Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

+1
Nije mi jasno kako pojedini mogu da ponove istu stvar po 30 puta u temi. Umorio bih se sam od sebe.

Jednom sam rekao da je plastika na s4 bolja od fake koze, sad kazem da je i ova varijanta na s5 bolja od fake koze. Ne vidim zasto bi ti imao problem s tim ili cak i ako imas, zasto mislis da mozes da me opominjes?

O i novi satić imaju :d

Jednom sam rekao da je plastika na s4 bolja od fake koze, sad kazem da je i ova varijanta na s5 bolja od fake koze. Ne vidim zasto bi ti imao problem s tim ili cak i ako imas, zasto mislis da mozes da me opominjes?

Ja sam se slozio sa tobom sto se S5 tice, ovo ispod se nije na tebe odnosilo.

Ma šta mu fali? :p

Zasto gsmarena ima totalno pogresne informacije?

Mene je samo iznenadilo sto je vodootporan, nista vise..

Pa dobro pasce im prodaja izmedju clanova benca i xda-a, mos misliti sta je to za samsung :)
Sad barem mogu da se hvale kako cepaju bajs po kisi i kako mu on meri kolko je km presao a uz to na ruci ima fit sat. Stane nakratko kad se umori pa proveri koliko mu srce lupa.

Samo sam cekao da ga ovaj izvadi i da pokaze ovo isto sto sam video jutros na slikama, gasim.

Poslednja izmena:
Telefon i ako nije veliki upgrade u odnosu na S4 ipak je jako dobar.
Realno S4 je odlican uredjaj tako da i nema bas puno toga da se ispravlja.

Ali mislim da ce brzo neki + da izbace, sa novim SOC-om ali mozda ne za Evropsko trziste.

Poslednja izmena:
Pa dobro pasce im prodaja izmedju clanova benca i xda-a, mos misliti sta je to za samsung :)
Sad barem mogu da se hvale kako cepaju bajs po kisi i kako mu on meri kolko je km presao a uz to na ruci ima fit sat. Stane nakratko kad se umori pa proveri koliko mu srce lupa.

ne znam.. ako se samsung preracuna i malo manje para ugura u marketing ovo moze da bude veliki fejl.. mada znajuci njih vec vidim reklame gde mesi igra hokej u vodi i sve snima mobilnim itd itd. uzas

Novi TOUCHWIZ!!!!!

Kako mogu ovako da prodaju maglu... Sramota.

Lol water resistant... Fail za failom...

Sad nam prica kako telefon ima wifi :d

Ovo za cuvanje baterije sam ocekivao da ce biti, kad ima xperia sto ne i oni

Koja parodija od predstavljanja, sa sve ovim zarozankom... Samo je pokojni SJ umeo to da iznese kako treba

Od svih do sada ovo je deifitivno najmanja razlika u odnosu na predhodni, a još je i ružniji :|

Malo pre sam napisao da će sada svi da ga pljuju zato što nisu ni imali nameru da kupuju, ali objektivno, evo ja sam planirao da kupim, ali ne verujem, čekam htc :\

Kids mode, preinstaled games etc etc... Znaci jos bloatware-a :d

Stock ROM ~ 3.5 giga

Hm... Jesu li upravo pucali sebi u nogu sa ovim modelom ili sam ja jedini koji tako misli? Odgledao sam prvih nekoliko minuta dok je JK mrmljao na chinglishu... Koliko vidim komentare izgleda da je nastavak ocekivano tragikomican ili se mozda varam i ima razloga za novi S5? ^^

Od svih do sada ovo je deifitivno najmanja razlika u odnosu na predhodni, a još je i ružniji :|

Malo pre sam napisao da će sada svi da ga pljuju zato što nisu ni imali nameru da kupuju, ali objektivno, evo ja sam planirao da kupim, ali ne verujem, čekam htc :\

I ja sam mislio da ga uzmem, kad sam imao svaki, uzeo bih i ovaj. Kad ga predstave rekoh unece nemir :d , a taman sam planirao da stanem da ih menjam, I hvala im na ovom :)

Kids mode uopšte nije loš ako je isti kao onaj na galaxy tab 3 kids. Ima naravno da poveća rom.

ovo je najrealniji naslov: Samsung Galaxy S5 clashes with the Sony Xperia Z2 and LG G2!

s5 je malo bolji od g2 koji je izasao pre 5-6 meseci (i to u nekim nebitnim stvarima). barem jos uvek imam veoma dobar telefon (g2), koji kosta upola s5 :)

Ali zašto "samo" 2 GB rama?! Ok je da KitKat ne traži puno, ali mislim da su trebali da ubace čisto zbog marketinga.

A malo je inače?

dzaba sam pravio kokice i otvarao limenke paulanera.. zivote lutalico :wall:

iskreno ja ovaj mob ne bi menjao glavu za glavu sa nexus 5 iako je s5 duplo skuplji. ma sta n5 ne bi menjao ni g2.. zlocin

Nazad
Vrh Dno