Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Opet sam bio do kine u shoping :D

fb6b7d468b3634c53896959f9d11d66f.jpg

galaxy s5 plus poceo sa prodajom u evropi :) pitanje glasi hoce li ga biti kod nas? :D

Jedino od android sto bih jos kupio je alpha a sl iphone po isteku ovog ugovora samo zato sto je manji i metalan

finalni izgled lolipopa na s5

Poslednja izmena:
Auu... kako je odvratna ova bela boja koja svuda preovladava!

Bljack, Fujjj, Iššš, Buu sotonjo ...!!!

Kad se setim samo koliko su prozivali apple zbog ip6.. a ovo ispade mozda i gore :d

[YOUTUBE]AaP7Ws9jh2o[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]bRbF1XuuvNs[/YOUTUBE]

Nesto mi ovo ne lici na amoled...

Lepo radi lolipop gore na klipu.

Ovaj što ga savija samo što nije prdnuo od muke koliko je zapeo.

Inače, sviđa mi se ova poslednja tj finalna verzija Lollipop-a. Lepo radi telefon, sve je baš brzo čak i uz gomilu aplikacija u pozadini. Sad samo treba dočekati da ga puste...
I da, najzanimljivije je što je pokazan baš na G900F, a ne na nekom drugom modelu.

Auu... kako je odvratna ova bela boja koja svuda preovladava!

Bljack, Fujjj, Iššš, Buu sotonjo ...!!!
Barem nije sve toliko šareno to je veliki plus ali slažem se da su trebali da daju mogućnost izbora između bele i crne teme.

Trebali su da daju mogucnost da pozadina u meniju bude kao i do sad,transparentna od wallpapera,a sa belom pozadinom je odvratno.Bas sam se juce igrao sa N5 u koji je ubacena poslednja ili finalna verzija Lolipopa i uopste nisam odusevljen interfejsom,ali fon radi dosta brze nego na KIt Katu.

Verovatno će to moći da se promeni, biće načina, koga nervira.

U pocetku sam bio sasvim zadovoljan sa peticom ali je u zadnje vreme pocela da posustaje. Baterija mi jedva izvlaci 4h screen on, ekran se nekada ne odaziva a pored toga telefon dosta sporo radi. Da li je svima tako ili je meni zapao neki falican primerak ?

Look this :D

[YOUTUBE]fkP-b1ADvbk[/YOUTUBE]

U pocetku sam bio sasvim zadovoljan sa peticom ali je u zadnje vreme pocela da posustaje. Baterija mi jedva izvlaci 4h screen on, ekran se nekada ne odaziva a pored toga telefon dosta sporo radi. Da li je svima tako ili je meni zapao neki falican primerak ?

Ako imaš neki antivirus, neku app koja ubija app u pozadini ili... možemo da nagađamo šta je problem. Najbolje da ubaciš novu poslednju verziju preko odina, vidi kako će se ponašati. Ili reset telefona iz menija, pa ponovo sve ubaciš.

Moguce da neka app radi u pozadini, danas cu resetovati fon kada prebacim fajlove pa javljam da li se situacija popravila. Evo jedan ss batery usage
21cf0f673288ba28bbcc662675c9194b.jpg

a51880cec1568ed4d356ca68acd19453.jpg

Da li ti je rutovan S5?

A koliko je uopšte vremena prošlo od kad si ga skinuo sa punjača?

Onda ubaci nov softver preko odina.

Nije stajao preko noci, danas sam ustao oko 7 tj. pre 12h i skinuo ga sa punjaca pa sam resio da ga mrcvarim dok se ne isprazni jer primecujem da zadnjih dana dosta slabije traje.

Poslednja izmena:
Nije stajao preko noci, danas sam ustao oko 7 tj. pre 12h i skinuo ga sa punjaca pa sam resio da ga mrcvarim dok se ne isprazni jer primecujem da zadnjih dana dosta slabije traje.

okaci ss da se vidi. Isto na onom mestu gde si uradio ss za ekran

da li uz kupljeni s5 kod nas ide sa usb 3.0 ili 2.0 usb ulazom?

Pa valjda je na svakom 3.0 ulaz,nego ti treba 3.0 kabl.

aha da na to sam mislio mora zasebno da se uzme... zbunjivalo me je to sto je na s5 port tj ulaz malo drugaciji siri ima 2 ulaza

Da ulaz je 3.0 na s5 ali je kabal 2.0 dok je su na note 3 i kabal i ulaz 3.0

3G, auto osvetljenje, sinhronizacija, lokacija, viber, whats itd.

Nazad
Vrh Dno