Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Kakva je baterija, hoće ekran tako da treperi kada je baterija slaba, pogotovo na ovo hladno vreme.

Baterija mu je ok tu i tamo, nije problematicna, mada sto se hladnoce tice, on cesto bude napolju, i bas je lako moguce da ga to zeza...

Meni se tako nesto desilo jos davne 2013 :) kupio ga maja, jula pocelo da zeza. Menjali su mi displej u garanciji

Za ovog mog se ne bi reklo da je bio stalozen pri resavanju problema... Razbio majmum telefon... Mislim, ok, njegov je telefon, al bas je biser.:trust:

Može li se kako maknuti ovo sto pokazuje "povratak u viber" i gore u traci ova slusalica. Mnogo me nervira. Gasio sam aplikaciju, nestane, pa se opet pojavi kada uđem u viber.
1a920ab9c4fdc01203322c16e376efaf.jpg

24fb7badf5b82aae79b5e9b0b8b3c306.jpg

U viber podesavanjima pod general iskljuci show viber status icon

hvala puno!
Jos jedno pitanje, gdje se u Bg(pozeljno negdje u centru) moze kupiti kvalitetnije zastitno staklo za ovaj telefon i po kojoj cijeni?

Pozdrav ljudi
Mesto se mucim , patim a neznam gde gresim pa reko da pita ako mi mozete pomoci.
Kod mene je opratinvni sistem 5.0.1 i imam problema sa snimanjem razgovorta.Probao sam dosta programa ali nikako nemogu da dobijej zvuk od sagovornika.Na snimku je samo moj razgovor.Telefon je rutovan.
Nema pojma gde grasim.
Pozz

Poslednja izmena:
Zna li neko koja tastatura ima nasa specijalna slova (kucam sa telefona) imam 9505 i srpska tastatura a ni hrvatska nemaju fabricki. Probao sam i neku google tatstaturu, isto.

SwiftKey, uvek i zauvek..

Posto ispipavam teren i na s5 temi, da priupitam kakav je shutter lag na kameri na KK i LP? Imam u prodavnici demo unit, ali ne moze da se upd, nego je na fabrickom 4.2 ili 4.3, ne secam se, i tu je bas primetan lag. Ok sto je sporiji od s5, ali je primetno sporiji i od s3.
Jel to mozda pokrpljeno u novijim OS?

Klipove kad pustim secka mi snimak (slowmotion) i nema nikad zvuka. Sa kamere, jutjuba, bilo cega. Zvucnik nikada ne radi, jedino kad se pali telefon. Kad razgovaram, nekada radi zvucnik mali, nekada ne. Telefon se dosta sporo ukljucuje. Uradio sam reset, flesovao i sve po starom. Da li da ubacim neki custom rom? Sta jos da probam? Da nije maticna ploca otisla?

Poslednja izmena:
Svi su dobili... Ti ne?

Sto lozis coveka dzabe,kad je lepo pitao?

Imam i9505 sa KK 4.4.2 i od pre mesec dana, malo malo pa kad dobijem poziv telefon zvoni ali se ekran zamraci totalno i nema trika da ga uključim. Zvoni tako nekoliko minuta i sam od sebe se restartuje, i naravno kad se upali, digne sistem ni traga od poziva [emoji17]
Molim za savet, kako da rešim problem. Hvala unapred [emoji1]

Poslednja izmena:
Kakav crni 6.0,jel se salis? Ja sam na s4 dobio 5.0.i to nenadano, nema dalje od toga...

Da li neko zna da li moze da se uradi root na i9505 a da se ne opali KNOX trazio sam po netu i na XDA ali ima samo objasanjenje za ROOT ali da se okine KNOX?!

Al si okasnio[emoji2]

Pa dobro, ne znam koliko je koštao preko paketa vrv, ali mislim da ne postoji fora da ne okine Knox, tako da drži se stocka ako hoćeš da čuvaš garanciju...

Poslednja izmena:
Pa ostalo je na lageru u vipu, možda i kod ostalih, u vipu sam video pre par meseci...

Yep, u Vipu, par strana unazad na ovoj temi sam se raspitivao i dvoumio...

btw nisam uopšte ja postavio ovo pitanje oko rutovanja, samo kažem da nas ima još u garanciji :D

Kop za vikend, slikano bez ikakvih podesavanja sa S4:

37i8J9e.jpg

GlIxHcN.jpg

s5TXu8R.jpg

qu4ZlYj.jpg

E3RBm7v.jpg

CsyYiZp.jpg

isto Kop, Zenfone Go:

SzIjxgv.jpg

LcruOH6.jpg

Nazad
Vrh Dno