Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Uradio sam hard reset, ponovo sve podesio i opet se javlja isti problem

Prilozi

• uploadfromtaptalk1410627700785.jpg
    uploadfromtaptalk1410627700785.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 303
Ovo mora da je do vibera dok se javlja posle update meni se nije danas dešavalo iako čitav dan koristim viber. Probajte sa starijom verzijom vibera?

A ti imas novi viber? Gde naci prethodnu verziju vibera?

Poslednja izmena:
Koristim s planner vec duze vreme, uglavnom da ne bi zaborovio neki rodjendan. Jutros kad sam ga otvorio nisam imao ni jedan datum, sve je nestalo. Jel imao jos neko slican problem?

Evo i mojih rezultata. Za sad najbolje po meni uz najnormalniju upotrebu sa malo vise gaminga. Ja licno prezadovoljan sa SOT u odnosu na prosli telefon sto je i bilo za pretpostaviti.

Screenshot_2014-09-17-08-49-41.png

Screenshot_2014-09-17-08-49-30.png

Screenshot_2014-09-17-08-49-48.png

Na koliko ti stoji brightness? Posto vidim da ekran nije neki bio baš veliki potrošač.

Kako nije kad je na prvom mestu?

Meni se ono više ne pojavljuje sad radi ok

arypa4y5.jpg

Pa jeste, ali u procentima malo. Meni je ekran na tim procentima kad je mali brightness, a kad je pojačan, uvek je na 50%

Nije na svim telefonima identično da može da se uporedjuje. Ovde sistem pravi problem vidiš i u postu iznad tebe.

Kod mene je na auto osvetljenje, danas korišćenje normalno i nisam ga punio od jutros (govorim jer sam zadovoljan stanjem baterije)
yzydejub.jpg

*da napomenem da je stalno upaljen i wifi i mobilni prenos

Poslednja izmena:
Da li mi neko moze pomoći, imam brojeve na telefonu, kartici i Google nalogu dešava mi se da mi nestaju brojevi ima li neki program ili sta vec da snimam imenik svakih par dana posto sam taksista imenik mi je važan

Nov? Polovan? Koliko si ga platio tamo? :)

Nov. U Verizonu na 2 godisnji ugovor je 200$ bilo koji paket.

4G je zakon nema šta. Ali u Južnoj Koreji je najbolji net na svetu, 5G. :)

Realno sta ce ti brze od 4g.
Odlicno je sto se u Verizonu ne gubi 4g signal.
Inace ovaj speedtest je otisao na uninstall, 3 merenja i otislo 200+mb

Poslednja izmena:
Nov. U Verizonu na 2 godisnji ugovor je 200$ bilo koji paket.

Čudo da si išao u Verizon (mislim da su slabiji od At&t po signalu dal sam citao negde)...

i kad si već tamo čudno da nisi uzeo novi iPhone kad se isplati?

Nazad
Vrh Dno