Licno mislim da ga kontrast zeza, al hajde.
Bravo

lol? Nije taj Dell moj.
@Off/bloat bilo ga je podosta na prethodnim stranama
Totalno si u pravu, za zahtevnije igre na lapu ti treba neka izuzetno jaka grafa nVidia/ATI, a to nemas trenutno ispod 120k sigurno (da poseduje i i7), dok je ovaj i7 negde u rangu sa i5 Ivy bridge na desktopu. I onda postavis pitanje grejanja, ako se to greje pa sluzi kao grejalica u zimskim periodima kao ovaj Dell onda ti throttle-uje masina i onda dobijes jos losije igracko iskustvo, a to sto ne smes da spustis ruku na pojedini deo laptopa je deseta pesma. Ja sam imao desktop i sizeo sam jer ne mogu doticni nikako da nosim na faks da se ne je****m sa onim dresevima iz praistorije, a onda nemam net (ADSL, SBB i tako te varijacije) u stanu (licna zelja), tako da je lap bio jedan jedini izbor, i licno mislim da studentu koji nema potrebu za koriscenjem racunara na fakultetu za nesto ozbiljnije od word-a jedini izbor je laptop.
I da igram Starcraft i Hearthstone tako da ovo zadovoljava moje zelje u potpunosti. Btw. Windowed majka bio i ostao laksi multitasking

.
A sto se tice Samsung i GS5, to govori da su usli u comfort zone kao Apple, bole ih uvo kakav telefon izbacuju prodace se u milionskim kolicinama, oborice rekorde zbog mase koju zanima da ima najnoviji i najbolji telefon. Doduse u poslednje vreme mogu reci da se Apple znatno popravio i da izbacuje na trziste jako kvalitetne uredjaje u svakom segmentu i da ozbiljno razmisljam da uzmem kao svoj sledeci telefon iPhone, jer ovaj Android da instaliras na i7 ima da koci (da se razumemo iOS ne koci samo na najnovijem uredjaju, na svim starijim za generaciju i vise sece).
Sve u svemu Z2 vs GS5 je tesko reci koji je bolji telefon jer je launcher na Sony-u meni ogavan, a telefoni su skroz lose dizajnirani u pogledu gabarita koji su znatno veci u odnosu na konkurenciju. Videcemo sta ce HTC da objavi mada ne moze nista biti bolje nesto od ovoga, samo moze biti lepse

.