Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Jel se tim kodom otkljucava telefon i ostaje otkljucan? Ili mora opet posle svakog novog roma...

Da li je neko vec nabavljao vratanca tj. poklopac na portu za punjenje ? Pukla je ona "sajlica" koja drzi vrata i sad je samo pitanje vremena kada cu da je izgubim. Ako jeste gde u Srbiji ? Ne narucije mi se gde je postarina veca od vrednosti robe .....

Ne Begram, nego BG elektronik. Begram je za HTC (i za Samsung), ali zna se kakav je Begram.

ljudi da li moze iko reci kako da vradim ovaj svoj samsung SII+ na onu staru verziju 4.1.2 . sad mi je 4.22 i ne svidja mi se uopste

A kakve to veze ima sa s5 i ovom temom?

Da li ti znas da napises sto zamislis?

Jok eto ti, kucam dok vozim A dešava se da ubaci skroz drugu riječ zato što je automatska tastatura. Mislio sam *imam ga za 15e misleći na dio ako neko nije skontao

Samo ti kucaj dok voziš pa ćeš menjati još nešto, ali na kolima. Pu-pu daleko bilo,ali ... mislim da je to najgora moguća varijanta korišćenja mobilnog telefona

Jeste komplikovani. Stanem otkucam isl ne mislim vozim 150 i kucam por. Jednostavno nekad nemam ni vremena ni zivaca da ispravljam i gledam Jesam li pogrešio.

***, onda ne možeš ni da očekuješ od nas da imamo vremena da čitamo greške i još da razmišljamo šta si hteo da kažeš + da dobiješ odgovor. Ti se ne trudiš, zašto bi se ostali potrudili?

Odjavljujem se iz ove teme, nisam vise u S5 taboru i u Samsung taboru do daljnjeg.

Jel postoji mogucnost da se ugasi Face Lock opcija ili kako se vec zove ali za prednju kameru i isto tako i zvuk prilikom slikanja bez instaliranja drugih romova itd ? Za sad imam samo Root. Vidjao sam da likovi koji testiraju po YT imaju te opcije i mogu da ugase ali mozda njima nisu 900F verzije pa zato ?

Sad gledam vruc mi tel i baterija brzo spada udjem i vidim šta je, čitam neki bug vec ima prijavljen. Posle vadjenja sve radi ok.
aqa4e7ev.jpg

Imaš instaliranu neku aplikaciju ili plugin (Snapchat, npr.) koja koristi kameru u pozadini, zato imaš taj drain...

Takodje, nista nisam novo instalirao niti mi je kamera bila ukljucena
moguce da nesto brlja sa novim Viberom koji bi sada trebao imati video poziv

Moguće, vidim da se žale i na GPlay-u. Ako se ponovi, verovatno da je do Vibera :)

I meni se to desilo. grejao se tel bez razloga. Kamera nije htela da se ukljuci. Bas posle updejta vibera. Restartovao fon i sad je ok.

Nazad
Vrh Dno