Pozdrav ljudi!
Ažurirao sam na 5.0.1 svoj S4,poslije toga mi se znao zamrznuti i resetovati i tako više puta,vratio sam ga na tvorničke postavke ali isto je bilo.
Sada neće da se podigne sistem,dođe da izabrem jezik i ono početno,samo se zamrzne i počne da se resetuje :/ ali kada pritnisnem volume up+home button i tipku za paljenje normalno mi izbaci recovery mode,ima li nekog rješenja?
Hvala.
Hoću,pokušat ću.Odradi Factory reset i wipe cache iz recovery-a ili zvizni preko odina novi FW.
To i jeste bug izgleda, i kada se koristi ta opcija WiFi se ne gasi u stanju mirovanja tj. kada se ne koristi. Barem je tako kod mene. Pošto inače net mi je uvek aktivan to mi i nije neki problem. Ali hvala u svakom slučaju. Ali sad mi je palo napamet da ga možda Viber ne drži konstantno uključenim, proveriću to.Za wifi imaš opciju u wifi pa advanced scanning always available, to isključiš ako hoćeš
Čekaj jel mislimo na isto? Ne pričam o onome keep wifi running gde imaš always i only on charger ili kako već, nego o onoj za lokacije, gde skenira mreže i kad ti ugasiš wifi na toggle, pa ga svejedno prikazuje u battery stats kao punu liniju.
Ovako je kod mene, mislio sam na tu opciju "Keep WiFi ON during sleep". Ali bez obzira što mi je ova opcija podešena na samo kad je uključen na punjač on mi konstantno drži uključen WiFi. Ali evo sad proverih opciju u Viberu i bilo je uključena opcija da konstanto drži uključen WiFi. Sad sam to izmenio pa ću videti. Ipak je izgleda bilo do Vibera.
Pa mislio da bar malo ustedim na potrosnji baterije, kad ga ne koristim, recimo nocu. Puno aplikacija brlja u pozadini kada je net ukljucen. Mada obrni okreni to je uglavnom to, ne mogu bez punjenja jednom dnevno a nekad i dva puta. Mada znam i za opciju da iskljucuje wifi u odredjenom periodu koji se podesi. Mada nisam to koristio. Mozda cu probati da koristim tu opciju bar preko noci.Da da viber overriduje to, sporazumeli smo sebtw što želiš da ti se gasi wifi u idle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari