Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

i meni je baš zakuco u galeriji prvi put (i jedini) posle factory reseta nisam primetio nikakve probleme.

nema opet da se ukine zvuk kamere.

Odmah da ti kažem da to nikad nećeš dobiti, da ne čekaš za džabe, pošto je u EU zabranjeno da se isključuje taj zvuk mislim i u USA, zato i nema te opcije. Možeš da flesujes custom rom koji će imati tu opciju, ali onda ništa od garancije. ;)

E u k :D A kako oni provjeravaju jel cackano sta ako ja odradim root pa posle sve izbrišem i prednjem org softwerom?

Ostavio sam ti link, tamo imaš sve

I ja sam instalirao ovaj novi update mogu reci samo da imam osecaj da telefon brze radi.

probaj general/about device/software update...

Moze da znaci a i ne mora!! Bas bih voleo da naprave revoluciju sa tim n4, nesto tipa 5,5 inca sto su rekli sa minimalnim bazelima i vecom baterijom na ustrb malo debljeg telefona!! Pa jos kad bi mu napravili autonomiju kao kod tog s5 2k, gde bi nam kraj bio!!

Ni ja još uvek nisam dobio apdejt. Kaže da sistem ažuran.

2yge2a4y.jpg

Kolko vam pokazuje rama sa ovim novim update?
Cini mi se da je pisalo 1.81gb pre.

Možda je sada više memorije rezervisano za GPU.

Nije nista dirao od kad je kupio, malopre proveravao piše mu da dopuna instalirana i to stoji

Da li se gubi garancija, tj da li knox predje u 0x1 ako se telefon flesuje odinom sa nekim od Oficijelnih romova sa Sammobile? Interesuje me da li je neko probao i ima licnog iskustva!

Da li vam se cini posle update da baterija krace traje? Da li vise baterije vuče čitač otisaka?

Da, čini mi se da je tako, dosta kraće traje baterija a za čitač otiska ne znam jer isti ne koristim. Naš exchange ga valjda de podržava.

Nazad
Vrh Dno