Postoji root. Detaljno sa sve slike sam opisao, des bolje :l
nije valjda da verujes u te gluposti?evo jedne pojačane baterije za s5 koju koristim već neko vreme i zadovoljan sambaterija je iste veličine kao original.
naravno ako niste paranoični da vam može razneti glavu dok razgovarate![]()
smarao si me porukama ovde pitanjima o boji telefona, i za tebe važi isti odgovornije valjda da verujes u te gluposti?
smarao si me porukama ovde pitanjima o boji telefona, i za tebe važi isti odgovorkao i na privatnoj poruci...
baterija je uzeta u nemačkoj, uzeo sam jednu za s5 i od 7500mAh ali na njoj se menjaju zadnja vrata pa kad stignem da je probam fotkaću je i okačiti komentar...
za sada ova radi posao dok original nosim punu kao rezervuali više je ne koristim...
evo jedne pojačane baterije za s5 koju koristim već neko vreme i zadovoljan sambaterija je iste veličine kao original.
naravno ako niste paranoični da vam može razneti glavu dok razgovarate![]()
baterija je uzeta u nemačkoj
ko šta sisa ne znam ali se u Smasmung ne kunem.Svaka alternativa je dobrodošlaE ako je uzeta u Nemackoj onda sigurno valja.
Hoces mi objasniti kako su uspeli da u isto kuciste ugrade toliko vecu bateriju ? Ovi u Juznoj Koreji u Samsungu su sisali vesla??
izvinjavam se nemačka a ne njemačka, tako napisah "brale"Njemacka je to brale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari