Fora je sto je TW mojim drugovima prelep i najlepsi koji su videli na fonu(a ne znaju sta je TW nego ga zovu samsungov android). I dosta ljudi koji nemaju pojma o fonovima tako misli, i to je to, dovoljno da samsung ne mora da menja nista, jer ce uvek imati takvih da ga kupuju. A ja msm da kada bi u S5 npr ugradili GPE rom, ja msm da bi radio bolje od nekog kompa...
Mislim da Samsungovci koji su navikli na TW ni ne znaju kako ferca android kada nema TW-a. iskreno. cak i Nexus 4 (bilo koji drugi AOSP/Vanilla android quad telefon) ima daleko fluidniji browsing sa 5-6 tabova od S4 koji "zasecka" zbog bloat-a u njemu. Mogao bi neko ko je promenio telefone ovo i da potvrdi jer sam ja ubedjen da jeste tako. ne hejtujem Samusng po pitanju hardvera, unutra je premium hardver i oni su fakticki proizvodjaci 90% svetskih poluprovodnika, govorim o TW-u koji je uzasan.
jesam li ja dobro pročitao ili si ti stavio custom rom bez ijednog dana korišćenja stock roma na s4?No clue, pre ukljucuvanja s4 sam ubacio Slim StockROM. Na njemu otvaram i po 20 tabova olako. U Chromeu barem.
Uuu, kod mene nikako. Chrome razbija koliko mi brze radi od stock browsera.I kod mene je konstatno upaljeno 30+ tabova mrzi me da gasim, tako da i sa toliko njih nema problema, ali ja koristim stock browser, bilo reci u Note 3 temi da daje bolje rezultate od Chrome-a u neki testovima..
Tehnicki, da. Posto dolazim sa ArcS i video sam sta stock ROM radi kada se izbaci bloat (Arconium obicanjesam li ja dobro pročitao ili si ti stavio custom rom bez ijednog dana korišćenja stock roma na s4?care.
svaka čast, nema šta. sve kako bih ja uradioUuu, kod mene nikako. Chrome razbija koliko mi brze radi od stock browsera.
Tehnicki, da. Posto dolazim sa ArcS i video sam sta stock ROM radi kada se izbaci bloat (Arconium obican), nasao sam stock ROM, rooted, bez bloata prvo... odmah ga ubacio
Sta ima da se gubi vreme sa original stock
Inace, za svaki fon sam prvo prebrisao ROM pa onda koristio - sta ja znam ko je bacio koji ROM, cak i kad je upakovan telefon![]()
izvini ne vidim poentu tvog posta. smatram ga netačnim.Po meni ubacivati vanila android u bilo koji galaxy telefon zakljucno sa note phabletom je cista ******stina. Dati 200e vise da bi posle to iskljucio i onemogucijo je po meni ...da ne kazem sta. Pa valjda ste kupili telefon sa naprednim funkcijama...kamera,kamkorder senzori itd... Al dobro ima nas raznih
Po meni ubacivati vanila android u bilo koji galaxy telefon zakljucno sa note phabletom je cista ******stina. Dati 200e vise da bi posle to iskljucio i onemogucijo je po meni ...da ne kazem sta. Pa valjda ste kupili telefon sa naprednim funkcijama...kamera,kamkorder senzori itd... Al dobro ima nas raznih
što bi držao 7gb bloata na telefonu
Opet ne citas...![]()
sve i da je 10mb bloat je bloat
Slazem se. Svako ima nesto svoje HTC ima nesto svoje, Sammy nesto svoje, Sony itd itd...
bloat je po samoj definiciji te reči ono što dobiješ kad kupiš uređaj a što ne želiš. bloat u nekom programu je sve što ti trpaju uz program što ti ne želiš. bloat je kad kupiš jbenu koka kolu a dobiješ supu zalepljenu uz nju.
sve što je instalirano na mom telefonu u momentu kupovine a da ja ne želim da bude tu, to je bloat. preinstalirana weather aplikacija koju ja ne želim mi je bloat. SVE je bloat sem os-a. čak i launcher je bloat, treba telefoni da dolaze bez launchera pa da ljudi instaliraju svako šta hoće.
ja sam bloat ovde sad jer pišem nešto što mnogi ne žele da čitaju, a ti si me na to naterao.
ubiše me u guild warsu zbog tebe sad :d dok sam ti ovo kucao, držim igru i forum jedno pored drugog. aj sad 3 silvera za opravku.
Nego, zar nisi hejtovao Note 3 UI i bloat kada si kupio G2 ili malo pre kupovine? I to sto od 3Gb rama ne ostane bas mnogo viska zbog bloat-a![]()
Slazem se, meni je cist android nekako dosadan :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari