trazio koji telefon da kupim, pre mesec dana, i svaki koji sam gledao je imao neke mane, tipa HTC M8 je odlican u svakom pogledu, ali kamera je toliko losa da je strasno, ko kaze da nije, moze samo da se tesi, video, koristio, probao 😀
Uglavnom, da ne duzim pricu, od svih telefona, najkompletniji je galaxy S5, nije najlepsi dizajn, naprotiv sa ovom plasticnom lajsnom nikako, ali je kompletan i apsolutno funkcionalan ! Cak ni nesrecni TW nije uopste los, telefon radi perfektno ! Meni je pored kamere, zvuk jako bitan, na sluskama, pa su mi i tu govorili, kao nije dovoljno glasan, uzmi M8, ali opet i tu ne znam zasto lazu, telefon je prilicno glasan, cak kotistim njegove inear sluske, posto su mi zenhajzerice riknule, ali od kada sam probao njegove originalne sluske, nemam ni potrebu za drugim !
Muzikom se bavim od malena, i sviram nekoliko instrumenata, ako neko resi da me hejtuje !
Uglavnom, telefon je sjajan, i nema potrebe porediti ga sa kinezima, da se ne lazemo, koliko para toliko i muzike, vazda bilo !