Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ja sam odusevljen koliko se hate-a baca po ovom telefonu! :D
Realno ne da su zaluzili nego samo tako.
Ne kontam sto Sony ili HTC sad ne gurnu ogromnu lovu u marketing i oduvaju Sljamsung sa prodajom, da se nauce pameti.
Ili nek ne izbacuju svake godine kao fora novi telefon ili nek nam daju neke stavno korisne novine za ovih 600-800e.

BTW preorder u Telenoru kontam da ce biti 100k?! :D

Ovo:

SAM1601.jpg

SAM1599.jpg

Mi mnogo ruzno izgleda.

Ko je tu koga kopirao :D Realno, spec. ovog telefona su skroz OK. Samo, kad vec kopiraju mogli su izabrati nesto lepse za uzor, bar to ne bi bilo tesko u ovom slucaju... :D

Ja da imam S3 ili cak S2, presao bih sto ne. Sa S4 ne. Mislim svi telefoni imaju tek da kazem neki napredak posle 2 godine, tad se tek oseti. Ovo po 6 meseci, godinu dana, slabo.

Pogledajte iPhone 3G, pa 4, pa 5, pa 6 sad.

ja da imam s2 prešao bih na s4 :D

Ja imam S2 i ne pomišljam da pređem nigde jer mi ovaj vrši sve funkcije 100%...cak i na njemu imam heart beat :D mnogo robujete pomodarstvima...onaj ko ima S1 bi možda i mogao da pređe na Z2 :d

Fail veliki, kao što su i s3 i s4 bili. Tako da, može se reći i da je očekivano...
Ja i dalje koristim s2. Koristio sam s3, pa ga poklonio :)...

Kakav smo narod, ništa nam nije draže nego da nekom želimo zlo...
Zašto bi ja bio srećan ako samsung doživi neuspeh?

Sigurno ce reci KOSTA NAS JE PROKLEO, o ZASTO ga nismo slusali.

Simpaticno je kako je ovo u stvari Apple recept na strani android kuhinje, koji na svu srecu nema zilote kakav ima iPhone.

Elem, Samsung jeste napravio kvalitetne uredjaje, ali isti taj samsung je prekopirao (NE, nije prekopirao iPhone, skocite sa zgrade Apple-ovci, vec: ) poslovnu taktiku Apple-a: osvajanje Populi-ja, sto bi rekli rimljani. dodvoravanje obicnom coveku.

trpanje 9 giga TW-a na telefon od 16
flashy stuff
"let me do your work" okruzenje
Samsung app-ovi kojih ima preko 50 vise nego sto ima jedan pristojan daleko manje invazivan Sense
Samsung nagrade, reklame, marketing (pogledati srpsku Samsung Srbija grupu na FB - e takve su u celom svetu i "zickaju lajkove" i poklanjaju telefone na nagradnim igrama gde se prikupi bezmalo 50.000 lajkova za ned dana)

manje vise - premocan uredjaj pojednostavljen do nivoa gluuposti.

A o cemu mi na ovoj temi ? o tome da ono sto mi koji se zaista razumemo (maksimum 5-6% ljudi) zapravo ne zelimo takav uredjaj, vec uredjaj koji je unikatan, kvalitetan, dizajnerski specifican, pouzdan, itd. dokaz ovoj mojoj teoriji je moj FB danas, statusi:

Galaxy S5 - WOW o_O
Kakav je - ZEEEEELIM
"moj sledeci telefon <3 "
SGS5 - nijedan drugi mu nije blizu"

uz napomenu da su 3 od ova 4 napisali muskarci ..

Kakav smo narod, ništa nam nije draže nego da nekom želimo zlo...
Zašto bi ja bio srećan ako samsung doživi neuspeh?

To je bolesno, vise puta sam napisao. Ili klinacki u ''najboljem slucaju''. Ali je jos bolesnije da odredjeni umovi, koji se godinama nasladjuju ''failovima'' po odredjenim temama, sada kmece :d i zale se bas na ono sto su godinama radili. Ok zezanje, trolovanje, vecina to radi i ne vidim nista lose sto se toga tice ali ovo..

Nece Samsung propasti zbog ovog S5, kakav god da je, ali ce se opametiti jer konacno imaju opasnu konkurenciju ;) S6 ili F6, kako god, sigurno nece ponoviti greske petice. Ako neko ima para za spdnju imaju oni, kamere npr imaju solidan dizajn i materijale, nije im tesko da otpuste ove pavijane dizajnere koje su imali do sada i malo vise se potrude oko smartfona :)

Poslednja izmena:
Upravo to. Isto je bilo i sa s4.
Skoro dodju neki prijatelji i onako pitaju koji je to tel ja im kazem note 3 i oni onako kolektivno ha ****** nije s4.
Marketing je cudo.

Nijedan marketing ne može izvući ono što je očigledno, a to je NEDOSTATAK inovacija kod S5-ice, pa ma koliko se neko u tome trudio.

Iole pametniji korisnik će sabrati dva i dva čim uzme telefon u ruke, a mnogi već i puno ranije od toga.

Vjerovatno je bilo price ali ne mogu da vjerujem da na model od 16 giga, na OS otpada 8.5giga, dakle 7.5gb je dostupno samo za storage. Znaci oni bas nisu normalni :D

Nijedan marketing ne može izvući ono što je očigledno, a to je NEDOSTATAK inovacija kod S5-ice, pa ma koliko se neko u tome trudio.

Iole pametniji korisnik će sabrati dva i dva čim uzme telefon u ruke, a mnogi već i puno ranije od toga.

Kod Apple-a je uspelo, vidis da i ovde uspeva...

IOLE pametniji? Kosta majke ti, pa gde ti zivis? Pametnih u svetu ako ima 10% i to je puno...

Vjerovatno je bilo price ali ne mogu da vjerujem da na model od 16 giga, na OS otpada 8.5giga, dakle 7.5gb je dostupno samo za storage. Znaci oni bas nisu normalni :D

E to ni meni uopšte nije jasno, na šta se bre troši toliki prostor ??? Ne mogu ovo ama baš nikako da shvatim. Ajde da se utroši 2 do 3 GB, ali 8.5 giga !!!

Pa vjerovatno zbog "otkucaja srca" :D kakva glupost, stv nevjerovatno sto je sledece, transfuzija krvi :D

Poslednja izmena:
Lijepo je subjektivna kategorija. Evo vidis npr, S5 ce kinezi da kupuju na kile a ja i ti ga vjerovatno ne bi ni pogledali u prodavnici :)

Nije problem ovde S5 kao takav (neinventivan i skoro pa korak unazad) vec cinjenica da ce im to proci. Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali oni ce pokidati prodajom. I sta onda mozemo da ocekujemo od S6? Apsolutno nista. Jer, jel - nema potrebe.

Nazad
Vrh Dno