Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Pa ako tebi vredi dodati ~100-200e za telefon koji je izdrzljiviji, vodootporan, ima fingertip scan, malo veci ekran, i malcice bolje specifikacije, onda vredi.

Ma jok. Sve je bolje za po malo ali doplata je ogromna.
Od S3 je ipak dosta bolji.

Nemoj nema neke razlike, čekaj ovaj ce biti mnogo bolji manji, lakši za upotrebu plus metalni, samo Nzn hoce li i on biti vodootporan i to. Ja sam ovaj stavio u lavor čim je došao :D

Oborice mu cenu ali ce oboriti cenu i S4 tako da ce opet doplata biti oko 150-200 evra...ja sam na moj S4 od godinu dana dodao 140 evra i kupio nov S5 sa 2 godine garancije domaceg provajdera...posle 2 nedelje koriscenja moj utisak je da je S5 za klasu bolji od prethodnika, to je primetno i u radu i u kvalitetu izrade, za bateriju da ni ne govorim, S4 mi je sada kao igracka naspram S5...imao sam istu dilemu ali sada zakljucujem da je S5 definitivno bolji i vredi svakog evra doplate!

Poslednja izmena:
Nemoj nema neke razlike, čekaj ovaj ce biti mnogo bolji manji, lakši za upotrebu plus metalni, samo Nzn hoce li i on biti vodootporan i to. Ja sam ovaj stavio u lavor čim je došao :D
Pa to je I problem sto je manji ja hocu mobilni sa golemim ekranom zato sam I trazio note 3 ali ga nema nigde izgleda epten se pogodio :)

Dovla nema Gdje da pada cjena s3 i s4 više tako da ce se novi model najviše odraziti na s5 isto kao sto je bilo sa s5 kad je izašao s4 je malo pao s3 skoro ništa

S4 ima jos da pada a S3 realno i nema, sve u svemu nece on tu mnogo ustedeti cekajuci novi, posebno jer Note 4 nije konkurent S5 i svaki ima svoje trziste, najbolje ce proci ako svoj dobro proda i nadje S5 po dobroj ceni u oglasima, ko se potrudi moze naci i za 400 nov sa ful garancijom

Ajde jedno pitanje pa ako neko zna sta me zeza.
Galaxy s5 sa stock firmwareom,trenutno u Montenegro na letovanju,telefon iz VIP-a otkljucan kodom,radi sa MTS karticom.bez problema.
Cim sam izasao iz zemlje,ne nalazi m-tel-ov signal koji je inace MTS-ov patner.stigao na more,kupio telenor.me karticu,radi sve bez probema,ajd rekoh nema signala,uzeo drugi telefon,063 u romingu,uredno nalazi M-tel-ov signal i 2g i 3g,kod moj ni sa kojim postavkama mreze,nista...
Inace je sa stock firmwareom,pre nedelju dana instaliran update,sve u svemu ovo je prvi problem za 6 meseci..
Moze li koji savet,sta da probam

poz.

Probao search sa svim postavkama mreze,ni u jednoj varijanti ne vidi m-tel.
telefon pored njega,vidi sve bez problema...

Probaj m-tel karticu, ako ona uredno radi verovatno je nesto do tvoje sim. Nemam drugu ideju

Uzeo sam ja telenor crnogorsku karticu,radi bez problema,i sa njom kada skeniram networke,nema m-tel-a
ne verujem da je do kartice

Uzeo sam note 3 mislim da nisam pogresio u izboru megu note 3 i s5 :)

Jel moze neko da napravi poredjenje Note 3 vs S5?
Dobre, lose strane u poredjenju jednog i drugog...

#icebucketchallange

Ti prvo smisli sta ces da kazes pa onda komentarisi!

haha citao sam 10x da skontam sta covek pita
izgleda kao da zamene telefon

Da, čovek je u pravu, na 0:06 izgleda da telefon jeste zamenjen. Na ekranu je isto vreme i ista slika, ali u statusnoj liniji je sve drugačije.

Poslednja izmena:
napokon case za s5 koji mi odgovara :) odlična mu je zaštita ekrana (iako je ona staklena što se lepi na ekran zakon)
probao sam na desetine ali ova mi je legla ;)

Features:

Exceeds military standards (MIL-STD-810F)Drop tested @ 4ft (26x)Integrated dust and sand filtersVibration tested for 18hrs @ 20-2000HzRain/wind tested in 7.9in/hr & 40mph winds for 1hrBuilt-in screen protectorBuilt-in lanyard loopDetachable media standIncluded belt clip holster3 layers of durable protection

Na videu je s4...

Poslednja izmena:
Odlična stvar. Super je recimo za rafting, plažu, planinarenje i sl.
Po meni nije za svaki dan; nema smisla kupiti lep i tanak telefon i nabudžiti mu ovako veliki case.

Vrh Dno