Ne mogu prezaliti sto dadoh S2 za ovo. Dosadilo mi da nosim dva tel pa sam uzeo ovo.
Zna li neko zasto ne mogu da uradim Wipe Cache? Krene i izbaci "greska", tel se samo restartuje.
Malo da ozivim temu:
Bogme, imao sam S2 proslog leta, sad S4 mini silom prilika (treba mi u narednom periodu od minimum 2god dual sim telefon), i mogu reci da sam zadovoljniji sa S4 mini u svemu osim sto se dizajna tice. Kako jednom na nekoj temi Vojkan rece, S4M je ono sto je S2+ trebao da bude.
Uglavnom, napisacu uskoro jedno malo poredjenje S4M sa Motorolom RAZR i koju sam imao do njega, a posle prosledio sestri, a za sad, evo samo SS-ova baterije, koja je, imajuci u vidu da je u pitanju DS telefon, odlicna!
Tokom perioda kad nisam bio na Wi-Fi mrezi, jedno sat vremena je bilo surfa na 3G, pritom vidite tokom celog ciklusa kakav je signal, opalio sam mozda 5 fotki, i da dodam da je osvetljenje automatsko, ali skoro najnizi stepen automatike:
Ovo na (single sim) S2 nije moglo... Tj. od svih telefona koje sam imao, samo RAZR HD i L7 II sa monstruoznim baterijama od ~2.500 MAh su bili nesto bolji, RAZR i u rangu sa ovim, ostali losiji.
Uskoro vise detalja, ako to ikoga i zanima...