Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Čudo da si išao u Verizon (mislim da su slabiji od At&t po signalu dal sam citao negde)...

i kad si već tamo čudno da nisi uzeo novi iPhone kad se isplati?
IPhone sam smatrao jednim velikim *****m sve do izlaska 6ice.
4.7 mi je nekako mali a ovaj veci je brutalan telefon ali je velik.
Morao sam na ugovor da predjem ali koji god mob da sam uzeo prodacu ga 99% kad izadje S6 ili m9.
Pa mi se ne salta sa androida na iOS pa opet na android posle 6 meseci.
uploadfromtaptalk1411315587856.jpg

Hmm onda dezinformacija :)

Mislio sam zato što on drugačije funkcioniše kao wifi na taj neki fazon, a drugačije su bazne stanice. Moraću da pročitam.

Kada ce neki dobar camera test iphone 6 vs s5?

Takodje je l koristite neki case?
Ili one folije za ekran :D

Poslednja izmena:
Koristim spigen slim armor case, ne uvecava mnogo telefon a lepo izgleda i daje solidnu zastitu, i imam foliju na ekranu.

Mislio sam da necu osetiti razliku sa prelaska sa S4. Ali ovaj TW je nesto potpuno drugacije i 100 puta bolje. Jos samo Android L da nam stigne :D

Koja je fora sa ovim S5 G900FD dual sim modelom kod nas?
Jel to bas za Evropsko trziste?
Mislio sam da te dual sim prave samo za kinesko trziste.

Koncept S6. Ali mislim da je ovako nesto moguce i logicno, mislim da ce im dizajn Alpha telefona biti neka osnova za sve buduce androide visih klasa (sto se vidi i po N4).

http://www.concept-phones.com/samsung/samsung-galaxy-s6-s5-s4-s3-created-tobias-hornof/

Samsung-Galaxy-S6-concept-1.jpg

Samsung-Galaxy-S6-concept-2.jpg

Daaa bitno je da rastemo!!! Boze molim ti se za 5-10 godina da krenu da siju tregere pozadi da mogu da nosim telefon na ledjima umesto ruksaka!!!

Ja svakako sl koji kupim ce biti iPhone čisto da vidim razliku A ovaj moze u zamjenu sa nekim koji nema hrom lajsnu i koji bude imalo metalni

Mislim da nece 6ica rasti.
Povecace ekran na 5.2, bice od metala al ce dimenzije iste ostati, smanjice malo debljinu i taman :D
I zapravo ta slika nije tacna jer su S3 i S4 istih dimenzija a na slici je S4 dosta veci

Duga prica ali nekako sam uzeo S5 posle jednog dana sa note 3 :) evo ss baterije (dopunjavana na pc kada sam prebacivao muziku)
b02be4f8cb56be1e82398d498a3281d2.jpg

A gde je pasulj?

Imas na ebay sigurno, verovatno i aliexpress.

Nego jel ovim modelima sa plavom zadnjom stranom prednja strana crna?
Lomim se izmedju crnog i plavog, koji da uzmem, ali ako je na oba crna prednja strana totalno mi je nebitno jer mogu samo da zamenim zadnju.

Koja ste tacno vratanca uzeli, moze na pm, necu neku bledu kopiju, vec nesto kvalitetnije
Edit uzeo na amazonu oem

Poslednja izmena:
Off: jel živiš u Srb? Ako da, od kad stiže sa Amazona u Srbiju?

Moj S5 je 4.4.4.
Verizon.

U svakom slucaju S5 ce biti medju prvima za 5.0 kako glasine kazu

Poslednja izmena:
Od juče mi se dešava da mi non stop pokazuje ono poruku da proverim back cover tj. kad je ekran ugašen ako ga ne koristim par minuta kad upalim ekran obavezno ide ta poruka iako je cover čvrsto sklopljen. Jel se nekom ovo dešavalo i jel neko rešio. Znam da se ovo stalno dešava kad se tel. gasi i pali ali ovako dok radi nikad mi se nije dešavalo.

Jel se dešavalo nekome da mu pri otključavanju telefona (ja inace koristim fingerprint skener) pojavi toast notifikacija "Failed to initialize camera" i kada uđem u kameru pojave se sve opcije na koje mogu da kliknem (taster za slikanje, snimanje itd) ali je pozadina crna...tj.kao da sam recimo kameru prekrio nečim pa se na ekranu ne vidi ništa od objekata koje želim da slikam? Kako to rešiti? Pročitah negde da čišćenje podataka i kesa kamere to sređuje. ..uradio sam pre par minuta to...i sad čekam...nadam se da će se rešiti. ..ako neko zna drugu neku mogućnost neka javi...hvala

Imao je s5 problema sa crkavanjem kamere,bojim se da to moze biti problem kod tebe.
Ako ne proradi kamera,nosi ti to u servis na garanciju.

Meni se to jednom desilo, restartovao sam ga i sve je bilo ok. Posle toga nije vise.

Imao je s5 problema sa crkavanjem kamere,bojim se da to moze biti problem kod tebe.
Ako ne proradi kamera,nosi ti to u servis na garanciju.

Vidio sam jedan takav problem, ali samo kad se klikne na kameru, ne prilikom otkljucavanja.

Meni se to jednom desilo, restartovao sam ga i sve je bilo ok. Posle toga nije vise.
AHA...hvala ljudi :) telefon je nov novcijat...nakjuče kupljen...legalno, sa 2 godine garancije...sinoć mi se prvi put dogodio taj problem...ja ga restartujem i on radi odlično međutim posle par sati ponovo...i onda sam postavio to pitanje ovde...a prethodno kameri očistio podatke i keš...od tad se problem nije ponovo javljao ali ako nastavi...garancija je tu pa nek oni to srede...hvala vam svima još jednom...

Cestitam na kupovini! meni se taj problem desio na note 3 prvog dana i restart je resio problem, s5 jos uvek ne pokazuje problem sa kamerom.

Nazad
Vrh Dno